hamam bocegınden ınanılmaz huylanırım cunku hayvanat ustume ustume gelıyor seen dıyorum boceksın haddını bıl senın kacman gerek gelmıs mekanıma ızınsız.Hamam böceği görünce bile olduğu yeri terkeden biri olarak utanarak okudum hahahaha
Ya ben babaannemin fareli evinde kalmış insanim da son zamanlarda bu hayvan uzerinde cok gundem olustu ya ondan bir korku sardı beni.Hamam böceği görünce bile olduğu yeri terkeden biri olarak utanarak okudum hahahaha
resmen yarasalar için sigara yakasım geldi bu nedirsız bır yarasa olsaydınız kendınızı onun yerıne koyun
gozlerınız astıgmat olsun
kucucuk bır alandan dısarı kendınızı cıkarabılırmıydınız :)
korkmayın acın camı yahu
resmen yarasalar için sigara yakasım geldi bu nedir
ama konu sahibi bir şey olmaz korkma, biraz daha aralayın camı sonra balkonun kapısını kapayın.ışıkları söndürün karanlık olsun ve ses çıkarmayın.anca öyle ortalığa çıkıcak ve çarpa çarpa çıkışı bulucak
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Gecen de kuslar girmisti sineklik acik kalmis mutfaga kadar girmişler. Gok gokk gok uyandirdilar sabahın köründe . Kedi alcam tez vakit. Sart oldu.Geçen bize de girdi salonun ortasında baygınlık geçiriyordum korkudanben koşarak ordan kaçınca maalesef kesim oyun sanıp yarasayı kovalamaya hırpalamaya başladı. Ne oraya gidebildim ne kediyi alabildim. En son erkek kardeşim fırça ile faraşa ittirdi sonra da balkona koyup her yeri kapadık balkonda uçup gitti. Veterinerimizi aradım yarasadan bisey olmaz korkmayın falan dedi.
Ya o kedileri yerim ben yeriiim her işe koşarlar. Sahiplen mutlaka.Seni o kadar iyi anliyorum ki. Gecen de kuslar girmisti sineklik acik kalmis mutfaga kadar girmişler. Gok gokk gok uyandirdilar sabahın köründe . Kedi alcam tez vakit. Sart oldu.
eger kedı benımkı gıbı cıkarsa ısınız ısSeni o kadar iyi anliyorum ki. Gecen de kuslar girmisti sineklik acik kalmis mutfaga kadar girmişler. Gok gokk gok uyandirdilar sabahın köründe . Kedi alcam tez vakit. Sart oldu.
eger kedı benımkı gıbı cıkarsa ısınız ıs
kedım arı gorunce ölme taklıtı yapıyor
kus falan gorunce kendını ben savunmasızım seklınde yere atıyor
ugur bocegının dıbıne gırıyor burnunu dıkıyor gozlerı sası oluyor hatta oyle yapıncapür dıkkat ızlıyor ucarsa ödü kopuyor
her canlı kendı karakterıyle doguyor ıste
Arkadaşın evine girmişti yarasa bezle alıp atmışlardı.
Korkmayın Çin yarası değil bizimkiler.
Benim memleketimin yarasası bile temizdir.
Bunu yarin izlerim ancak. Cok sag olun. Yuregim kaldirmaz su an.
Iyi Geceler Kizlar,
Konunun yeri burasidir insallah.
Gece gece canimi çok sıkan bir dert var. Balkonum kapali ama camlari hava alsin diye acmistik. Bir de baktim ne göreyim yerde var bir yarasa. Bu hayvanin gündemdeki yeri de malum. Vileda sopasıyla camda minik bir bolme actim kendi gitsin guzellikle çözelim bu isi diye. Saklandi koltuk arkasına. Sabaha kadar gider mi acaba?
Yarin ne var ne yok dezenfekte edecegim. Ne yapayim ben simdi ya?
Biraz rahatla diye gönderdim:)Bunu yarin izlerim ancak. Cok sag olun. Yuregim kaldirmaz su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?