Bana Akıl Verin Eşimden Nasıl Kurtulabilirim?

Buraya yazacağınıza polis çağırsanıza neyi bekliyorsunuz hala? Telefona ulaşabiliyorsunuz demek ki hemen arayın polisi.

O uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan

O uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan
Sabah ilk rapor alarak planınıza başlayabilirsiniz. Elinizde kanıtlı belge olsun, yaşadığınız olayları tarih ve saatini yazarak bir günlük tutun.

Canım benim yaa aşlah belasını versin öyle şerefsizin. Sakinleşmesi için alttan al iyi davran özür dile belliki piskopat. Sonra sabah olunca işe gittiği zaman evden ayrıl polise git direk. Şimdi polisi ararsan allah korusun polis geldi diye zarar verebilir sana

Eğer vücudunda herhangi bi darp iZi varsa sabah hastaneye gidip darp raporu al ve suç duyurusunda bulun. iş bulup çalışmaya başlasan bebeğe kim bakabilir? Bu dönemde düzlüğe çıkana kadar destek alabileceğin bir yakının yok mu?

Valla canım anlattığın kadarıyla kabul etmez böyleleri allah korusun neler okuyoruz . Ailenden kimse ile görüşmüyorsan ondan da cesaret alıyordur , ailene de gidemezsin . Tek çare kadın sığınma evi diyeceğim oralar nasıldır bebekle hiç bilmiyorum :/ allah yardımcın olsun

erkeklerden nefret ediyorum... Bak kuzum acik konusucam eger ölumle tehtit edilen ben olsaydim o adamin agzini yirtar fazlada takmazdim. Ama bebegini bile oldurmekle tehtit eden adami. ..... Ise gittigi zaman olabildiğince uzaklara kac. Emin ol sokak o pislkk kocan kadar tehlikeli degil. Allah yardimcin olsun. Ben bu psikolojiyi bile kaldiramam gece gozume uyku girmez acaba bebegime zarar verirmi diye. Polise sikayet et mutlaka

Son düzenleme:
Eşin işe gidince karakola git ifade ver eve gitmek istemediğini belirt kadın sığınma evine gitmek istediğini söyle. Yer gizli tutuluyor ve asla söylenmiyor sen açık vermezsen senin yerini asla bulamaz...

Bence siz yine ailenixden yardım alın gerekirse ailenize kaçın

Bence eşini kışkırtma boşanma lafını açma hiç suyuna git her sey yolundaymış gibi davran herşeyi ayarla fırsatını bulunca kaç can güvenliği için bu şart başka seçeneğin yok Allah yardımcın olsun

Kocan olacak adamı polise de versen maalesef çözüm değil. Görüyoruz. Onu sinirlendirmeden bir şeyler yapman lazım. Karşında bebeğe bile şiddet uygulayacağını söyleyen canlı var. Korumaydi uzaklastirmaydi maalesef çözüm olmuyor Allah yardımcın olsun.

Öncelikle kocan olacak adamı kışkırtma,damarına basma,insanlıktan nasipsiz adamdan normal insan tavrı sergilemesini bekleme.
Sen 'adam ince düşünsün,bana yardımcı olsun' kafasındasın bu beklentiden bir an önce vazgeç.
Biraz para biriktirmeye çalış.
En kısa sürede kendi ailenle irtibata geç.
Psikolojik olarak hasta değilse hiç bir anne-baba evladının eziyet görmesine razı olmaz.
Ailene sığın.

Resmi bir kuruma başvurmayı düşünürseniz savcıya gidin direkt. Kadın bir savcıya gidin karakola gitmeyin.. Polislerin de çoğunlukla kocandır barışırsınız zihniyetinde olduğu açık...

Derdimi güzel anlatamamışım, maddi konuda sıkıntım yok, birikmiş para mevcut ve benim hesaplarımda, kendimi ve çocuğu lüks içinde yaşatacak durumum para ve meslek olarak var.
Benim derdim şu, kesinlikle ayrılık fkrini kabullenmeyen ve saldırganlaşan bir adamla, yalnız başıma, evden ayrılmayı veya onu göndermeyi nasıl başaracağım? Ailemden biri olsa mesela babam gelse onu sakinleştirse, evden gitmeye ve bu evliliğin peşini bırakmaya ikna etse diye düşünüyorum. Ama kendi ailemden medet ummam imkansız.

dün gece görümceme mesaj attım onu evden gitmeye ikna etmesi için. Pazartesi ye kadar müsait değilim demiş tam tahmin ettiğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…