• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun başında eltiniz için kesin birşey vardır kesin para pul olaylaridir dedim. Yazının sonlarında hakikaten de öyleymiş, dedim.

Yoksa hiç kimse KV si için bu kadar parçalamaz kendini. Aklınca gözüne iyice gireyim evi parayı pulu sadece biz alalım mantığındalar, belli ki.

Beni yanlış anladınız anlatamadım Kv annem kadar severim parası olmasa da severdim çalışıyorum çocuklarıma baktı karşı tarafın ben kadına kötü davranacakmışım gibi yanlarına çekmelerini garipsedim

Konunun başında eltiniz için kesin birşey vardır kesin para pul olaylaridir dedim. Yazının sonlarında hakikaten de öyleymiş, dedim.

Yoksa hiç kimse KV si için bu kadar parçalamaz kendini. Aklınca gözüne iyice gireyim evi parayı pulu sadece biz alalım mantığındalar, belli ki.
Siz anladınız beni çünkü kp varken bu kadar değillerdi ben bir şey yapmıyorum fırsat vermiyorlar

Abi nolur şaka deyin ya. Eltım bütün işleri kendi yapıyor mutfağa beni sokmuyor. Allahın sana geliyorum. Ya ne kadar meraklısınız iş yapmaya ben tembelim herhalde :) sürekli birilerine yaranma telaşı çok zor olmuyor mu ya?
Paylaşılamayan kayinvalideyi de gördü bu gözler 🙂
Money Talks

Miras kaldığı için kayinvalide paylasilamiyor :KK39:herkes ben daha cok baktim diyerek hatrı sayılır mirası alacak sözde. Ah para ahh...
Neyin ne kadar kaldığını bile bilmiyorum zaten beni dışlıyorlar umrumda da değil kadın çocuklarıma baktı hakkını ödeyemem hiç bir şeyi olmasaydı daha iyiydi bizi iteklemezlerdi

Bence onlar çıkar peşinde ben bir şey yapmıyorum sadece onları izliyorum buraya da sıkıldığım içim yazdım ayrıca iyi bir işte çalışıyorum maaşım iyi ihtiyacım yok sadece eşimde evine baksın istiyorum çocuklarım var onları düşünmek zorundayım
İhtiyacınız var ki bu konuyu açmışsınız. Onlar çıkar peşinde ve kayınvalideyi yanlarına çekmiş, siz de burada kendi kendinizi yiyorsunuz. Hiçbir farkınız yok. Eşiniz konuşsun, istesin hakkını.

Siz anladınız beni çünkü kp varken bu kadar değillerdi ben bir şey yapmıyorum fırsat vermiyorlar
Anlamam mi? Bizim sulalede de vardı bunun aynısından...
KV de hayattayken yaranmaya çalışıp üstüne mal mülk devir etme çabasına girisecekler. Çünkü KV de ölürse mal tüm çocuklara bolusulecek. Kayın da elti de kaçın kurası belli. Sanırım eşiniz pasif kalacak bu durumda.

Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem çok üzgün 😔 Tek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya çalışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım çabasında bana dokundurmuyor yüzüme bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor günlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana öyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harçlık veriyorlardı kp olduğu için ses çıkaramıyorduk şimdi de ses çıkarmıyoruz yeni vefat etti çünkü,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun için mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim çok iyi bir insan kardeşini çok seviyor hiç laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hiç hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hiç bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum çünkü eltim evine kimseyi çağırmaz insan istemez ne oldu da böyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yüzüne de söyleyemem birşey eşim laf söyletmiyor onlara çok kızar bana
Herkes o kadar anlamadan yorum yazmişki. Ben anliyorum sizi. Birşeyler dönuyor ve tabi siz de neden diye soruyorsunuz. Mesela bizde de başka gelin olsaydi ve ona daha çok yanaşsaydilar aman be ne yaparlarsa yapsinlar diyemezdim. Mirasa gelince sanki burda seni kinayanlar miras durumu olsa hepsini onlar alsin bize bir şey kalmasa da olur diyecekler. Tabiki endişeniz normal. Durumu anlamaya çalişmaniz da normal. Ama bir konuda arkadaşlara katilicam. Eltin kaynin ne plan yaparsa yapsin sen bu durumdan istifade et. Sana karişmayan kv. Ne guzel. Yasal işlemlerle miras kimin hakkiysa ona da verilir.

Herkes o kadar anlamadan yorum yazmişki. Ben anliyorum sizi. Birşeyler dönuyor ve tabi siz de neden diye soruyorsunuz. Mesela bizde de başka gelin olsaydi ve ona daha çok yanaşsaydilar aman be ne yaparlarsa yapsinlar diyemezdim. Mirasa gelince sanki burda seni kinayanlar miras durumu olsa hepsini onlar alsin bize bir şey kalmasa da olur diyecekler. Tabiki endişeniz normal. Durumu anlamaya çalişmaniz da normal. Ama bir konuda arkadaşlara katilicam. Eltin kaynin ne plan yaparsa yapsin sen bu durumdan istifade et. Sana karişmayan kv. Ne guzel. Yasal işlemlerle miras kimin hakkiysa ona

Karışmıyorum bir şey söylemiyorum anladınız sadece izliyorum baba sağlığında benimle iyi olan eltim yüzüme bakmıyor konuşmuyor çok ta tın ama ben ne yaptım lafım yok sözüm yok

Benim babamın apartmanı var. Tapu babamın üstüne. İki yengem ve esleri babam yaşarken evlerini kendi üstlerine almak istedi. Babam vermedi. Benim kizlarimda var dedi babaam!

Yengemlere göre kızlara yani gorumcelere mal düşmüyor 😳🙄 tabi o iki abime de göre.

Yani ortada mal varsa illa paragozluler ortaya çıkıp kendini gösterecek 😬

Karışmıyorum bir şey söylemiyorum anladınız sadece izliyorum baba sağlığında benimle iyi olan eltim yüzüme bakmıyor konuşmuyor çok ta tın ama ben ne yaptım lafım yok sözüm yok
Sen hiç karışma. Uzak dur onlardan. Zamanı gelince eşin girer devreye.

çok da tın değil işte için içini yiyor para onlarda kalacak diye. eskiden de öyle diyorsun ? kadının bankadaki kendi parası kiminle isterse onunla yer ? miras bölünmesi ise medeni kanunda zaten açık. Neyin stresindesiniz kv nin bankadaki parasını kim yicek ? işe girin çalışın , paranızı kazanın şu kazanılmış hakkınız olmayan paralar için kendinizi üzmeyin.

Dürüstçe yazsanıza sıkıntınızı, o zaman herkes hak verir. Yok kayınvalidem bende durmuyor da yok bana iş yaptırmıyorlar da. Geçin o ayakları.
Sizin eşiniz saf mı biraz? Kendi işsizken hakkı olan parayı almıyorsa sizin karışmaya hiç hakkınız yok. Belki aralarında başka bir hesap vardır. Yoksa kim kendisi muhtaçken hazır parayı iter?

Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem çok üzgün 😔 Tek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya çalışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım çabasında bana dokundurmuyor yüzüme bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor günlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana öyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harçlık veriyorlardı kp olduğu için ses çıkaramıyorduk şimdi de ses çıkarmıyoruz yeni vefat etti çünkü,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun için mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim çok iyi bir insan kardeşini çok seviyor hiç laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hiç hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hiç bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum çünkü eltim evine kimseyi çağırmaz insan istemez ne oldu da böyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yüzüne de söyleyemem birşey eşim laf söyletmiyor onlara çok kızar bana
Bnde şok. Parası olunca kv. Nin de istendiğini gördük. Parası olmasa sizde istemiycktinz inanın. Bırakın nerede kalırsa kalsın. Miras ortak sonuçta.

çok da tın değil işte için içini yiyor para onlarda kalacak diye. eskiden de öyle diyorsun ? kadının bankadaki kendi parası kiminle isterse onunla yer ? miras bölünmesi ise medeni kanunda zaten açık. Neyin stresindesiniz kv nin bankadaki parasını kim yicek ? işe girin çalışın , paranızı kazanın şu kazanılmış hakkınız olmayan paralar için kendinizi üzmeyin.
Parayı zaten kullanıyorlar kira gelirleri onlarda amaç başka gibi geliyor

Neyin ne kadar kaldığını bile bilmiyorum zaten beni dışlıyorlar umrumda da değil kadın çocuklarıma baktı hakkını ödeyemem hiç bir şeyi olmasaydı daha iyiydi bizi iteklemezlerdi
Eltim bana temizlik yaptırmıyor diye niye üzülüyorsunuz miras değilse sebep? Cokmu meraklısınız milletin hizmetciligini yapmaya. Daha iyi işte bırakın kendi hallerinde takilsinlar. Ama kusura bakmayın herkes mirasın derdinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X