• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verir misiniz..

Arabaya bindi aşağı arabaya bindi yukarı diye tutturmuşsunuz arabaya binince ne oluyor yani, kenara çekip sevişiyorlar mı :bicak: Sosyal erkek arkadaşlarımın arabasına binerim, onlar da benim arabama biner altı üstü bir ulaşım aracı bu çok acaip bir zihniyete sahipsiniz başkasını arabasına binince sevişmeyi mi kabul ediyor insanlar size göre :ruh:Burda da çocuk hasta, ne yapsın kadın hasta çocukla toplu taşımada mı sürünsün hem de babasında araba varken hastane işi varmış adam arabaya koymuş çocuğunu götürmüş. Kadının çocuğu hasta zaten arabaydı şuydu buyd düşünecek hali var mıdır sizce? Siz bu konuyu evet eski eş onursuz gurursuz niye bindi dememiz için açtınız sanırsam :bicak:

Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..
E kadının arabaya binmesini bile sorun ediyorsunuz. Derdiniz sadece gizlenmesi değil kadının arabaya binmesi. Çevirmeyin şimdi.

😄 Yaaa arabaya binmede sıkıntı yok tamam. Bana söylenmiyor ama ben öğreniyorum bir şekilde. Eşim söylese ondan duysam da bana şok olmasa..mesela. ben o güveni nasıl vericem. Hani saldırmak yerine yardımcı olsanız.o yüzden yazdım buraya.yardim istemek için. Linç yemek için değil..
Bakın Eğer takıldığınız yer arabaya binme değil de bana neden haber vermedi eşim olsaydı linç yemezdiniz.Siz boşandığı eşinin arabasına nasıl biner,yok gurursuz falan derseniz daha çok tepki alırsınız.

anlatmak istediğim bir konu var..
2 yıllık evliyim bir oğlum var mutluyum da.. ama en başından beri canımı sıkan mevzular var. Benim eşimin ikinci evliliği..( kesinlikle benim yüzümden ayrılmadılar.) Eşimin o hanımefendiden de bir kızı var.. tabiki çocuğuyla ilgili ne varsa muhattap olacaklar.. hanımefendi zaten hala eşimin ailesine ait olan evde ikamet ediyor, her türlü ihtiyacı sağlanıyor.. (bu arada biz de kirada oturuyoruz) her neyse kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler.. benim kızdığım nokta bana bunu söylemedi, ben ısrarla sorunca söyledi. Daha sonra yine aynısını yaşadık çarşıda geziyorlarken anneli kızlı, babası görmüş hadi sizi bırakayım demiş hoop yine aynı şey. Kızı sosyal medyada paylaşınca gördüm. Arabanın arkasindaki eşyalardan tanıdım arabayı. Yani yine gizlenmiş benden.. arkamdan sürekli iş ceviriliyor. Şimdi ben bu kadının gurursuzluguna mı yanayım, kendi salaklığıma mı? Düşünüyorum ki bunlar ilk değil son değil ve daha duyup görmediğim nicesini yaşamışımdır. Aynısını tekrar yaşarsam ne yapmalıyım..
Bana da bir el atar mısınız?
Eşiniz gizlemese hiçbir sorun yok aslında ama neden gizliyor. Eski eşi ve kızı olmasa bile insan komşusunu yolda görse "götüreyim" diyor, sağlık sorunu da önemli bir konu beraber götürmelerini sorun etmeye gerek yok ama dediğim gibi neden gizliyor bence bunu sorun eşinize.

Ortada çocuk olmasaydı dediğiniz normal karsilanirdi ama ortada ortak bir çocuk var ve illa ki görüşecekler.Ne diyoruz,bunu kaldıramayacak olan çocuklu bir adamla evlenmesin.

Hayır konu sahibide kendince haklı. Adam anormal.Normal bir olayı gizleyerek dikkat çekip şüphe uyandırmak istiyor.

Adam niye anormal ki? Kizimi hastaneye goturdum demis annesi de geldi mi demeliydi? E bir annesi varsa gidecek tabi bunu acikca soylemeye gerek var mi ki? Ya da kizini yolda gorup eve birakmis annesini de beraberinde biraktim mi demeliydi?

Konu sahibi soyle hakli olurdu adam bosanmamis olurdu ve kizi olmazdi, eski sevgilisini hastaneye goturup eve birakirdi o zaman konu sahibi hakli olurdu.

Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..
Gayet rahatsız olmuşsunuz, çocuk hastayken beraber hastaneye gitmelerinden. Eşiniz bunu size söylese normal karşılamayacaktınız değil mi?

Haber verme konusunda haklısınız ama sizin tek derdiniz, asıl derdiniz o değil gibi duruyor.

Ben sizi anlıyorum açıkçası. Diyorsunuzki daha önce böyle bir şey yaşanmadı. O nedenle sizden garip bir reaksiyon gelip gelmeyeceğini bilemezler.
O zaman eşinize böyle gördüm bana da bilgi verirsen sevinirim diyin. Çünkü sonradan gördüğümde sanki gizli, kapaklı işmiş gibi algılıyor beynim diyin.
Açıkçası ilk başta bende öyle bir foto falan görsem bir tık kıskanırım ne yalan söyleyim. Ayrıca oturupta dedektiflik yaptığınızı sanmıyorum. Sonuçta kızınız ve gönderilerini görüyorsunuz yani.

Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..
Ortada bir çocuk varken elbette saçma değil, çocuk olmasa bile dostça ayrılan insanlar da var.

Eşiniz neden saklıyor demiştim ama nedenini şu an anlıyorum.

Gayet rahatsız olmuşsunuz, çocuk hastayken beraber hastaneye gitmelerinden. Eşiniz bunu size söylese normal karşılamayacaktınız değil mi?

Haber verme konusunda haklısınız ama sizin tek derdiniz, asıl derdiniz o değil gibi duruyor.
Adam söylese başına gelecekleri biliyor.

Adam niye anormal ki? Kizimi hastaneye goturdum demis annesi de geldi mi demeliydi? E bir annesi varsa gidecek tabi bunu acikca soylemeye gerek var mi ki? Ya da kizini yolda gorup eve birakmis annesini de beraberinde biraktim mi demeliydi?

Konu sahibi soyle hakli olurdu adam bosanmamis olurdu ve kizi olmazdi, eski sevgilisini hastaneye goturup eve birakirdi o zaman konu sahibi hakli olurdu.
Konu sahibi defalarca sormama rağmen en son söylüyor yazmış. Bu dikkat çekici olur haliyle.Adam doğal davransa hatta sormadan doğal yolla normal bi şekilde söylese sorun olmaz diye düşünüyorum. Konu sahibi de bi çocuklu adamı alırken bunların başına geleceğini düşünmeliydi. Sonuçta hiç bir çocuk ağaç kavuğundan çıkmıyor.

😄 Yaaa arabaya binmede sıkıntı yok tamam. Bana söylenmiyor ama ben öğreniyorum bir şekilde. Eşim söylese ondan duysam da bana şok olmasa..mesela. ben o güveni nasıl vericem. Hani saldırmak yerine yardımcı olsanız.o yüzden yazdım buraya.yardim istemek için. Linç yemek için değil..
Gurursuz, saçma gibi tepkiler verdiğiniz için söylemiyor büyük ihtimal.

Eşinize tepki mi gösteriyorsunuz acaba?
Çocukları için hayatları boyunca bir araya gelmek zorundalar, bugün hastane olur, yarın bir okul aktivitesi olur, kızın mezuniyeti, nişanı, düğünü.
Evlatlarının anne babaya ihtiyaç duyduğu her an yanında olmak zorundalar, onlar karı-koca olmaktan vazgeçtiler anne baba olmaktan değil.

Kadına neden gurursuz demiş konu sahibi? Eski eşe yani.
Konu mu değiştirilmiş? Ben kadının ne yaptığıyla alakalı bişey okumadım.

Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.
Eve gelip ilk firsatta ben x ile arabaya bindim mi desin
Bence siz kiskandiginiz için böyle hissediyorsunuz eşiniz için normal bir durum söyleme ihtiyacı hissetmemis
Ortak bi cocuk var ortada tabiki çocuk için her ortamda bulunacaklar sadece hastalık için değil ki
Bunun okulu var veli toplantısı var mezuniyeti düğünü nişanı hastalığı var da var adam kızını bosamadi sonuçta

Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..
Baş başa olsa evet saçma olur. Kocanız, kızını eve götürmek istediğinde yanında olan annesine sen yürü dese daha şüpheli olurdu.

Ben sizin yerinizde olsam eşime aynen şöyle söylerim;

"Canım, tabiki de onları gidecekleri yerine götürmek gerekiyor ben mutlu bile oldum bu durumdan, ama bir daha ki sefere bana da haber ver ki içim daha cok rahat etsin."

Bu kadar.
Esiniz sizi kışkırtmış ama siz farkında değilsiniz.

Siz sanırım kıskanıyorsunuz. Kıskanmayın zaten anlasabilselerdi ayrilmazlardi de mi ama?
Yanlarında kendi ortak paylaşımı olan kızı da olduğu müddetçe rahat olun biraz.
Ne demişler
🤞Aynı suda 2 defa yikanilmaz🤞

Back
X