Yöresel Tarif Bamya Çorbası(memleketim KONYA )

Yöresel Yemekler
Matmazelcim ellerine sağlık. Ben hep yemeğini yemistim corbayi ilk kez görüyorum. Ama dolu dolu görünüyor kaşıkta nefisss görünüyor. Başarılar dilerim dostum..

teşekkürler canım sana da başarılar...

bir gün yolun konyaya düşerse bu çorbayı yemeni tavsiye ederim eminim çok begeneceksin

vavv değişik görünüyor,her ne kadar bamya yemeyen birisi olsamda valla sizin ellerinizden harika görünüyor,önüme getirip koysalar bu ne diye sormadan içebilirdim
yarışmada başarılar dilerim.

teşekkürler canım,

bamya sünen bir sebze olunca sevilmiyor ama bu bamya çiçek bamya ve sünmesin diye de limon tuzu kullanıyorum gayet lezzetli oluyor deneyebilirsin tatlım

Bir süredir denemek istediğim bir çorbaydı. Benim bulduğum tarifte nohutta vardı. Vesile oldunuz şimdi. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)

[Q post: 1sen 40074033, member: 262680"]Bir süredir denemek istediğim bir çorbaydı. Benim bulduğum tarifte nohutta vardı. Vesile oldunuz şimdi. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)[/QUOTE]

Tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…