- 16 Aralık 2017
- 138
- 172
- 53
- Konu Sahibi Melegimgelsinartik
Oncelikle durumu ozet geceyim gecen sene tamda bu zamanlar yeni dogum yapmistim ve cocugumda sonradan sagligiyla ilgili bir cok sorun cikti bir muddet annemlerde kaldim onlar farkli sehirde oglum hastalaninca yasadigim yere dondum hastane hastane dolaniyorduk ayricada hic uyumayan bir bebekti bir muddet annem kaldi sonra gitmek zorunda kaldi hastane surecinden dolayi gidemedim onunla daha sonrasinda evde bi basima yapamaz oldum cok zorlu bir surecti kaynanamlara gectik bizde bir ay kaldik orda o bir ayda yasadiklarim ise ayri bir hikaye... bi aksam esimle tartistik cunku o kadar sikintimiza katlandi benim ailem en zor zamanlarda yanimdaydi onlara laf soyledi bunun uzerine tartisma cikti esim bana baya kufur etmeye basladi bizim sesimize icerden geldi kaynanam bu arada esim anne yaninda iyice erkeklik yapmaya calisti cok kotu kufur ediyordu benim iyice sinirlerim bozuldu ve bende onun dediklerine karsilik bende seni gibi cumle kurdum ve kaynanam sen terbiyesizlik yapiyorsun diye bana cikisti bende beni tutacak halin yok tabii ogluna arka cikarsin sen nasil konusuyorsun diyecek degilsin tabii dedim ve sustuk iceri gitti.. esimde disari cikti giderken hazirlan eve gidecez dedi bende annemleri aradim anlattim o arada esim cikinca annemi aramis kendini anlatmaya calisiyor falan derken biz evimize donduk gecenin 2 sinde hanimefendi odadan hic cikmadi giderken daha sonrasinda biz hala hastanelerde dolanip duruyoruz benim psikolojim bitmis durumda esim benden habersiz annemi cagirmis annem cikti geldi o arada kaynanamdan hic ses yok biliyorlar ki hastaneye gidecegiz bu arada ogluma karaciger nakli bile gerekebilir diye soylediler safra kesesini bulamiyorlardi ayrica coklu gida alerjisi cikti hem o hem ben diyetteydik bu derece agir sorunlarla ugrasiyorduk ona ragmen bir defa arayip sormadilar.. annem boyle olmayacak doktorlarla goruselim bizim oraya gidelim seni birakamam dedi ve hastane surecini biz annemlerin oraya tasidik 4 bucuk ay kaldim orada bir defa bile arayip sormadilar cocuk nasil oldu ne yapiyorsunuz diye daha sonra donduk yine gelen giden yok aarayip soran yok icimdeki ofke o kadar buyudu ki anlatamam hic mi merak etmiyorsunuz hic mi sevmediniz cocugumu torununuz degil mi diye sonra bir ay kaldim ve geri annemlerin yanina gittim 2 ay daha kaldim hala soran yoktu tekrar donduk evimize oyle boyle yoklar yani oglum 14 aylik oldu.. gecen hafta tum sulale toplanip bize geldiler ve ben sok kaynanamda geldi ne yuzle bilmiyorum ama geldiklerinde surekli oglumu kucaklarina almalar sevmeye calismalar oglum bir dk bile durmadi onlarda hep agladi sonrada cocuk tanimiyorki diye soylendi kayinpederim.. e herhalde tanimaz aramaz sormaz gelmezseniz ayni sehirdeyiz bide .. benim ailem hergun goruntulu ariyor ozledik diye bunlar nasil ozlemediler bilmiyorum .. neyse anlatacak cok sey varda ... bizde gecen gordukten sonra yine arama sorma yok 15 gun gecti... bizdeyken karar verdiler 15 gunde bir toplanalim diye kaynanamgil aldi simdiki oturmayi ben gostermek istemiyorum oglumu milletin yaninda gostermelik sevgi gosterip sonrasinda yok oluyorlar bide 14 ay sonra gelmeyle hersey duzelmis mi oldu bitti mi hersey ..ha bu arada geldiginde bir karis surat konusma yok hal hatir sorma yok ... ne yapmaliyim gitmelimiyim bilemiyorum siz olsaniz napardiniz