- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Bileemedimki belki de ya da ben antalyadayım buranın kısı da cok sürmüyor maksımum iki ay malum . Acaba o yüzdenmiAslında bu pek mümkün değil. Çünkü tüm yarasalar kış uykusuna yatan memeliler grubundadır. Sadece yuvada bir tehlike hissettiklerinde uykudan uyanır ve dışarı çıkarlar. Bahar aylarında görüyorsunuzdur belki
Bileemedimki belki de ya da ben antalyadayım buranın kısı da cok sürmüyor maksımum iki ay malum . Acaba o yüzdenmi
Corona bilmem ama kuduz olma ihtimalleri bulunuyor. Bi haberde okumuştum yinede tedbirinizi alın nolur nolmaz
Herkes cok sirin ilimli yaklasmis sasirdim. Bunu bilmediklerinden mi acaba? Evet hayvanlara karsi ne olursa olsun merhametli olmaliyiz. Bunda sonuna kadar hemfikirim. Ama yarasa tehlikeli bir hayvandir.
Kuduz virusu tasiyip ölmeyen tek canli. 2015 yilinda yazlikta kedim yarasayla oynadi diye gittim kuduz asisi oldum. Eh boyle bir ihtimal var diye de hayvani öldurmedim tabi. Temas etmeden uzerine kavanoz kapattim altina karton soktum alip kedimden kurtarip uzaga saldim.
Alnina yarasa carpti diye kuduz olan insanlar var. Cok dikkat etmek gerek.
Solunum yoluyla da kuduz bulastirma ihtimali varmis. Bunu yeni öğrendim aksam camlari acmaya korkudan girememistim. Iyi ki de cok kalmamisiz balkonda baş başa. Zaten kucuk bir balkon.Buradaki yorumlar epey minnoş olmuş ama yarasalarda kuduz daha yaygındır. Yani kedi ve köpekten kuduz bulaşma olasılığından daha fazladır. Çok da yaklaşmamak lazım. Camları komple açın bence
Aman Allahim gecmis olsun cok korkunc. Kuduz muduz ben ilk defa duyuyorum, ne kadar cahilmisim. Burda yazilanlari okuyunca yok perdeye yapisiyormus, yok iceri giriyormus diye, nedense perdemi kontrol ettim, osuruk bocegi yapismis benimkine de, buna da sukur yarasadan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?