- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Boşanmayı düşünüyorum ama ailem kabul etmiyorAllah eşinin belasını versin,diyeceklerim bu kadar.
Boşver aileni lütfen.Boşanmayı düşünüyorum ama ailem kabul etmiyor
Kabul etmiyorsa annen niye götürmeye gelmiş ?Boşanmayı düşünüyorum ama ailem kabul etmiyor
çok sinirliydi ve sürekli aile lafı dinliyordu ve sonra vurdu bana 1 senedir aileni görmedim hiç. Annem ondan götürüyordu beni.Canım sakinleş lütfen.. eşinle probleminiz var mıydı ? Ona istinaden mi annen seni hava değişimine çıkarmak istiyor? Hamilelik gergin geçiyor maalesef hormonlardan dolayı. Ama eşinin yaptığı tabi ki affedilemez bir şey
Lise mezunuyum ama işaret dili dersi verdim bir araBoşver aileni lütfen.
Ne mezunusun,eğitim durumun ne durumda?
Lütfen o insanın yanında durma,evladına bunu yapan,ileride neler neler yapmaz.
Oğlumu hak etmiyor .ben rezil etmişim ailesini.annesiyle babasıyla tesisleriyle konuşmuş gönder o kızı demisDaha doğmayan bebeğine vurmuş yazıklar olsun öyle babaya
Hastaneye görünün hemen Allah korusun bebeginize birsey olmuş olabilir...
E ne güzel.Lise mezunuyum ama işaret dili dersi verdim bir ara
Annem sakin olun konuşun diyordu.oda annesini dinliyor diyorKabul etmiyorsa annen niye götürmeye gelmiş ?
Bu ayidan baba olmayacağı asikarken neden çocuk yaptınız ki ?
Bencede en çok koca diyecem ama hak etmiyor .onun ihtiyacı var.Lütfen hastaneye görünün bebeğin sağlığı nasıl diye. Hamile karısının karnına vuran adamdan insan olmaz. Kusura bakmayın ikinizinde psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
Gelirim demi yarın memleketime gideceğiz annemle boşanma acarsam hemen bosanirmiyiz kurtulurmuyum bu hapistenE ne güzel.
Evladın doğana kadar da ailenle kalırsın,tutup seni sokağa atacak değiller ya.
Normal koşullarda paranı biriktir birikim yap ayrı eve çık derdim ama sen bekleme,doğmamış evladına sabi sübyana bunları yapan insan,9 aylıkken yerde tekmeler seni acımaz.
Bekleme,ailene durumunun vahimiyetini anlat ve kaç o evden.
Bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsiniz.
Ailenle git, hem ortam sakinleşir hem de size yaptığı haksızlığı görür de kıymetinizi anlar azıcık. Hamile kadına şiddet uygulamak ne demek! Densize bak ya ! Ona en güzel cevap çek git ailenle.çok sinirliydi ve sürekli aile lafı dinliyordu ve sonra vurdu bana 1 senedir aileni görmedim hiç. Annem ondan götürüyordu beni.
Yarın gideceğiz sabah 9da ben bosanma davasını acarsam seni bosamam diyor .öylece surun diyor bana bosanirmiyiz hemenAilenle git, hem ortam sakinleşir hem de size yaptığı haksızlığı görür de kıymetinizi anlar azıcık. Hamile kadına şiddet uygulamak ne demek! Densize bak ya ! Ona en güzel cevap çek git ailenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?