Balkonumdaki Yarasa

Bileemedimki belki de ya da ben antalyadayım buranın kısı da cok sürmüyor maksımum iki ay malum . Acaba o yüzdenmi

Bileemedimki belki de ya da ben antalyadayım buranın kısı da cok sürmüyor maksımum iki ay malum . Acaba o yüzdenmi

Olabilir, sıcak olduğunda çıkıyorlardır belki. Ama yarasa mutlaka kış uykusuna yatar. Sadece bir iki türü sanırım kışın sıcak bölgelere göç ediyorlar. Ama bizim buradakiler değil diye biliyorum.

Yemeyin birsey olmaz bence yarin heryeri temzleyin surekli gorustugnuz ve virüs kapmis olmadgndan emon oldgnz korkmayan birine seslenin gelip cikarsn kacmazsa

Çin de ki türüdür virüs yapan. Bütün yarasalarda aynı virüs olsaydı bikaç bin kat daha kötü durumda olurduk. Ama Virüssüz olma ihtimalinin yüksek olması da benim balkon camını açabileceğim anlamına gelmez. Ben de giremem oraya. Yarın cesur bir komşudan yardım isteyip çıkarın.

Benim salonuma girip perdeme taklmştı camı açıp perdenin o kısmını dışarı doğru çıkartmştm ışığı kapatmştm gitmişti

Corona bilmem ama kuduz olma ihtimalleri bulunuyor. Bi haberde okumuştum yinede tedbirinizi alın nolur nolmaz

Herkes cok sirin ilimli yaklasmis sasirdim. Bunu bilmediklerinden mi acaba? Evet hayvanlara karsi ne olursa olsun merhametli olmaliyiz. Bunda sonuna kadar hemfikirim. Ama yarasa tehlikeli bir hayvandir.

Kuduz virusu tasiyip ölmeyen tek canli. 2015 yilinda yazlikta kedim yarasayla oynadi diye gittim kuduz asisi oldum. Eh boyle bir ihtimal var diye de hayvani öldurmedim tabi. Temas etmeden uzerine kavanoz kapattim altina karton soktum alip kedimden kurtarip uzaga saldim.

Alnina yarasa carpti diye kuduz olan insanlar var. Cok dikkat etmek gerek.

Gunaydin . Ben o haberi biliyorum. Kuduz olan kadini.

Sabah esim geldi. Balkona bakti . Yoktu. Gitti herhalde. Dokundugu yerlere kolonya doktum ilk etapta. Gaz dedektörü vivvvv vivvvv vivvv öttu
O kokudan.

Halilari makinaya attim. Camasir suyu ile yikaniyorlar.

Çocuklardan fırsat buldukca peyder pey de cami, esyalari vs temizleyeceğim gun icinde.

Ilk defa canli bir yarasa gordum bu arada. Bildigin kanatli fare.

Buradaki yorumlar epey minnoş olmuş ama yarasalarda kuduz daha yaygındır. Yani kedi ve köpekten kuduz bulaşma olasılığından daha fazladır. Çok da yaklaşmamak lazım. Camları komple açın bence

Buradaki yorumlar epey minnoş olmuş ama yarasalarda kuduz daha yaygındır. Yani kedi ve köpekten kuduz bulaşma olasılığından daha fazladır. Çok da yaklaşmamak lazım. Camları komple açın bence
Solunum yoluyla da kuduz bulastirma ihtimali varmis. Bunu yeni öğrendim aksam camlari acmaya korkudan girememistim. Iyi ki de cok kalmamisiz balkonda baş başa. Zaten kucuk bir balkon.

Herhalde o minik bosluktan kacmis. Yoktu sabah. Temizledik camları açtık.

Aman Allahim gecmis olsun cok korkunc. Kuduz muduz ben ilk defa duyuyorum, ne kadar cahilmisim. Burda yazilanlari okuyunca yok perdeye yapisiyormus, yok iceri giriyormus diye, nedense perdemi kontrol ettim, osuruk bocegi yapismis benimkine de, buna da sukur yarasadan iyidir.

Cok tesekkur ederim. Benim de 10 yillik evim ilk defa oldu boyle bir sey. Cam baca kapalı artik.

Camı biraz fazla açın,gözleri pek iyi görmüyor zavallı sağa sola çarpip yaralanmasın.
O sizden daha çok korkuyordur şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…