balkona bornozlu çıkan komşu

hem bakmış hemde kimlerin baktığının çetelesini tutmuşsun
Ona bakmak değil görmek deniyor. Oturup izlersem bakmış oluyorum. Liste uzun değil ev içinde gören bana söylüyor zaten. Ama rahatsızlığımın sebebini önceki sayfalarda yazdın daha fazla açıklama yapmayacağım sizin için normalse sorun yok.

Resmini koydum balkonun. Karanlık ama alt kat çaprazı ve ben balkona çıkar çıkmaz karşılaşıyorum. Eşimin bakması değil mesele o zaten bakmıyor.

Resmini koydum balkonun. Karanlık ama alt kat çaprazı ve ben balkona çıkar çıkmaz karşılaşıyorum. Eşimin bakması değil mesele o zaten bakmıyor.
Bakmasa da mecburen görüyorsunuz kadını ister istemez yani ben çok rahatsız olurdum yaşı da varmış çocuk değil ki o ne öyle Allah yardımcınız olsun

Bakmasa da mecburen görüyorsunuz kadını ister istemez yani ben çok rahatsız olurdum yaşı da varmış çocuk değil ki o ne öyle Allah yardımcınız olsun
Evet işte çıktığım anda karşıma çıkıyor ama insanlar özellikle bekleyip eni konu inceliyorum her seferinde diye anlıyor nedense. Keyfi bilir herkesin

Velevki Ben balkonda oturan kadinim bana gelsen soylesen mesela hadsiz derim sanane ayol dekolte benim bornoz benim...annem babam karismiyor komsum karissin...hih

Evet işte çıktığım anda karşıma çıkıyor ama insanlar özellikle bekleyip eni konu inceliyorum her seferinde diye anlıyor nedense. Keyfi bilir herkesin
Resime şimdi baktım da cidden baya görünüyor arkadaşlar balkonun yanları açık binadan bağımsız çıkık duruyor yani bizim içeri doğru çok farklı o yüzden sordum .
Ayrıca konuyu siyesete açıklık kapalılığa getirmişler ne alaka ya ha bornozla çıkmısın ha iç çamaşırıyla çıkmıssın bir farkı yok yani şort askılı falan giyse konu sahibi sıkıntı yapmaz yapsa onu da eklerdi açıklık kapalılık değil edep adap dır

Velevki Ben balkonda oturan kadinim bana gelsen soylesen mesela hadsiz derim sanane ayol dekolte benim bornoz benim...annem babam karismiyor komsum karissin...hih
Gidipte söylemeyeceğim ki zaten. Sadece durumdan hoşlanmıyorum ve maalesef ki bir şekilde balkona çıktığım anda onu görüyorum.

Gidipte söylemeyeceğim ki zaten. Sadece durumdan hoşlanmıyorum ve maalesef ki bir şekilde balkona çıktığım anda onu görüyorum.
Bakma diyecemde yaa bilemiyorum iste bakmamak icin birseylerle ugras ya..

Yok aksine açık ve kapalılıkla alakası yok kadın her durumda maalesef taciz ediliyor dediler. Ki öyle ve karşıda inşaat var ve adamlar evin camından onu izliyorlar buda beni bu durumda hassaslaştırıyor

Bence bu onun problemi, sizin degil.

Bakma diyecemde yaa bilemiyorum iste bakmamak icin birseylerle ugras ya..
Canım bak önceki sayfada balkon resmini ekledim ben oraya geçip bayanı seyredecek değilim. Yalnızca çıktığımda oradaysa mutlaka birbirimizi görüyoruz bu yaklaşık 1 saniye sürüyor ben bu durumu aman kendi bilir şeklinde geçiştiriyorum fakat bugün karşı inşaattan o bornozluyken seyredildiğini farkettiğim için daha da fazla rahatsız oldum.

Bence bu onun problemi, sizin degil.
Evet ama işte bir bayan taciz edildiğinde hepimiz aslan kesiliyoruz ama inşaattan onu seyrediyorlarsa banane. Ozaman hiçbir taciz olayında ses çıkarmamak demektir bu. Çünkü bornoz giymiş kime ne(taciz olacaksa her türlü olacaktır buna giyim kuşam sebeptir demiyorum ama bornoz? Bana ters!

Yok aksine açık ve kapalılıkla alakası yok kadın her durumda maalesef taciz ediliyor dediler. Ki öyle ve karşıda inşaat var ve adamlar evin camından onu izliyorlar buda beni bu durumda hassaslaştırıyor
Kadın kendine değer vermiyor resmen inşaat işçilerine yazık siz kadına daha çok değer veriyorsunuz ne tuhaf ki insanlar bunu normal karşılıyor bu konuda şok oldum ya orası bir tatil köyü değil ve ne giyiyorsan giy kimse şort askılıya hatta yazlık bir evde bikiniye takılmaz ama siz gerçekten çok haklısınız
Sizi aydınlatan fikirleri cımbızla alın diğerlerini de sallayın gitsin ailede öğrenilir bu tür şeyler konu sahibine saygı duymak zorundasınız
Siz 50 sine gelmiş 2 çocuklu emekli yaşlı bir bayanı neden taciz edecekmişsiniz ki zaten bir yerlerinin görünmesinden rahatsız olmuyor ki taciz edilsin . Komşunuz sizin yaşam alanınızı taciz ediyor oraya bir perde taktırın en isabetlisi bu o yaşta kadına din kültürü ahlak bilgisi dersi veremeyiz

öyle bir anlatıyosunuzki sanki kadıncağız çıplak çıkmış. yok eşim balkona çıkmıyo falan bu ne ya dekolte yasakmı bornoz yasak mı. şeriat sistemimi var Türkiyede. oldu olacak kadının camını taşlayın dekolte veriyo bornozla çıkıyo diye. sanki Arabistanda yaşıyoruz. yazık sığ düşünceleri kadıncağızdan uzak tutun

Ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz Allah aşkına? Eşim ona bakıyor gibi algılanmamak için çıkmıyor yanlış anlaşılmamak için anlatabildim mi? Şeriatmış cam taşlamakmış hemen nasıl aklınıza geliyor çünkü işiniz gücünüz hep bir yerlerden fitne çıkarmak. Ben o bayanın bornozuyla balkonda dikilmesinden en çok onun adına rahatsızım size göre sorun yoksa balkonunuzda bornozunuzla istediğinizi yapabilirsiniz ama bana gelipte ahkam kesemezsiniz sadece fikir belirtirsiniz.

Kadin dul ve iki tane memesi var .Kesin kötüdür. Günah almayın olayda abartmayın. Hem eşiniz balkona çıkmıyormuş.Sende hergün kadının evini gözleme sorun kalmaz.

Kadin dul ve iki tane memesi var .Kesin kötüdür. Günah almayın olayda abartmayın. Hem eşiniz balkona çıkmıyormuş.Sende hergün kadının evini gözleme sorun kalmaz.
Bu çok bilmiş mesajıda yalnızca ilk mesajıma bakarak yazıyorsun muhtemelen oyuzden yorum bile yapmıyorum sana konuya bakarak yorumlara bakarakta hala aynı yorumu yapacaksanız oda sizin enteresan bakış açınızdır!

Kadın milleti olarak her şeye muhalefet olmayı çok sevdiğimiz için bu konuda ne desem nasıl olsa herkes başka tarafa çekecek oyuzden konum lütfen kapatılsın. Herkes kendince bir trip tutturmuş almış eline sazı yazıyor. Ama balkona çıkan boxer giyen bir erkek olsaydı çok farklı olacaktı eminim. Balkonunuza bornozla dilediginiz gibi çıkabilirsiniz ama bu sırada karşıdaki inşaattan neden bana bakıyorlar deme lüksünüz de yok ozaman. Zira bornoz bir giysi değildir.

Erkek olsaydı bak kıyamete kapatılması en doğrusu zira balkon benim diye geniş takılanlar veyahut canı sıkkın şu üyeye çatayım da rahatlayayım diyen çok

Valla boyle ulu orta heryerini acan bir kadin gorsem bana da ilginc gelir bakarim kim bakiyor kim bakmiyor diye tuhaf bir durum neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…