Bana Akıl Verin Eşimden Nasıl Kurtulabilirim?

Böyle bir konuda insanın içinden kaç kurtul demek geliyor ama ne kadar üzücü bir durum ki diyemiyorum. Çünkü kadınlarımızı koruyamıyoruz. Her gün bir kadın cinayeti haberi izliyoruz. Üstelik bu cinayetler, koruma kararı çıkmışken ve hatta şiddet yüzünden içeride yatıp çıkmış kocalar tarafından işleniyor.

Ben artık bu konuda şiddete meyilli bir düşünceye sahip oluyorum. Çünkü çözüm bulunamıyor. Keşke böyle gönüllü bir grup çıksa ve kadına şiddet gösteren, kadını öldürmekle tehdit eden tüm yaratıkları bu dünyadan temizlese. İnşallah o yanınızdaki canavar kendi eceliyle geberip gider de kurtulursunuz siz de.

Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın. Başka şehire gidip izinizi kaybettirme şansınız var mı? Ya da yurt dışına çıkma ihtimaliniz?

O uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan
Eski konularınıza bakılırsa eşiniz başta iyiymiş. Ne oldu da psikopata bağladı?

İyi de evde normal olmayan bir insan var ve sen ondan normal davranışlar bekliyorsun. Kurtulana kadar suyuna gitsene. Canının hiç mi kıymeti yok? Söylesen ve yapmasa bile susmalisin ki sen söylemeden yapmasını beklemissin. Adam anormal anormal. Bunu biz bile buradan anliyoruz. Bebeğe de yazık sana da. Allah bilir nasıl korktu. He de geç ayrılana dek.

Nasıl kurtulursuna gelince. İlk etapta uzaklaştırma aldirman gerek. Sonra da başka bir şehre, ne bileyim bir tanıdığın yanına falan kaç. Seni bulamayacağı bir yer olsun. Ama ben olsam ilk etapta devlete siginirdim. Bu adamın evinden kötü değildir herhalde.

Ayrıca sen bunları atlatmış kadınsın. Bu dağ ayisindan da kurtulacaksin. Belli ki hamurunda ayilik varmis, kaç yıl önce de hasta kadına bağırıp cagiriyormus. Şöyle sakin sakin konuşsan, ayrılalım ama yine görüşürüz bebeğimiz için falan desen. Hiç mi ikna olmaz? Çok üzüldüm inan.

Fix cevap da geldiiii illa şu cümle gelecek değil mi.. Böyle bi adama çocuk yapmışsın aferin cümlesinden bahsediyorum.. Bu çocuklar genelde adamlara değil de kendimize yapılıyor. Tabi babalar da keşke beklediğimiz gibi çıksalar ama kavun değil işte , dibini koklayıp alamıyoruz.. Öküzü dışına evlenince çıkıyor bu türün genelde..

soylemek eyleme dokmenin yarisidir bana göre caninizla tehdit ediliyorsunuz
normal kafada insanin kullanacagi cumleler degil bunlar ama ne yaparsiniz bilmiyorum
polisi arayin sizi alsinlar oradan ne yapacaginizi en iyi onlar anlatir sanirim

Sonradan konu sahibine yazmıştım ama okumadınız sanırım
Pardon bi an yutabileceğini düşünemedim haklısınız
Çocuk uyandığında ağzına filan alsa yada bi yerine batsa Allah korusun muhtemelen o yüzden almak istemiştir
Çocuk uyandığında küpeyi ağzına sokabilir ve yutabilir. Muhtemelen bu yüzden almak istemiştir konu sahibi.
Küpe çocuğa batar belki ağzına alır uyanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…