Ben öyle bir konu açmadım başkası o herhaldeSanil geliriniz var bir önce ki konunuzda kp hastanedeyken para veriyordu oda hastaneye gidince aksadı sıkıştık diye konu açmışsiniz tepki alınca ne güzelde u dönüşü yapıyorsunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle bir konu açmadım başkası o herhaldeSanil geliriniz var bir önce ki konunuzda kp hastanedeyken para veriyordu oda hastaneye gidince aksadı sıkıştık diye konu açmışsiniz tepki alınca ne güzelde u dönüşü yapıyorsunuz...
Bir filmdeki deli repliği geldi aklıma.Konu öyle böyle değil. Konu tamamen paraelitler savaşı başlamış..
Para icin,is yapan parayi alacak ondan. Yoksa kim ister kaynana gelsin postu sersinAbi nolur şaka deyin ya. Eltım bütün işleri kendi yapıyor mutfağa beni sokmuyor. Allahın sana geliyorum. Ya ne kadar meraklısınız iş yapmaya ben tembelim herhalde :) sürekli birilerine yaranma telaşı çok zor olmuyor mu ya?
Paylaşılamayan kayinvalideyi de gördü bu gözler![]()
Ev yapacak kaynım bir odayı da Kv yapacaklarmış kalsın rahat diyePara icin,is yapan parayi alacak ondan. Yoksa kim ister kaynana gelsin postu sersin![]()
Ben öyle bir konu açmadım başkası o herhalde
Merhabalar eşim iki erkek kardeş kayınpederim bir ay önce rahatsızlandı Hastanede yoğun bakımda durumu zor yoğun bakımdan çıkamayabilir diyor doktorlar çok sıkıldık çok üzüldük.Sıkıntım şu üzüntümüz büyük ama üç tane düşünmem gereken çocuğum var eşim çalışmıyor kayınpederim sağlıklıyken bir kira geliri ve arada elden harçlık gibi para verirdi.(8 yerden kira geliri var 1 işyeri 7 ev kirası)Parayı kaynım yönetirdi baba o anlıyor diye ona vermiş vergileri öder giden gelen paraya bakardı.Bankaya kaynım telefon numarası verilmiş EFT hakkı gelene gidene bakma hakkı ondaydı.Ödemeleri yapardı ne kadar alırdı bilmem ama.Eşimi karıştırmazlardı.Şimdi baba yok gibi babam veriyor nasıl olsa hak geçirmez diye sesini çıkarmazdı eşim.Baba hastanede olduğundan beri elimize geçen para yok markete borç birikti kredi kartları ödenecek.Kayınvalideme azıcık çıtlattım acısı var para düşünüyor diyecekler diye korkuyorum ama geçinmemizde lazım iki kardeş hallederler bakarlar diyor eşim kardeşiyle kötü olmamak için birşey demiyor ona konuş diyorum tamam diyor konuşmuyor kaynımda evli eşi çok rahat istediklerini alınıyorlar bize ne yapalım abi hadi gel hesap yapalım ne nereye gidiyor bize ne kalacak diyen yokben de konuşamıyorum eşim kızıyor araları kötü olsun istemiyorum eşim çok iyi niyetli ve sessiz biri ama hayatımızı bir şekilde devam ettirmemiz lazım bu durumda ne yapacağımı şaşırdım.Bana yardımcı olun teşekkür ederim
![]()
Baskasi olma kendin ol,boyle cok daha guzelsinBen öyle bir konu açmadım başkası o herhalde
Kadın devamlı para istese bana bakın dese bakalım bu kadar sevecekler mi? Bu sefer KV hep bende hiç eltim almıyor diye konı açardıParası olunca seviliyormuşta, isteniyormuşda. Bunuda öğrendik burda.
Merhabalar eşim iki erkek kardeş kayınpederim bir ay önce rahatsızlandı Hastanede yoğun bakımda durumu zor yoğun bakımdan çıkamayabilir diyor doktorlar çok sıkıldık çok üzüldük.Sıkıntım şu üzüntümüz büyük ama üç tane düşünmem gereken çocuğum var eşim çalışmıyor kayınpederim sağlıklıyken bir kira geliri ve arada elden harçlık gibi para verirdi.(8 yerden kira geliri var 1 işyeri 7 ev kirası)Parayı kaynım yönetirdi baba o anlıyor diye ona vermiş vergileri öder giden gelen paraya bakardı.Bankaya kaynım telefon numarası verilmiş EFT hakkı gelene gidene bakma hakkı ondaydı.Ödemeleri yapardı ne kadar alırdı bilmem ama.Eşimi karıştırmazlardı.Şimdi baba yok gibi..Ben öyle bir konu açmadım başkası heralde
Evlatlar haklarını zaten alır, engel olacak bir durum olamaz. Peşinde oldukları asıl şey er hakkı, kaynişin payı yani.İhtiyacınız var ki bu konuyu açmışsınız. Onlar çıkar peşinde ve kayınvalideyi yanlarına çekmiş, siz de burada kendi kendinizi yiyorsunuz. Hiçbir farkınız yok. Eşiniz konuşsun, istesin hakkını.
Para icin,is yapan parayi alacak ondan. Yoksa kim ister kaynana gelsin postu sersin![]()
İhtiyacınız yoktu madem canıyla uğraşan KPden para isteyen kimdi peki ?Onların tavırları böyle yoksa benim gelirim var kimseye ihtiyacım yok
Kuzeni yazmışMerhabalar eşim iki erkek kardeş kayınpederim bir ay önce rahatsızlandı Hastanede yoğun bakımda durumu zor yoğun bakımdan çıkamayabilir diyor doktorlar çok sıkıldık çok üzüldük.Sıkıntım şu üzüntümüz büyük ama üç tane düşünmem gereken çocuğum var eşim çalışmıyor kayınpederim sağlıklıyken bir kira geliri ve arada elden harçlık gibi para verirdi.(8 yerden kira geliri var 1 işyeri 7 ev kirası)Parayı kaynım yönetirdi baba o anlıyor diye ona vermiş vergileri öder giden gelen paraya bakardı.Bankaya kaynım telefon numarası verilmiş EFT hakkı gelene gidene bakma hakkı ondaydı.Ödemeleri yapardı ne kadar alırdı bilmem ama.Eşimi karıştırmazlardı.Şimdi baba yok gibi..
İki konu arası 1 ay bile değil. Adamcağız nezaman öldüde, yası tutulda gelinler miras avına çıktı. Pess. Bide ihtiyacım yok gelirim var diyor sürkli ama diğer konuda markete borç birikti yazmış. Bide kv mi çok severim, Allahtan korkarım falan filan. He he, çok eminim öyledir.Bu konu size ait değil mi? Yeminle sizden korktum ben ya. Adam yoğun bakımdayken bile neleri düşünmüşsünüz pes! Kasap et derdinde koyun can derdinde.
Eşinize musade edin de adam bari yas sürecini yaşasın ya insaf.
Sürekli de gelirim iyi deyip duruyorsunuz bu ne peki?
Konu içeriğini neden sildiniz ki ?Daha saygılı olunmasını beklerdim bazı yorumlar sinirlerimi bozdu yorum yazılmasını istemiyorum
Konunuz burda silinmediDaha saygılı olunmasını beklerdim bazı yorumlar sinirlerimi bozdu yorum yazılmasını istemiyorum
İki konu arası 1 ay bile değil. Adamcağız nezaman öldüde, yası tutulda gelinler miras avına çıktı. Pess. Bide ihtiyacım yok gelirim var diyor sürkli ama diğer konuda markete borç birikti yazmış. Bide kv mi çok severim, Allahtan korkarım falan filan. He he, çok eminim öyledir.
Gitmez tabi çünkü sizin sadece para peşinde olduğunuzu anlayıp annesini yanından ayrmamışNe kadar acımasız olmuşsunuz karşı tarafın tavırları hoşuma gitmiyor sadece demek istedim
Böyle yazsa, açık açık niyetini belli etse tamam.ben sizi çok haksız bulmadım.
ben çalışıcam eşim işsiz olacak ne hakkı varsa alsın isterim mirastan.
elti ve kayın kv yi kafalamaya çalışsa rahatsız olurum salak yerine koyulmaktan. adama bak tapu masrafı çok olurmuş madem kendisi almasın hakkı olanları üstüne eşiniz kendine düşeni alsın.