Bana acil fikirleriniz lazım kızlar

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Erkek arkadaşım evlenme teklif etti kabul ettim. Babamla tanıştı 3 gün sonra beni de ailesiyle tanıştırmak istiyor. Bende tanışmaya gideceğim. Daha sonra onlar ne derse ona göre isteme tarihi belirlenecekmiş. Bu duruma ben nedense bozuldum. Önce o gelip benimkiyle tanıştı ciddiyim vs vs herşey söylendi etti. Şimdi bu iş onun ailesinin ne demesine mi bağlı? O zaman neden önce o gelip tanıştı. Bu işin normal yolu yordamı nedir bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım? Bu duruma üzüldüğümü ona söylemeli miyim?

önce tanışma olur, sonra ailelerle birlikte oturup konuşulur. bir tarih belirlenir ve isteme yapılır. bu yalnız erkeğin ailesine bağlı değil sizinkilerin müsaitlik durumuna da bağlı. yani onlar karar vermeyecek, ortak karar alınacaktır. Rabbim şimdiden hayırlı etsin. inşallah herşey gönlünüzce olur. bu işler bu safhalarda can sıkıcı olabiliyor, herşeyin yolunda gitmesini temenni ederim..

Iki taraf birlikte kararlastirir
Erkek tarafi biz begendik su tarih olsun diyecek halleri yok ya

Anam kafam karıştı yorum yapamıyorum ya kız
Saka şaka aileler tanıştıysa erkek tarafı şu gün istemeye gelicez derler sizde ona gore cevap verirsiniz işte

yani erkek tarafı senı görüp begenirse Mİ gelip seni isteyecekler dogrumu anladım ,

yani erkek tarafı senı görüp begenirse Mİ gelip seni isteyecekler dogrumu anladım ,
önce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.

Ben anlamadım günü senin ailen belirlesin mi istiyorsun?O yüzden mi bozuldun?
hayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.

amin çok zormuş cidden teşekkür ederim

Bosan.

Isteyenler onlar degil mi? Gunu onlar belirleyecek tabi ki. Benim bildigim gunu onlar ayarlar sonra musait misiniz denir. Uygun degilseniz baska bir gun ayarlanir.
mesele isteme günü değil. sevgilim ailesiyle tanıstıracak beni. tanısmadan sonra isteme olup olmayacağı belli olur gibi bi hava olustu yani net birşey yok sanki. ailesi he derse. ama babamla tanıstı tektas ve alyansları aldı. kafam karısık mutsuz olmak istemiyorum artık

hayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.
Alınganlığın nirvanasındasın hemde
Onlar tarih belirler sen ve ailende uygunsa kabul edilir

yani senın anlattıgına göre öyle görünüyor.

Normali--- geleceğiz derler. siz de şu gün müsaitiz buyrun dersiniz. onlar ne derse diye bir şey olmamalı Duvar kovuğundan çıkmadım dersin

Ailesi beğenmese ne olacak ki sevgilin seni beğenmiyor mu
ona göre ben beğendim gerisi önemli değil diyor ama bugün işte hafta içi sen gelip tanış sonra onlar karar verir falan dedi. ailesi yok derse isteme olmuyor sanırım. ama önce gelip benim babamla tanıstı. bu işin normalinde önce kız mı erkek ailesiyle tanısır?

konu isteme tarihi değil durumun ailesinin beni görmesine kalması.
Ama bu işler böyledir zaten
Kızkardeşim de nişanlı
İlk damat adayı geldi tanışıldı sonra kızkardeşim gitti tanıştı
Sonra müsaitseniz şu tarihte gelmek istiyoruz dediler ve gelip yüzük taktılar .
Sana has bir durum değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…