- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ne güzel bi tercih, keşke sizin gibi düşünen çiftler daha çok olsaBak bak baaaak, 20li yaşların başında dedim, şimdi kaç senelik yazıcam da yaşım ortaya çıkartılacakKadınlardan korkulur arkadaş
Çocuk yok, ilgi ve isteğimiz yok çocuklu bir hayata
Allah gerçekten isteyen kadınlara nasip etsin.
İnş. gönlünüzce olur. Maddi ve manevi olanakları sunarak kısmı harika, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hesabı değil, hazırlıklı ve planlı; süper.Ne güzel bi tercih, keşke sizin gibi düşünen çiftler daha çok olsa
Ben de şu zamana kadar öyle düşünüyordum ama, 1 tane çocuk güzel bir macera olur diye düşündük. Maddi ve manevi tüm olanaklarımızı sunarak sağlıklı ve mutlu bir birey yetiştirmeye çalışacağız.
İnşallah bana nasip olur
Dünyada çocuğu olan milyonlarca çiftin aslında çocuk yapmaması lazımdı. Çocuklu hayat kadar çocuksuzu da çok güzel. Şöyle bir dünyada, yüzyılda ve ülkede, çok mantıklı bir tercih sizinki.İnş. gönlünüzce olur. Maddi ve manevi olanakları sunarak kısmı harika, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hesabı değil, hazırlıklı ve planlı; süper.
"Çocuk olmadan olur mu yaaaa" demediğiniz için de teşekkürler. Bunun bir tercih olduğunu, istemek kadar istememenin de normal olduğunu genelde anlamıyor insanlar. Bir süre sonra zaten kesin etiket vurulacak üstümüze kısır bunlar diye
Neyse ki tek erkek değil, maazallah; o zaman ne yapardıkAaaa, erkekte olmaz öyle kusurlar kız kısmının olurÇocuk olmuyorsa suç gelinindir efenim kısır gelin aşağı kısır gelin yukarı. marjinal çiftler bunlar dicekler, hep gavur dizisinden özeniyolar ocağımızı kör bırakacanız dicekler
N baska yolunu buldum kinamanin :)O zaman ama koklatmıycam falan diye büyük konuşunca tam tersi olacak, herkese koklatılacak mesajı çıkıyor.
Piyango çıksın, tabi yılbaşı piyangosu, ne terk edicem ülkeyi ya, ne yerleşicem yurt dışına; hayatta gitmem paşa paşa yaşarım burada.
Hadi bismillah
Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim
ahahahaaaaa bu işi bi ben ve eşim yapıyoruz sanıyordumEkleme yapayım bu büyük konuşma, kınım kınım kınama işi bir tek milli piyangoda işe yaramıyor.
Yıllardır test edildi, maalesef onaylandı.
"Yılbaşı büyük ödülü bana çıksın, hayatta gidip almam, aha da buraya yazıyorum." ı-ıh yaramıyor.
Waww seninkinde ilahi adalet çabuk tecelli bulmuş be arkadaşım3. cocuğunu dünyaya getiren bir arkadaşıma "Siz sanırım doğum kontrol yönteminden bihabersiniz, ben asla yapmam" dedim 4 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?