balkona bornozlu çıkan komşu

Bornoz birileri icin cinsel organ yerine geciyor galiba. En tez psikiyatristiniz iarayin. Ciddi bir takintiniz olabilir.
O sizin tercihiniz buyrun çıkın.
ben bunu cinsellikle değil bornozun daha özel bir durum olduğunu bu şekilde balkona çıkmanın hoşuma gitmediğini o bayanın kendini çokta hoş duruma düşürmediğini düşündüğümü söyledim. Evet bornozla balkona çıkmak bana göre çokta hoş değil. Ve ben balkona çıktığım anda o bayanı görüyorum oturup seyretmiyorum.

Balkonunuz kapalıysa stor perde takın gördüğünüz cepheye.. Kadın çıkınca cart diye indirin perdeyi pis pis bakarak, böyle terbiyesiz der gibi falan

Yine mi SAYGI! Yahu kadin ciplak cikmiyor balkona ustunde bornozu var ya bu kadar mi kit anlayisiniz?
Saygi manyaklari...
Siz kadina saygili olun arkanizi donun!
Edebini takin manyak kim ya pardonda farkindaysan edebini bozuyorsun ben bornozlu kadina takilmiyorum isterse ciplak gezsin banane senin kendine takmaya calistigin sifata bakiyorum ama o kadar bicimsiz duruyorki

Benim annem banyo yaptıktan sonra balkona baş havlumuzu asmak için çıktığımızda bile o saçını kurut öle çık as derdi ıslak saçla çıkma ayıp olur karşıda adamlar var derdi. Edeple alakalı hassas bi durum görgüylede alakası var. Milletin zihninden ne geçer bilemezsin tedbirini alıcaksın ki milletin pis hayallerine malzeme olmicaksın. Ama bazıları seviyor galiba hayal edilmeyi.

bornoz en kapalı giysi denmiş ama yinede mahrem birşey.yani içinde hiçbirşey olmama olasılığı daha cezbedici gelir erkeklere.onu banyoda ve çıplk hayal edebilirler.bir erkeğin bir kadına iç geçirmesi bile erkeğe olduğu kadar kadına da günah..haa bu bizi ne kadar bağlar orası tartışılır tabi..eşiniz bakıyor olsa bu bir dert ama o da zaten içeri kaçıyormuş.ee o zaman sorun yok gibi.bırakın neyle çıkarsa çıksın o onun ve bakanın problemi.sizin için bir dert niteliği taşıması için sizin haneden birinin şehvetle bakıyor olması gerekli..

Ah canım ya benim her yerim muze ben zaten sosyal bilgiler öğretmeniyim yeterince müze de gezdim be gezidiriyorum. Yazları 2 ay Kuşadası'ndayım yazlıkta. Bikinimi giyip güneşleniyorum da. Bunlar senin standartlarına yeterli değildir ama. Çünkü daha geniş olursam mesela çıplak gezersem ozaman insan bedeniyle hiçbir problemim kalmayacak değil mi? Bence sen psikolojik tahlillerini kendine sakla. Ben balkonuma çıktığımda 1 saniye yada 2 saniye ama 5 yıldır gördüğüm bir görüntünün normal mi olduğunu sordum. Sen niye böyle siper alıp dalışa geçtin onu anlamadım. Bence sen seni geren diğer şeyler üzerine oturup düşün ve tahlil yap

Aaa olurmu canim bizim ulkemiz o kadar ferah ve ozgur ulkeki ciplakta gezebiliriz.. ama oyle birseyki babalar cocuklarina tecavuz ediyor .. ama bornoz cinsel objemi diye soruluyor yok degil ondan hala ahlaksizlik diz boyu

Hadi o kadinin tercihi bu ustunde bornoz gogusler fora takiliyor da biz niye milletin memelerine saygi duyacakmisiz anlamadim.Kadin yerine balkona cikan adam olsa,bedeni ciplak donla falan takilsa da igrenc bence.Ne saygi duyucam!Onlar saygi duysun biraz cevreye.Evinde isterse cirilciplak gezsin banane...

Aaa olurmu canim bizim ulkemiz o kadar ferah ve ozgur ulkeki ciplakta gezebiliriz.. ama oyle birseyki babalar cocuklarina tecavuz ediyor .. ama bornoz cinsel objemi diye soruluyor yok degil ondan hala ahlaksizlik diz boyu
İnsanlar balkona bornozla çıkmadığı için tecavüzler oluyor diye düşünmek lazım bence.

Bornozla ben banyodan bile disari cikmiyorum cunku bu benim kendi kararim. Siz bornozla cikilmasindan rahatsiz oluyormussunuz ama komsunuz demek mi olmuyormus.

Baaayansan kendini geri çekeceksin gerçekten.
Baydınız yahu geri çekilin.
Balkona bornozla çıkılmaz.
Hiç mantıklı da değil.
Balkon kamuya açık alandır.
Göz bu kayıyo işte açmayın memelerinizi.
Edep yahu.
Bunun adı özgürlük mü?
Pes.

Belki onlar da sizden rahatsiz oluyordur haha
Haha eminim öyledir 1 saniyeden 2 saniyeden bahsediyorum farkında mısınız.oturup evcek komşumuzun bornoz maceraları diye beklemiyoruz. Sizin için sıkıntı yoksa yoktur. Ben zaten saygı çerçevesinde fikir almak istedim

Aynı şeyi bir erkek yapsa bornozla çıksa vs açık saçık takılsa burada ki normal ve kadının balkonu diyenler aynı tepkiyi verir mi acaba ?

Canim balkona sürekli bornozla cikilmasini,cevreyi dikkate almadan hareket edilmesini normal karsilayip 'kendi balkonu,özgürdür'diyenler olmus ama özgürlügün de edebi olmali.İcerde ne yaparsa yapsin ilgilendirmez kimseyi ama balkon acik alan sonucta ve herkes görebiliyorsa ona göre hareket etmeli.Ama senin de yapabilecegin pek bisey yok.İnsallah kendi durumun farkina varir da biraz daha dikkatli olur.

Dekolteyle sokakta gezenleri, islak sacla balkona cikanlari tek tek pompali tufekle avlamak serbest olsa keske dimi, insanin aklina banyo yapmisss vuvvvvv ciplakti demin gibi pis seyler getiriyorlar

Dekolteyle sokakta gezenleri, islak sacla balkona cikanlari tek tek pompali tufekle avlamak serbest olsa keske dimi, insanin aklina banyo yapmisss vuvvvvv ciplakti demin gibi pis seyler getiriyorlar
:) umarım bunu beni taşlamak için söylemiyorsunuzdur çünkü yazdıklarımın bu tarz bir düşünce ile uzaktan yakından alakası yok ben sadece insanın balkona bornozuyla çıkmasını hoş bulmuyorum ve bunu belirttim. Ama herkes aldı başka yere götürdü. Dışarıda herkes istediğini giysin eğer ki o giysiyse. Evi zaten bağlamaz ben balkondan bornozdan ve şuan karşıda bir inşaat olmasından adamların dibi düşüp onu seyretmesinden ve kendini bu duruma düşürmesinin hoş olmadığından bahsediyorum.

Ne yazik ki yapabilcek biseyiniz yok. Kadina akil fikir diliyorum. Resmen kendini sergiliyor desenize. Bir de karsida insaat varmis. Deli mi ne

Saygısızlık ettıgımı düşünmüyorum. Biraz mizahi bi bakış atayım dedım. epey dusunce yazılmış zaten

Saygısızlık ettıgımı düşünmüyorum. Biraz mizahi bi bakış atayım dedım. epey dusunce yazılmış zaten
Yok siz öyle yapmadınız zaten genel olarak dedim. :)
Şimdi buda iğneleme gibi oldu :) yani gerçekten siz saygısızlık yaptınız demedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…