ooo çok ayıp böyle mi diyorlar gerçektenacaba hep alt katlarda oturanların kaderimi bu? aynı muamele kendilerine yapılsa, ben dip dipe yaşadıgım diğer apartmanlarda benzer durumlar görüyorum, ben de pike kullanıyorum koltuklarımı falan örtmek için ama ben alıyorum onları duşakabinin içine silkeliyorum bende bilirim dışarıya silkmeyi ama yapmam yazı alt komşlularımda hem balkonun içinde kurutuyor çamaşırlarını onlara yazı değil mi? inanın bana doktor hamileliğin sıkıtnılı geçiyor diye ev süpürmeyş her türlü agır işi yasaklamıştı evimde o kötü zamnalrımda tozlar uçuştu ben makine bile çalıştırmadımda yine gıkımı çıkarmadan oturdum kimseye zararım olmasın diye..
Bunları okuyunca bir arkadasım aklıma geldi onunda başına böyle bi olay gelmişti hemen anlatıyım :) bunlar 1. katta oturuyorlar 2 kattakı kadın süreklı bişeyler sirkelıyor falan .. 1 olur 2 olur kadına söylemiş iste yapmayın halı silkeyeceğinizide haber verin kapıyı kapatalım veya çamaşırımızı içeri alalım diye ama nafileee.. neyse benm arkadasmın canına tak etmiş çıkmış 3. kata elındede kocaman bir demlik çaybu kadınında bembeyaz çamaşırlar balkonda asılı bir güzell demliği döküvermiş bembeyaz çamaşırlara o gun bugündür kadın bir daha bişey silkelememış
Kesinlikle katılıyorum evin içinde zor kuruyor.
Rutubet oluyor uzun zaman onu havalandırıyorum. o da ayrı mesele yine toz vs girecek eve diye.
bir de ben balkondan halı silkelemediğim için piss imasında bulundu.
yani ben başkasına saçlarımı,yere düşen parçaları ne bileyim evin tozunu atmadığım için pisim!!!!
yahu evini temiz tut,adam gibi yemek ye,halını süpür sil..
ayy ne bileyim ya,yaşı benimle emsal olsa çoktan ortalık karışmıştı.
Çık evine kavga et. Bütün apartman duysun. Yaşından başından dem vur. 50 kere uyardım seni falan filan de. Tekrarlarsa önceki sayfalarda vardı, üst katına çıkıp mahvet çamaşırını bilmem nesini. Ne terbiyesiz insanlar var ya, yaşından dolayı da kimsenin terbiyesizliğini çekmek zorunda değilsiniz.
Çık evine kavga et. Bütün apartman duysun. Yaşından başından dem vur. 50 kere uyardım seni falan filan de. Tekrarlarsa önceki sayfalarda vardı, üst katına çıkıp mahvet çamaşırını bilmem nesini. Ne terbiyesiz insanlar var ya, yaşından dolayı da kimsenin terbiyesizliğini çekmek zorunda değilsiniz.
benim de komşum böyle arkadaşlar ne yapabilirim nolur bir akıl verin
hamileyim ve çalışıyorum sinirlerim harap oldu
çarşaf halı herşey çırpıyor
yöneti yok apartmanda
inanın canıma tak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?