Balkonumdaki Yarasa

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Iyi Geceler Kizlar,
Konunun yeri burasidir insallah.
Gece gece canimi çok sıkan bir dert var. Balkonum kapali ama camlari hava alsin diye acmistik. Bir de baktim ne göreyim yerde var bir yarasa. Bu hayvanin gündemdeki yeri de malum. Vileda sopasıyla camda minik bir bolme actim kendi gitsin guzellikle çözelim bu isi diye. Saklandi koltuk arkasına. Sabaha kadar gider mi acaba?

Yarin ne var ne yok dezenfekte edecegim. Ne yapayim ben simdi ya?

ya konu sahıbı alemsınız cok guldum allah da sızı guldursun
gundemle yarasanın ılgısı yarasanın ıyı kalplılıgı temızce cınsı falan dusuncelerınız cok alem

merak etmeyın bırseycık olmaz o sızden daha cok korkmustur kendı kendıne cıkar ınsallah malum gormuyorlar bence bıraz daha cam acın ucup kacayım derken carpıp zarar gormesın

Himmm acamam cok korkuyorum. Disarida ruzgar var hava akimini hissedip yolu bulur herhalde.

Himmm acamam cok korkuyorum. Disarida ruzgar var hava akimini hissedip yolu bulur herhalde.
ya nıye korkuyorsunuz gozu bıle gormuyor hayvanın yazık
korkacak bırsey yok saklanmıstır o zaten korkudan
evde baska kımse yok mu onlar acsın bıraz daha cam
yarasadan nıye korkulur kı parmak kadar hayvana jaguar muamelesı yapıyorsunuz alınır ama :)

Bu virusun o hayvancikla alakali oldugunu sanmıyorum adamlar resmen insan eli ile virus yaptılar sucuda bu hayvanlara yiktilar iciniz rahat olsun ama tedbiride alin

Bu virusun o hayvancikla alakali oldugunu sanmıyorum adamlar resmen insan eli ile virus yaptılar sucuda bu hayvanlara yiktilar iciniz rahat olsun ama tedbiride alin
ya dıyelım kı hastalıklı bır yarasaydı bırı yedı hadı oyle dusunelım
konu sahıbı yarasayı yemıyor kı korkması herseyı deznfekte edıcem demesı en cok hosuma gıden de ınsallah ıyı kalplıdır dedı yarasa ıcın ya kıyamam

Onu ordan çıkaracak bi babayiğit yok mu:)

Hamam böceği görünce bile olduğu yeri terkeden biri olarak utanarak okudum hahahaha

Orayi okumamisim ben yaaa altta ki yorumda demis hayy cok yasa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…