adı üstünde kadınlar klübü kızlar klübü değil zaten bir sür var kızlar klübü
bende orada zevk almıyorum saçma sapan şeyler
ruhun buraya uygun olmaya bilir o halde zorlama
zaten türkiyede kadına yönelik bi şey yok
bırak burası olsun:enbuyukkk:
gerçi buradaa bazı haksızlıllar oluyor ama o heryerde olağan durum
:icecream:
guzel acıklamanız ıcın teşekkur ederım sevgılı burbuk..Bana bakın kk bekarları, bekarsınız hiç bir şeyden anlamazsınız, oturun oturduğunuz yerde, ayrıca konu falan da açmayın bekarlar anlamaz böyle şeylerden delikafadulden
Şaka bir yana bazı konularda haklısın bazılarında ise haksız. Mesela evlilik kurumu çocuk gibi olaylarda bizzat yaşamadıkça malesef çok şeyi anlamak imkansız.
Yani doğru bildiğiniz şeylerin aslında yanlış olduğu ya da teoridekilerin pratikle çok farklı olduğunu görüyorsunuz.
Aslında buna "bekarsınız anlamazsınız" demek yerine tecrübe edilmeden fikir ileri sürmemek desek daha iyi olur. Deniz'ciğiminde dediği gibi bende çocuğum yokken, şöyle eğitim vericem, böyle yapıcam diye arkadaşlarıma ahkam keserdim. Bana anne olmadan bilemezsin dediklerinde "ne alakası var" diye resti çekerdim.
Ama şu anda inan onlardan daha kötü bir pozisyondayım. Yapmam dediklerimi yapıyorum, yaparım dediklerimi ise yapamıyorum. Yani başa gelmedikçe anlaşılmıyor.
Ancak cinsellik, jinekoloji veya bir başka konuda asla bekarlar anlamaz olayına katılmıyorum.
Bu arada bekarlığınızın kıymetini bilin ben evlendim de ne oldu lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonunda seni düsürdük buraya kuzum :teselli:
bak ben evliyim ,banada cocugun yok anlamazsin diyorlar,seneye anlayip anlamadigimi söz yazicam buraya kaydirigubbakcemile3
sen en iyisi ,sözde evli yap kizz medeni halini ,madem ki yorumlara deger böyle veriliyor
bak sımdı oyle dusunmeyın..ne olur..gerçekkten kar ya ne doğru söylemişsin :) neyse bende bekarım henüz konuşmayayım kaydirigubbakcemile3
Uçuk kremi olan varmııııı, bu yorum karşısında dudağım uçukladı.
Uçuk kremi olan varmııııı, bu yorum karşısında dudağım uçukladı.
bekarlıkla değil kar cım biliyosun banada öyle laflar soktular ya sinir oldum çocuğum olmayabilir ama bende çocuk bilgisine sahibim bilgi sahibi olmama bile gerek yok bahsettiğimiz konuda mantık işler hazır meyva püresini bebeğe yedirerek anne olunmaz dedik evde yapın dedik kırıcı laflar işittik.
kınıyorum o kişileri mutlaka okuyor kendileri şuan buralara girip utansınlar.
evet girdim okudum ama hiç utnmadım utanacak biri varsa oda sensin asıl ben seni kınıyorum hazır meyve püresini bebeğe yedirmekle anne olunmmaz demişsin anne nasıl olunur canım anlat o zaman öğrenelim.çok biliyorum diyosunuz ama yanılıyosunuz hangi devirde yaşıyoruz o topikte kimse size sen ve kar hanıma kırıcı laf söylemedi konu kurtlu çıkan mama idi ama siz anneliğimize laf söylediniz kadın yeni doğum yapmış çocuğa
evde mama yap dediniz 1.5 aylık bebek prinç ununu yiycek
bilgi sahibi olmak için çocuk sahibi olmaya gerek yok evet ama annelerimiz de demezmi anne olunca görürüm seni diye yda demezmiyiz anne olunca anladım diye işte biz bunu anlatmaya çalıştık ama biz kırılacağımıza siz kırılıp gelip konu açmışsınız burda anneliğimize hakaret eden sizsiniz
bir bebek tadını bilmeyeceği şeyi nasıl sevebilir anlamış değilim
neyse beni ilgilendirmez herkezinkendi çocuğu sağlıklı mutlu hayatlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?