Baln da siz syler misiniz ?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekkten kar ya ne doğru söylemişsin :) neyse bende bekarım henüz konuşmayayım kaydirigubbakcemile3

ilahi kar.nasılda üzmüşler seni canım benim.

Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir"Socrates'in bu sözü yerinde olsa gerek.

ama tecrübeyide atlamamak lazım.hoş insan yaşadıkca hala yeni şeyler öğreniyor.
bekar olsun evli olsun ,kişinin ne çok şeyi var bilmediği yada bildiği,
kimin kimde ne cevherler olduğu asla bilinmez,kişinin kendi içinde saklıdır.
nice bekarlar vardır evlilere taş cıkartır.nice analar vardır hay senin analığına dedittirir.
nitekimde görüyoruz,yaşıyoruz.
üzülme karcım .inşallah en kısa zamanda allah gönlüne göre versin canım benim,

uhh uhhh maşallah....
aramızda kadın-kız ayrımı yapan kadın* ablalar da oldukça sırtımız yere gelmezzz
sırnaşık şeysırnaşık şey
Kadınlar kulubunde bulunuyorsak bence ilk önce "kadın" nedir onu bilmek lazım derim ben...
Enazından evli-bekar olsa da başlığa yazarken yardımcı olabilir ne oldunu bilmek..

yerimseniben

:enbuyukkk: (;

akannehir
bekar olan durumumu sadece bi tıkla ewliye çewirip ruhumu kkya teslim ediorum

guzel acıklamanız ıcın teşekkur ederım sevgılı burbuk..
a.s.

dünyada 3 cinsiyet varda bizimmi haberimiz yok!!!
ne demek kızlar değil kadınlar kulübü!!!
yazık vallahi yazık

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevgılı zehır gercekdende cok guldum ınankıkaydirigubbakcemile3
buraya dusme sebebımde kk oldu ama reelde hıc duymadıgım seylerı duyuyom..
anlayıp anlamamakdan zıyade ınsanın ıcınde bence hoşgoru var ıse gercekdende anlıyoduryerimsenibenbak dogru dıyosun medenı halımı degıstırım benkaydirigubbakcemile3

gerçekkten kar ya ne doğru söylemişsin :) neyse bende bekarım henüz konuşmayayım kaydirigubbakcemile3
bak sımdı oyle dusunmeyın..ne olur..
eger haklıysanız eger bılıyosanız eger tecrubenız ve ıcınızde olumlu yada olumsuz bısı bılıyosanız paylasın korkmayın..
bekar dıye belkı elestırı alınır ama herkes herkesın dusuncesıne saygı duyma zorunlulug vardır...a.s.

Bazı durumlarda söyleniş şekli söylenmek istenilenin içine ediyor bu bir gerçek art niyet yoksa bile art niyetli imiş gibi anlaşılanlarda oluyordur elbet.

Bazı durumlarda da insanlara duymak istemedikleri ve hoşlarına gitmeyecek şeyler söylendiğinde karşımızda bir eksiklik ararız ya kendimizce, baskın çıkma çabası da denilebilir ondan dolayı bu tarz söylemlerin olduğuna inanıyorum.

Karşısındaki düşünceyi hiç bir şekilde benimsemek istemeyen onu ekarte etmek için verilen kaçamak cevaplardır.

Yoksa pembe kimlikte bekar yerine evli yazması ne kimseyi bilgin sınıfına sokar ne de kimseye statü kazandırır.

Uçuk kremi olan varmııııı, bu yorum karşısında dudağım uçukladı.

Kar hanım siz çocuğuna mama firması ile ilgili şikayeti bulunan birinin topiğinde sırf çocuğuna hazır kavanoz mama verdi diye insanların anneliğini kınar yargılarsanız o insanlar size bekarsın sus otur yerine demekle bile az söylemiş olur, orada size tepki verilmesi gayet doğaldı dr tavsiyesi ile çocuğuna hazır mamalardan veren anneleri yargıladınız kınadınız siz…
ayrıca orada söylenmeye çalışan o değildi çok iyi biliyorsunuz, bazı şeyler yaşanmadan ne kadar bilgi sahibi olursanız olun çok iyi anlaşılmaz annelik te onlardan biridir, her kadın içinde annelik güdüsüyle doğar ama anneliği tattıktan sonraki duygu bambaşkadır ileride anne olduğunuz büyüklerinizden ya da etrafınızdan biri anneliğiniz ile ilgili yargılamalarda bulunduğunda bu demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız…
bende orada size tepki gösterdim bekar olduğunuz bilginizi paylaştığınız için değil çocuğu yeni doğmuş birine hazır mama almayın evde yapın dediniz bende bir anne olarak tepki gösterdim…
bazı şeyleri yaşamadan tecrübe sahibi olmasanız bile bilginizi paylaşabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ama çok uçlarda yargılayacak kınayacak kadar ileri giderseniz yaşamış başına gelmiş biri gibi iddialarda bulunursanız insanlarda sen yaşamadın bilemezsin derler tabi, gelip burada şikayet eder gibi bu topiği açmanızı da anlayamadım…
bende bir topik açmak istiyorum, adını siz koyun derdini şikayetini anlatıp akıl danışan birine akıl vermek yön vermek yerine içinde bulunduğu durum için kınayıp yargılayan kısacası konuyu asıl amacından saptırıp bulandıranlar diye…

Uçuk kremi olan varmııııı, bu yorum karşısında dudağım uçukladı.

Valla o zaman diğer konulardaki yorumlarına hiç bakma mazallah isilik bile olabilirsin.:roflol:

Hayli uç noktalarda yorumlar yapıyor ama oda onun düşüncesi ne diyelim.

evet girdim okudum ama hiç utnmadım utanacak biri varsa oda sensin asıl ben seni kınıyorum hazır meyve püresini bebeğe yedirmekle anne olunmmaz demişsin anne nasıl olunur canım anlat o zaman öğrenelim.çok biliyorum diyosunuz ama yanılıyosunuz hangi devirde yaşıyoruz o topikte kimse size sen ve kar hanıma kırıcı laf söylemedi konu kurtlu çıkan mama idi ama siz anneliğimize laf söylediniz kadın yeni doğum yapmış çocuğa
evde mama yap dediniz 1.5 aylık bebek prinç ununu yiycek
bilgi sahibi olmak için çocuk sahibi olmaya gerek yok evet ama annelerimiz de demezmi anne olunca görürüm seni diye yda demezmiyiz anne olunca anladım diye işte biz bunu anlatmaya çalıştık ama biz kırılacağımıza siz kırılıp gelip konu açmışsınız burda anneliğimize hakaret eden sizsiniz

bir bebek tadını bilmeyeceği şeyi nasıl sevebilir anlamış değilim
neyse beni ilgilendirmez herkezinkendi çocuğu sağlıklı mutlu hayatlar dilerim.

Katılıyorum her cümlesine özellikle kırmızı ile belirlediklerime kaydirigubbakcemile5,

Merak eden konuyu açıp okursa görür, orada kimse Kar hanımı ve bebişim52 hanımı rencide etmedi, onlar yargılayıp kınayınca insanlarda tepki gösterdi, gösterdikleri tepki de şimdi bekarsın anne olunca anlarsın demek oldu

bir bebek tadını bilmeyeceği şeyi nasıl sevebilir anlamış değilim
neyse beni ilgilendirmez herkezinkendi çocuğu sağlıklı mutlu hayatlar dilerim.

Bu konuda ne kadar bilgi sahibi olduğunuz belli oluyor, bebeklerin bile damak tadları olabileceğini idrak edememişsiniz

ben bebeklerin damak tadının olmadığını söylemedim yazımı çarpıştırma lütfen.
sen tadından haberdar olmadığın birşeyi nasıl sevmeyeceğin gibi bebeklerde tadını bilmediği haberdar olmadığı bir tadı devamlı istemez.eğer alıştırırsan o tada bebek ister devamlı ama alışmazsa tadına varmazsa o tadı istemez.

sen yazıları düzgün okuduğundan eminmisin acaba?

Haa bir de şöyle bir durum var ki, benim profilimde bekar yazıyor mesela, beni de zaman zaman şşş sen bi sus bakiim diye susturdukları oldu ama gel gör ki 12 yıl evli kaldım, anneyim...kırkıma merdiven dayadım, her seferinde açıklamak durumunda kaldım bunu tabii.... seçenek yok profilde naparsın :) devlet buna bişii yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…