O sizin tercihiniz buyrun çıkın.Bornoz birileri icin cinsel organ yerine geciyor galiba. En tez psikiyatristiniz iarayin. Ciddi bir takintiniz olabilir.
Edebini takin manyak kim ya pardonda farkindaysan edebini bozuyorsun ben bornozlu kadina takilmiyorum isterse ciplak gezsin banane senin kendine takmaya calistigin sifata bakiyorum ama o kadar bicimsiz duruyorkiYine mi SAYGI! Yahu kadin ciplak cikmiyor balkona ustunde bornozu var ya bu kadar mi kit anlayisiniz?
Saygi manyaklari...
Siz kadina saygili olun arkanizi donun!
Benim annem banyo yaptıktan sonra balkona baş havlumuzu asmak için çıktığımızda bile o saçını kurut öle çık as derdi ıslak saçla çıkma ayıp olur karşıda adamlar var derdi. Edeple alakalı hassas bi durum görgüylede alakası var. Milletin zihninden ne geçer bilemezsin tedbirini alıcaksın ki milletin pis hayallerine malzeme olmicaksın. Ama bazıları seviyor galiba hayal edilmeyi.Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o
Ah canım ya benim her yerim muze ben zaten sosyal bilgiler öğretmeniyim yeterince müze de gezdim be gezidiriyorum. Yazları 2 ay Kuşadası'ndayım yazlıkta. Bikinimi giyip güneşleniyorum da. Bunlar senin standartlarına yeterli değildir ama. Çünkü daha geniş olursam mesela çıplak gezersem ozaman insan bedeniyle hiçbir problemim kalmayacak değil mi? Bence sen psikolojik tahlillerini kendine sakla. Ben balkonuma çıktığımda 1 saniye yada 2 saniye ama 5 yıldır gördüğüm bir görüntünün normal mi olduğunu sordum. Sen niye böyle siper alıp dalışa geçtin onu anlamadım. Bence sen seni geren diğer şeyler üzerine oturup düşün ve tahlil yapSizin probleminiz ne biliyor musunuz, insan vucudunun anadan dogma haliyle buyuk probleminiz var. Eger kucukten muzelere gitseydiniz kadin erkek nudelari, heykelleri gorup gozunuz alissaydi donup bakmazdiniz bile. Hic midenize gitmediniz, guneslelnen insan gormediniz?
İnsanlar balkona bornozla çıkmadığı için tecavüzler oluyor diye düşünmek lazım bence.Aaa olurmu canim bizim ulkemiz o kadar ferah ve ozgur ulkeki ciplakta gezebiliriz.. ama oyle birseyki babalar cocuklarina tecavuz ediyor .. ama bornoz cinsel objemi diye soruluyor yok degil ondan hala ahlaksizlik diz boyu
Edep muhakemesi yapan mı var? Okuduklarını nasıl anlıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Hemen kabaran feminist damarlar,benim bedenim benim kararım modları. Buna bir şey diyen mi var kim nereye nasıl gidiyorsa gitsin. ben dekoltesini zaten gördüğümü ve insanlık hali olabilir ama bornoz olayı rahatsız ediyor yazmıştım. Sana göre bornozla balkona çıkmak sıkıntı değilse çıkabilirsin. Ben hoşlanmıyorum ve diğer bayanlar bu konuda ne düşünüyor bilmek istiyorum!
Haha eminim öyledir 1 saniyeden 2 saniyeden bahsediyorum farkında mısınız.oturup evcek komşumuzun bornoz maceraları diye beklemiyoruz. Sizin için sıkıntı yoksa yoktur. Ben zaten saygı çerçevesinde fikir almak istedimBelki onlar da sizden rahatsiz oluyordur haha
:) umarım bunu beni taşlamak için söylemiyorsunuzdur çünkü yazdıklarımın bu tarz bir düşünce ile uzaktan yakından alakası yok ben sadece insanın balkona bornozuyla çıkmasını hoş bulmuyorum ve bunu belirttim. Ama herkes aldı başka yere götürdü. Dışarıda herkes istediğini giysin eğer ki o giysiyse. Evi zaten bağlamaz ben balkondan bornozdan ve şuan karşıda bir inşaat olmasından adamların dibi düşüp onu seyretmesinden ve kendini bu duruma düşürmesinin hoş olmadığından bahsediyorum.Dekolteyle sokakta gezenleri, islak sacla balkona cikanlari tek tek pompali tufekle avlamak serbest olsa keske dimi, insanin aklina banyo yapmisss vuvvvvv ciplakti demin gibi pis seyler getiriyorlar
Haha eminim öyledir 1 saniyeden 2 saniyeden bahsediyorum farkında mısınız.oturup evcek komşumuzun bornoz maceraları diye beklemiyoruz. Sizin için sıkıntı yoksa yoktur. Ben zaten saygı çerçevesinde fikir almak istedim
Yok siz öyle yapmadınız zaten genel olarak dedim. :)Saygısızlık ettıgımı düşünmüyorum. Biraz mizahi bi bakış atayım dedım. epey dusunce yazılmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?