- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
yav oha ya içimden geçeni yapmışın hemşom yaaaaaaaa bana da yanındaki zerdesi kaldı artık
elceğizlerine sağlık canım çekti len
sanırsam yöresel yemek değilde yöresel tatlı oluyor amaafiyet olsun hemşomcum...
zerde muhteşem olur yap hemde farklı olur
sanırsam yöresel yemek değilde yöresel tatlı oluyor ama
hmmm o zaman ben baya bir düşüneyim ,memleketimden mi yapayım anamın memleketinden mi yapayım ya da nerdeyse tamamını dolaştığım anadolunun herhangi bir karışından mı yapayım yok ya en iyisi kendi memleketimden yapmakben sordum her şey oluyor mu diye o yöreye ait tatlısından tuzlusundan herşey oluyormuş.
yap bence olur.
hmmm o zaman ben baya bir düşüneyim ,memleketimden mi yapayım anamın memleketinden mi yapayım ya da nerdeyse tamamını dolaştığım anadolunun herhangi bir karışından mı yapayım yok ya en iyisi kendi memleketimden yapmak
Ağzım sulandı çok severim bamyayı.Ellerinize sağlık.
Vuuuuu..harika olmuş buudiyetteyim yaaa ne canım çekti şimdii ..ellerine sağlık Yarışmada başarılarrr...
Cumartesi inşallah tarifim hazır beybi..teşekkürler canısı seninde bekliyoruz mamalarını
Cumartesi inşallah tarifim hazır beybi..
Ellerine sağlık canımFarklı güzel bir tarif olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
konya 'ya bu çorbadan içmiştim ve superde...sizinkide super görünüyor ellerinize sağlık.başarılar dilerim
bir mevlana birde bu çorba için gideceğim bir kere daha konya ' ya inşallah :)evet ilk duyanlar bamyanın çorbasi olurmu diyebilir ama tadanlar asla tadını unutmaz
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?