Yarasa olayına pek inanmıyorum bence doğru değildi fakat doğru olsa bile sadece yendiği zaman insana geçen bir virüs diye duymuştum. Bence bunu takmayın kafanıza. O gittiğinde her yere çamaşır suyu döker yıkarsınız bir güzel :)Ya ben babaannemin fareli evinde kalmış insanim da son zamanlarda bu hayvan uzerinde cok gundem olustu ya ondan bir korku sardı beni.
Bilemiyorum ki hicbir sey tesaduf degil . Kumrular da cok yokladi o balkonu illa yuva yapalim diye. Doğa ana bana git bir bilet al diyor olsa gerek.Çok şanslıymışsınız
Iste ben de bu hayvana bilinç altimda o yönde cok anlam yuklemisim. Bir an gorunce son 8 ay film seridi gibi gecti gozumun önüden.Allah affetsin beni nedense her yarasa gördüğüm de duyduğum da Çinliler geliyor aklıma
Ah kumrular geleymiş keşkeBilemiyorum ki hicbir sey tesaduf degil . Kumrular da cok yokladi o balkonu illa yuva yapalim diye. Doğa ana bana git bir bilet al diyor olsa gerek.
Valla benimde aklıma gelmezdi.BeniM dusuncem de o yönde. Yani boyle bir konuda milliyetcilik yapacagim da varmis kaderde demek.
Tabi ben yine yikarim o haliyi sabah ya.
Ya lap diye yüzüne yapışırsa camı açarkenresmen yarasalar için sigara yakasım geldi bu nedir
ama konu sahibi bir şey olmaz korkma, biraz daha aralayın camı sonra balkonun kapısını kapayın.ışıkları söndürün karanlık olsun ve ses çıkarmayın.anca öyle ortalığa çıkıcak ve çarpa çarpa çıkışı bulucak
Yarasayı bir şekilde mideye indirmeyi düşünmüyorsanız hastalık bulaşmaz. Bir saat kadar önce bulunduğu ortamdaki ışıkları kapatıp camı açıp yalnız bırakmanızı tavsiye etmiştim, kapattınız mı? Çıkamaz zavallı ışıksız olması şart. Tecrübeyle sabit. Kendinizden 150 kat büyük biriyle gözleriniz görmezken (o ışıkta yön bulamıyor) başetmeye çalıştığınızı düşünün, üstelik onun inine girmişsiniz. Bu kadar korkuyor işte.Allah affetsin beni nedense her yarasa gördüğüm de duyduğum da Çinliler geliyor aklıma
Ama benim balkonumda değil kiYarasayı bir şekilde mideye indirmeyi düşünmüyorsanız hastalık bulaşmaz. Bir saat kadar önce bulunduğu ortamdaki ışıkları kapatıp camı açıp yalnız bırakmanızı tavsiye etmiştim, kapattınız mı? Çıkamaz zavallı ışıksız olması şart. Tecrübeyle sabit. Kendinizden 150 kat büyük biriyle gözleriniz görmezken (o ışıkta yön bulamıyor) başetmeye çalıştığınızı düşünün, üstelik onun inine girmişsiniz. Bu kadar korkuyor işte.
Hiç bir şey anlamadımAma benim balkonumda değil ki
Valla bizimkiler hiç kıs uykusuna yatmıyor yaz kıs ucuyor veletlerBu arada, Allah korusun zarar vermeyin sakın. Bu aylar yavruları büyütme ayları. Kışın kış uykusuna yatıyorlar zaten. O da biran önce çıkıp yavrularının yanına gitmek ister.
Iyi Geceler Kizlar,
Konunun yeri burasidir insallah.
Gece gece canimi çok sıkan bir dert var. Balkonum kapali ama camlari hava alsin diye acmistik. Bir de baktim ne göreyim yerde var bir yarasa. Bu hayvanin gündemdeki yeri de malum. Vileda sopasıyla camda minik bir bolme actim kendi gitsin guzellikle çözelim bu isi diye. Saklandi koltuk arkasına. Sabaha kadar gider mi acaba?
Yarin ne var ne yok dezenfekte edecegim. Ne yapayim ben simdi ya?
Ne zaman yarasa görsem nedense hep kanımı emecek gibi hissediyorum korkuyorum dişleri olsun bu filmlerde hep wampirlerle yarasalar olsun hep kanımı emecek gibi hissediyorum
Valla bizimkiler hiç kıs uykusuna yatmıyor yaz kıs ucuyor veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?