Kayınpederi yeni kaybettik kayınvalidem çok üzgün
Tek başına kaldım diyip duruyor evimde diyor destek olmaya çalışıyorum ama bir eltim var zaten iki kardeşler elti sessiz sedasız ama alttan alttan beni saf dışı bırakıyor Kv iken mutfağa sokmuyor her şeyi kendim yapayım çabasında bana dokundurmuyor yüzüme bakmıyor gel yapalım yenge demiyor sadece o gelin ben dışardanım sanki aynı yerde oturuyoruz Kv bana 5 dakika uğruyor günlerce onda kalıyor ben de kalmasını kaynım istemiyor gibi geliyor bana öyle hissediyorum geldiği zaman bize gel diye hemen arıyorlar bizim destek olmamıza yani Kv İle yalnız kalmamızı istemiyorlar anlamış değilim bu arada kp sen hatırı sayılı miras kaldı evler kira gelirleri hepsini senelerdir kaynım bakıp idare ediyor bize azıcık harçlık veriyorlardı kp olduğu için ses çıkaramıyorduk şimdi de ses çıkarmıyoruz yeni vefat etti çünkü,kv nin de mirasta hakkı ve kv parası var bankada bunun için mi yapıyorlar biz isteriz diye mi bilemedim elinden kira gelirlerini takip ederiz diye mi?Halbuki eşim çok iyi bir insan kardeşini çok seviyor hiç laf kondurmaz hep savunur eltimin tavırları hiç hoşuma gitmiyor bizi dışlayıp tek kendi olmak istiyor gibi Kv hiç bırakmıyorlar sevdiğini sanmıyorum çünkü eltim evine kimseyi çağırmaz insan istemez ne oldu da böyle oldu bizi istemiyor Kv de bir dakika bizim evde bırakmıyorlar yüzüne de söyleyemem birşey eşim laf söyletmiyor onlara çok kızar bana