- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Erkek arkadaşım evlenme teklif etti kabul ettim. Babamla tanıştı 3 gün sonra beni de ailesiyle tanıştırmak istiyor. Bende tanışmaya gideceğim. Daha sonra onlar ne derse ona göre isteme tarihi belirlenecekmiş. Bu duruma ben nedense bozuldum. Önce o gelip benimkiyle tanıştı ciddiyim vs vs herşey söylendi etti. Şimdi bu iş onun ailesinin ne demesine mi bağlı? O zaman neden önce o gelip tanıştı. Bu işin normal yolu yordamı nedir bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım? Bu duruma üzüldüğümü ona söylemeli miyim?
önce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.yani erkek tarafı senı görüp begenirse Mİ gelip seni isteyecekler dogrumu anladım ,
hayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.Ben anlamadım günü senin ailen belirlesin mi istiyorsun?O yüzden mi bozuldun?
amin çok zormuş cidden teşekkür ederimönce tanışma olur, sonra ailelerle birlikte oturup konuşulur. bir tarih belirlenir ve isteme yapılır. bu yalnız erkeğin ailesine bağlı değil sizinkilerin müsaitlik durumuna da bağlı. yani onlar karar vermeyecek, ortak karar alınacaktır. Rabbim şimdiden hayırlı etsin. inşallah herşey gönlünüzce olur. bu işler bu safhalarda can sıkıcı olabiliyor, herşeyin yolunda gitmesini temenni ederim..
mesele isteme günü değil. sevgilim ailesiyle tanıstıracak beni. tanısmadan sonra isteme olup olmayacağı belli olur gibi bi hava olustu yani net birşey yok sanki. ailesi he derse. ama babamla tanıstı tektas ve alyansları aldı. kafam karısık mutsuz olmak istemiyorum artıkBosan.
Isteyenler onlar degil mi? Gunu onlar belirleyecek tabi ki. Benim bildigim gunu onlar ayarlar sonra musait misiniz denir. Uygun degilseniz baska bir gun ayarlanir.
Alınganlığın nirvanasındasın hemdehayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.
Ailesi beğenmese ne olacak ki sevgilin seni beğenmiyor muamin çok zormuş cidden teşekkür ederim
yani senın anlattıgına göre öyle görünüyor.önce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
konu isteme tarihi değil durumun ailesinin beni görmesine kalması.Alınganlığın nirvanasındasın hemde
Onlar tarih belirler sen ve ailende uygunsa kabul edilir
ona göre ben beğendim gerisi önemli değil diyor ama bugün işte hafta içi sen gelip tanış sonra onlar karar verir falan dedi. ailesi yok derse isteme olmuyor sanırım. ama önce gelip benim babamla tanıstı. bu işin normalinde önce kız mı erkek ailesiyle tanısır?Ailesi beğenmese ne olacak ki sevgilin seni beğenmiyor mu
Ama bu işler böyledir zatenkonu isteme tarihi değil durumun ailesinin beni görmesine kalması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?