- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Evet eşimde der, samsun çok guzel bir yermiş iş imkanı varmış. Bazen der ki buraya tasınmasaydık da samsuna gitseydikBalikesir merkez pek yaşanılabilir bir yer değil bencegezmekle yasamak farkli olur elbette ama ben bugüne kadar gördüğüm sehirler içinde samsun ve eskisehiri cok beğenmiştim
oralara hiç gitmdimAdalar nasıl acaba? Paşa limanı, avşa,ekinlik? Yaşam şartları nasıldır? Yazın canlı ama kışın çokmu ıssız.
Bu pahalılıkta istanbulda 5000 maaşın olsa zor gecinirsin en iyisini düşünmüssunuzEvet arkadaşlar,
Senelerdir eşim söylerdi cesaret edemezdim ama ciddi ciddi düşünüyorum özellikle sabahtan beri bu fikir cazip geliyor ama balıkesir de yaşayanların fikrini almak istiyorum?
Yada zamanında İstanbul da oturup böyle bir karar alıp Balıkesir e taşıyanlardan?
İstanbul da artık pahalılaşma ev vs gibi mal mülk alma hayal bile değil ki imkansız bize göre. Kenarda birikmiş bir miktar paramız var. Öyle iş kariyer değil de geçinecek kadar iş imkanı olsa, eşimle şimdiye kadar ikimiz de çalıştık hep
Oğlumu iyi yetiştirebilmek en azından temiz bir ortamda biraz daha doğal biraz daha ucuz ve kaliteli yaşabilmek adına..
Şu kışı geçirip ciddi ciddi baharda düşünüyoruz. Ama fikir almak istiyorum? Fikirleriniz çok önemli.
Edit: neden balıkesir diye soracak olursanız, daha önce tatil yapma şansımız olmuştu. Birkaç arkadaşımızın ailesi de orada yaşıyorlar. Ve istanbul a yakın olması sebebiyle balıkesir i düşündük.
Teşekkür ederimPaşalimanında yemek yiyecek restorant bile yoktu 7 8 yıl önce. O kadar diyeyim anlayin
Teşekkür ederimoralara hiç gitmdim
Evet eşimde der, samsun çok guzel bir yermiş iş imkanı varmış. Bazen der ki buraya tasınmasaydık da samsuna gitseydikev aldıgım yerde yaşam yok da ;(
Eşin merkeze mi gidecek
Şirketin Balıkesir'deki adresi neresi
Bence güzel yer Balıkesir zira İstanbul daki sosyal hayat yok da İstanbul da kimseye sosyal hayat kalmadı ki
Yani Rumelihisarı konserlerine gider her hafta tiyatro konser sergi geçeriz demiyorsunuz
Siz daha kısa mesafelerde park Deniz kıyısı vs diyorsunuz
Bence Balıkesir olur
İstanbulda yaşıyoruz ama ne kadar da konsere vs gidiyoruz, oyuzden istanbuldan biraz uzak stressiz daha doğal yaşam istediğimiz için annemler burda olacağı için ayda bir iki ayda bir geliriz diye düşündük.
İstanbul'da tam merkezinde doğdum büyüdüm. Ailemde öyle birkaç kuşak Istanbulluyuz. 11 yıldır da Balıkesirdeyim. İlk zamanlar çok zorlandım,aile özlemi de var tabi. Ama şimdi bakıyorum da ben baya alıştım bu şehire. Merkeze yakın oturuyorsanız canınız yürümek istediğinde yürüyerek merkezde istediğiniz yere gidebilirsiz. Kiralar merkezde pahalı ama merkezden uzaklasirsaniz İstanbul'a nazaran daha uygun. Yaşadığım yerde çocuklar özgürce sokakta oyun oynayabiliyor, bisiklete binebiliyorlar. Genellikle yerli halkın yaşadığı bir yerdeyim. Çocuklar saygılı, sakinler. Avlu diye bir yer açıldı mesela sık sık konser olur orada, iyi de sanatçılar gelir. Ama daha büyüme aşamasında. Pazarı İstanbula nazaran daha uygun, yerli halkın üretip sattıkları organik ürünleri gayet rahat alabilirsiniz.
Olumsuz yönleri dedikoduyu seven bir halkı vardır. İş olanakları gerçekten kısıtlı. Bir tane özel hastanesi var iki şubesi var devlet hastanelerinden biraz daha iyi. Ama başka acilacakmis diyorlar. Küçücük bir alışveriş merkezi var. Merkezinde gezme kısıtlı yine iki büyük caddesi var o kadar.
En büyük avantajı tatil beldelerine, İstanbul ve çevre illere yakın olması. Aklıma gelenler bunlar, sizin kafanıza takılan bir şey olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Icra ettiğimiz mesleğimiz yok eşim özel bir şirkette yöneticilik yapıyor bende yönetici asistanlığı yaptım. Şuanda da bir firmada ön muhasebe yapıyorum hastanelerde de çalıştım. Öyle sakin bir hayatımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?