• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ban afikir verin. akıl akıldan üstündür.

çok geçmiş olsun. Rabbim inş yerini zamanlı ve sağlıklı bir bebişle doldurur. maalesef ücretsiz izin alamam öyle bir imkanım yok. yalnız yorumları okudukça zamanlamanın erken olduğunu düşünmeye başladım. şu birinci sınıfı atlatmak sanki daha mantıklı. etraftan zor olduğunu duyardım da bu kadar gerçekçi olarak düşünmemiştim.
Sizin çocuğunuz daha 3,5 yaşında değil mi,, bebeğiniz 2 yaş civarı olabilir eğer bir aksilik yaşazsanız. Yani çok size muhtaç olmayack. Çocukların arasının fazla olması iyi gelmiyor bana. Tabş bu benim düşüncem.

Sizin çocuğunuz daha 3,5 yaşında değil mi,, bebeğiniz 2 yaş civarı olabilir eğer bir aksilik yaşazsanız. Yani çok size muhtaç olmayack. Çocukların arasının fazla olması iyi gelmiyor bana. Tabş bu benim düşüncem.

önceleri ben yaş farkı çok olsun diyordum. ama zamanla çocuğu tanıdıkça insan anlıyor ki az yaş farkı daha makbul. ama işte hayat şartları bebeğin ilk verdiği sorumlulukları görünce insan korkuyor. ya belki bu kadar hesap kitap saçma ama planlarıma göre kış hamile kalsam yaza gelir bebeğim. yıllık izinleri bile hesaplamak zorundayım işte. çalışan kadın olmak harika bir şey. ama iş çocuğa gelince çalışmak berbatlaşıyor.

yok ya estağfurullah neden aşağılayım. başarmış olanların tecrübelerinden yararlanmak için yazdım öyle.
Biliyorum kotu bir niyetle yazmadiginizi :)
Benden size bir tavsiye , bebegi cocugunuzun ilkokul 1.sinif zamanina denk getirmeyin , cok sorun yasar zorlanirsiniz
Ya ilkokula baslamadan yapin yada 2.sinifa gectikten sonra yapin
Basarilamayacak bir durum yok , evet cok zor ama cok da keyifli iki cocuk annesi olmak

Biliyorum kotu bir niyetle yazmadiginizi :)
Benden size bir tavsiye , bebegi cocugunuzun ilkokul 1.sinif zamanina denk getirmeyin , cok sorun yasar zorlanirsiniz
Ya ilkokula baslamadan yapin yada 2.sinifa gectikten sonra yapin
Basarilamayacak bir durum yok , evet cok zor ama cok da keyifli iki cocuk annesi olmak
:KK200: evet genel olarak birinci sınıfı aşmam gerektiği çıktı yorumlardan. sağlık sıhhat versin Rabbim yavrularınıza. biz de sizin gibi olacağız sanırım. 1. sınıf sonrası :KK66:

:KK200: evet genel olarak birinci sınıfı aşmam gerektiği çıktı yorumlardan. sağlık sıhhat versin Rabbim yavrularınıza. biz de sizin gibi olacağız sanırım. 1. sınıf sonrası :KK66:
Hayirlisiyla saglikla gelsin bebisiniz , insallah gonlunuze gore olur hersey

Back
X