- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.971
- 298
- Konu Sahibi simgebehra
-
HelalEvlenme
hayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.
ay hiç alakası yok çok yanlış anlamışsın, önce o gelmiş tanışmış senin ailen onay vermiş şimdi sen tanışacaksin ve tarih belirleyecekler. Yani aslında senin gidip tanışman formaliteden olacak. Onlar size ziyarete geleceği için de günü onlar belirleyip size iletecekler müsait misiniz diheönce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
işte bunu merak ettim yani karar onlarda mı benim gitmem sonucunda mı istemeye karar verecekler bunu merak ettim. öyle bir hava sezdim çok bozuldum. mesele isteme günü değilay hiç alakası yok çok yanlış anlamışsın, önce o gelmiş tanışmış senin ailen onay vermiş şimdi sen tanışacaksin ve tarih belirleyecekler. Yani aslında senin gidip tanışman formaliteden olacak. Onlar size ziyarete geleceği için de günü onlar belirleyip size iletecekler müsait misiniz dihe
Can sıkacak bisey yok yani tarih belirlenecek derken belki onlar da bi hazırlıkla gelirler çiçek çikolata belki size bir hediye vs. Istemeye gelecekler değil mi ben öyle anladim. Yanı kendilerince bi tarih belirlerler size sorarlar uygunsanız buyur edersinizönce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
Tamam sen gidip tanisacaksin da. Sonrasinda direkt isteme mi olmamali. Aileler tanissin. Ondan sonra da beraber isteme gunu belirlenirönce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
Konu sahibin derdi isteme gunu degil ki.. ailesi kizi onaylayip ondan sonra karar verecekmis gune. Yani begenirsek sayet belirleriz tarzinda. Zaten rahatsiz oldugu durumda bu. Yazdigi yorumlari da okursaniz gorrsunzSacmalayanlarda bugun.
Arkadasim sen mi karar vereceksin isteme gunune? Adet oncesi sendromu mu Yasiyorsun? Erkek tarafi tarih belirler. Size haber yollar. Siz uygunsaniz buyrun gelin dersiniz. Uygun degilseniz o gun musait degiliz dersiniz erkek tarafi yeni tarih ayarlayip size bildirir. Allah allah yaa dertlere bak.
Oyle mi oluyor ki sanki diye bir dusunce icerisine girmis. Yani ortada kizi begenirsek isteme tarihi koyariz gibi bir durum yok. Konu sahibi icin o yuzden adet oncesi sendromda misiniz dedim. Gereksiz bir alinganlik icerisine girmis.Konu sahibin derdi isteme gunu degil ki.. ailesi kizi onaylayip ondan sonra karar verecekmis gune. Yani begenirsek sayet belirleriz tarzinda. Zaten rahatsiz oldugu durumda bu. Yazdigi yorumlari da okursaniz gorrsunz
yok kuzum öyle saçma şey olur mu sen kuruntu yapmışsın. öyle bir şey olsa isteme günü konusu geçmez ki. sen de ailemle tanışırsin ondan sonra duruma göre isteme olacak mı olmayacak mı karar verilir der öyle olsa. ama şu var ailesi seni biliyor muydu? yoksa bu tanışma ile mi öğrenecekler seni?işte bunu merak ettim yani karar onlarda mı benim gitmem sonucunda mı istemeye karar verecekler bunu merak ettim. öyle bir hava sezdim çok bozuldum. mesele isteme günü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?