- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
2. mi?3. cocuğunu dünyaya getiren bir arkadaşıma "Siz sanırım doğum kontrol yönteminden bihabersiniz, ben asla yapmam" dedim 4 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim :)
Evet adencim, 2.di. Ama boş gebelikmiş. Sonlandı.2. mi?
Böyle seyler değil ama.Kadin oturyor karsima altin bileziklerinin yansimasindan gozumu acamiyorum, sikirdatip duruyor bi de, gorgusuz gicik kadin, ben olsam o parayla 2 aile doyururum kadin koluna takip gozumuze sokuyor, terbiyesiz diyorum. Kiniyorum, ayipliyorum ne yaparsam yapayim basima gelmiyorben de istiyorum kinadigim basima gelsin, gencleri kiniyorum mesela, bir sabah uyanayim 18 yasina geri donmusum, gelmis kinadigim basima, ya neden bende tutmuyor bunlar
Yalnız bu kınamak değil biraz başka duygular.. Sonuçta Allah gönülden geçeni bilir.Kadin oturyor karsima altin bileziklerinin yansimasindan gozumu acamiyorum, sikirdatip duruyor bi de, gorgusuz gicik kadin, ben olsam o parayla 2 aile doyururum kadin koluna takip gozumuze sokuyor, terbiyesiz diyorum. Kiniyorum, ayipliyorum ne yaparsam yapayim basima gelmiyorben de istiyorum kinadigim basima gelsin, gencleri kiniyorum mesela, bir sabah uyanayim 18 yasina geri donmusum, gelmis kinadigim basima, ya neden bende tutmuyor bunlar
Böyle seyler değil ama.
Suna bak sokak ortasında cocuğu ağlatıyor ben olsam o cocuğu iki dk sustururum. (cocuğun laf dinlemediği zamanlar oluyormuş:))
Suna bak altında sıfır araba sağdan sağdan gidiyor, araba kullanmayı da bilmiyorlar. (meğer araba arızalıymış 1 saat sonra sağdan sağdan arızalı arabayla giden sen oluyorsun)
Yalnız bu kınamak değil biraz başka duygular.. Sonuçta Allah gönülden geçeni bilir.
O zaman sen mikemmel bi insansın D:Onlar da gelmiyor benim başıma :) milletin arsiz bebeklerine bas bas bagirisini kinardim hep, bebegim uslu oldu ben de hic bagirmadim mesela :)
O zaman sen mikemmel bi insansın D:
Üzüldüm geçmiş olsun.Evet adencim, 2.di. Ama boş gebelikmiş. Sonlandı.
Bu kinamayin başınıza gelir mottosunu açıklayın ya hu allah aşkına benim kafam karışık o konuda
her konuda söyleniyor buraya açılan
yani simdi ben birine yaptığının bence yanlis olduğunu söylesem ben öyle yapmazdım desem onun yaptığını mı yapıcam ben de kesin bi şekilde
Hırsızlık yapana çok ayıp desen sen de mi yapıyorsun
arkadaşına iftira atana yaptığın çok adice desen sen de mi iftira atıyosun sonraki dönemde
kocasını aldatana bişe desen Kocanı mı aldatıyosun yani
o konuyu anlayamıyorum da tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?