balkona düşen yavru kuş

$DSCN1884.webp kuş bu . ekmek içi bulamacı yedirmeye çalışacağım. az önce bir arkadaş link vermişti, gündüz besleniyorlarmış. sabah mı denesem?

hayir aman sakin sabahi bekleme, acliga dayanamiyor kuslar 2 gunde olebiliyorlar, belki uzun suredir actir.

ah yavrum minicik.

bugün öğleden sonra düştü tahminimce ama videoyu da izledim tamam korkmadan açacağım gagayı. kendini kurtaracak boyuta gelse de salsak sağ salim şu bebeği.

bana bu uçabilir gibi geldi annesinin desteğiyle, yarın balkona koyup biraz camdan karga falan gelmesin diye baksan belki annesi gelirse götürür :16:

kıyamam ya :14: alıp veterinere götürmekten başka çare yok herhalde şu anda. ya da İstanbul'da yaşıyorsanız belediyenin veteriner hizmetleri müdürlüğü var, orayı arayıp sorun isterseniz böyle bir durumda ne yapılacağını. aklıma bir tek o geldi. telefon numarası yazmak yasak mı bilmiyorum ama sonuçta özel bir numara değil yazılabilir sanırım 0212 453 73 00. işe yarar mı bilemiyorum aklıma bir tek bu geldi şu anda. :26:

uyumaya geçmiş ya , kanadına doğru kafayı yerleştirmiş. ebabilleri kedi mamasıyla beslemişler kedi maması da koydum suya ıslanıp suyu çeksin iyice. ebabillerin ayakları da tuhaf belki bebek diyedir, ayağı sakat değildir . ben hiç bu kadar küçük kuşla muhattap olmamıştım.

kıyamam ya :14: alıp veterinere götürmekten başka çare yok herhalde şu anda. ya da İstanbul'da yaşıyorsanız belediyenin veteriner hizmetleri müdürlüğü var, orayı arayıp sorun isterseniz böyle bir durumda ne yapılacağını. aklıma bir tek o geldi. telefon numarası yazmak yasak mı bilmiyorum ama sonuçta özel bir numara değil yazılabilir sanırım 0212 453 73 00. işe yarar mı bilemiyorum aklıma bir tek bu geldi şu anda. :26:

izmirdeyim ama sabah işe giderken kedimin veterinerine bırakailirim.

uyumaya geçmiş ya , kanadına doğru kafayı yerleştirmiş. ebabilleri kedi mamasıyla beslemişler kedi maması da koydum suya ıslanıp suyu çeksin iyice. ebabillerin ayakları da tuhaf belki bebek diyedir, ayağı sakat değildir . ben hiç bu kadar küçük kuşla muhattap olmamıştım.

siz yatana kadar uyanir belki. uyusun bakalim birakin :) yarin sabaha kesinlikle zorla da olsa besleyin ama.

nedir durum? sikabildiniz mi mamayi?

bulamacı eziyorum bir yandan. kedi maması, ekmek karışımı ılık suyla ıslattım iyice. salep kıvamında. uygunsa denemeye gideceğim.

yazan oldu mu bilmiyorum ama şimdi birkaç forumda okudum, kürdan ya da kibriti petibör bisküvi-süt-azıcık da yumurta sarısı karışımına batırıp yedirmişler. tabi zorlayarak yedirmişler biraz yemeyi bilmediğinden ama sonra alışmış hayvanlar. tabi suyu da o şekilde veriyorlarmış,ya da parmaklarına damlatıp filan.

Son düzenleme:
başardııımmmm! sağ olun arkadaşlar, videodakiler de kedi maması vermişler ondan dolayı verdim. zor oldu ama doydu. yuva da yaptım, kızımın küçülen beresini ters çevirip. $DSCN1907.webp

Sedase keşke kedi maması vermeyip bir veterinere ulaşmaya çalışsaydın.
Belki de öldürebilir onu :(

ama linklerdeki videodaki kuşlar da kedi mamasıyla beslenmişler. solucan, böcek vs de protein nasılsa, zaten iki tanecik ezdim,protein alsı diye. iyi görünüyor şu an.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

başardııımmmm! sağ olun arkadaşlar, videodakiler de kedi maması vermişler ondan dolayı verdim. zor oldu ama doydu. yuva da yaptım, kızımın küçülen beresini ters çevirip. Eki Görüntüle 711822

tebrik ederim insan insan için uğraşmazken bir hayvan için bu yaptıklarınız
helal olsun allah razı olsun

Back
X