• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verir misiniz..

Ay çekmiyor zaten siz nasıl okuyorsunuz acaba yazdıklarımı. Benim kıskançlık yaptığımda yok. Kızımızı seviyorum kendi cocugumdan ayrı görmüyorum benim evladımın ablası o.. çarpıtmayalım lütfen. Hiç bana söyleyerek bişey yapılmadı hep arkamdan yapıldı ama.. tepkimi hiç görmediler ki.

Belli ki bir tepki vermişsiniz ki sizden saklıyorlar. Bir ima bir hareketiniz bile yetmiştir. O kız çocuğunun ne kadar hassas olabileceğinin farkında bile değilsiniz

Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..
Eşinizle konusun öyleyse bir daha hastane olsun başka bir durum olsun bende geleceğim diyin ve gidin. Adam halen sakliyorsa yapacak bir şey yok ayrılın,bunu kafaya takarak yaşanmaz

kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..

Anne arkadan gitsin istiyor konu sahibi. Sanırım koca, sorun olmasın diye saklamak zorunda kalıyor. Hastaneye götürdüğü çocuğun annesine seni arabaya alamam gelme, diyemez ki adam.
Tamam demesin ama neden
Ben sizi anlıyorum açıkçası. Diyorsunuzki daha önce böyle bir şey yaşanmadı. O nedenle sizden garip bir reaksiyon gelip gelmeyeceğini bilemezler.
O zaman eşinize böyle gördüm bana da bilgi verirsen sevinirim diyin. Çünkü sonradan gördüğümde sanki gizli, kapaklı işmiş gibi algılıyor beynim diyin.
Açıkçası ilk başta bende öyle bir foto falan görsem bir tık kıskanırım ne yalan söyleyim. Ayrıca oturupta dedektiflik yaptığınızı sanmıyorum. Sonuçta kızınız ve gönderilerini görüyorsunuz yani.
Teşekkür ederim.. Beni anladığınız için. Öyle kıskanılacak bir durum olsa mutluyum der miyim.. kesinlikle gram kıskanmıyorum, aksine ben ona saygı duyuyorum. Ama neden arkamdan yani.. daha önce yaşandı kızdım neden bana söylemedin diye.. aynısını yaşamak üzdü yani. Ayrıca ben şahsi konuştum bazı konularda.. evet ben asla boşandığım adamın arabasına binmem.. bu benim karakterim. Kimsenin zihniyetini sorgulamaz kimse. Benim annem babamda ayrıydı, benim annem babamın arabasına hiç binmedi. Belki biz öyle gördük. Bilmiyorum..

.

Davul bile dengi dengine çalar.

Bu kadar kıskanç iseniz çocuksuz birisiyle evlenseydiniz keşke.

Çocuklu adamla evlenip sonra eski eşi ailesinin evinde kalıyor, hastaneye beraber gidiyorlar, çarşıdan eve bırakıyor,benden gizliyor diye daha çok yakınırsınız.

Daha iki yıllık evlisiniz bunlar fragman asıl film çocuklar büyüdükçe ortaya çıkacak.

Adam iyi biri bence en azından çocuğuna baba olmayı becerebiliyor.Kenara atmamış.

Davul bile dengi dengine çalar.

Bu kadar kıskanç iseniz çocuksuz birisiyle evlenseydiniz keşke.

Çocuklu adamla evlenip sonra eski eşi ailesinin evinde kalıyor, hastaneye beraber gidiyorlar, çarşıdan eve bırakıyor,benden gizliyor diye daha çok yakınırsınız.

Daha iki yıllık evlisiniz bunlar fragman asıl film çocuklar büyüdükçe ortaya çıkacak.

Adam iyi biri bence en azından çocuğuna baba olmayı becerebiliyor.Kenara atmamış.
Anlattım hepsini çünkü hiç birisini dert etmiyorum bakın güzelce acele etmeden okuyun lütfen. Kıskanç değilim onların o evde yaşamasını da sorun etmiyorum, bunlara rağmen diyorum bakın iyi okuyun saygı duyuyorum diyorum ama neden arkamdan iş çevriliyor diyorum..

Şu boşanmış çocuklu adamlarla evlenen kadınların adamın çocuğunu veya eski eşiyle görüşmesini sorun yapması, en küçük şeyde zırlaklık yapması inanılmaz itici geliyor. Ne bekliyodunuz çocuklu adamla evlenirken? Evet görüşecekler ve bu çok normal.

Bir de kıskanmadım arabaya binmesini sorun etmedim yazmışsınız 850 tane mesajınızda. ama ilk mesajlarınızda nasıl eski eşinin arabasına biner gurursuz kadın, arkadan gelseydi demişsiniz. Çocuklu adamla evlenmeyi siz seçtiniz. Eski eşiyle çocuk için görüşmesini de kabullenmek zorundasınız. Bir de kadının yaşadığı evin konuyla bağlantısı nedir tam olarak?

Ne güzel gerektiği zaman iki medeni insan gibi bir araya gelebiliyorlar, olması gereken de bu zaten. Sizin yersiz kıskançlıklarınız dışında ortada yanlış hiçbir şey yok.
Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de.
Eşiniz söylediği zaman sizden nasıl bir reaksiyon alacağını bildiği için haklı olarak söylemiyor.

Evlenmeden önce bir araya geleceklerini hiç düşünemediniz mi? Eski eşini bayağı takıntı haline getirmişsiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..
Eşiniz sizi tanıyor, boyle durumlara bakış açınızı biliyor demek ki.

Sizin de evladınız var,bence çok büyük laflarla konuşmamak gerekiyor.
Evlat hatrı için bugün o gurursuzluk olarak nitelendirdiğiniz davranışın kat be kat fazlasını yapmanız gerekebilir.
Hepimiz çocuklarımız için fedakarlıklar yapmıyor muyuz?_
Kaldı ki eski eş olan hanımefendinin de bir hayatı ,baska bir ilişkisi vs si olabilir, oda ah eski kocasını görmek için yanıp tutusmuyor olabilir.

Cok hassas konulae bunlar..
Ortada bir cocuk var sonucta..
Kendinizi doldurmayin,esinize bir sonraki olayda sizede bilgilendirmesini rica edin

Tamam demesin ama neden
Çünkü aynı yere gidiyorlar ve çocuk için gidiyorlar. Çocuk da ikisinin çocuğu 🤷🏻‍♀️

Ha size söylemeli elbette ama dediniz ya kadın arkadan gitsin, kocanız da bunun tuhaf olacağını biliyor, sizin de öneriniz ortada. Söyleyemiyor demek ki size.

Şu boşanmış çocuklu adamlarla evlenen kadınların adamın çocuğunu veya eski eşiyle görüşmesini sorun yapması, en küçük şeyde zırlaklık yapması inanılmaz itici geliyor. Ne bekliyodunuz çocuklu adamla evlenirken? Evet görüşecekler ve bu çok normal.

Bir de kıskanmadım arabaya binmesini sorun etmedim yazmışsınız 850 tane mesajınızda. ama ilk mesajlarınızda nasıl eski eşinin arabasına biner gurursuz kadın, arkadan gelseydi demişsiniz. Çocuklu adamla evlenmeyi siz seçtiniz. Eski eşiyle çocuk için görüşmesini de kabullenmek zorundasınız. Bir de kadının yaşadığı evin konuyla bağlantısı nedir tam olarak?
Bir de geçen bir üye vardı ya.
Çocuk iki ayda anca geliyor.
Yok çocuk yaramaz iyi terbiye verilmemiş eşi de baş edemiyormuş mus.

Çöpsüz üzüm istiyorlar ama olmayınca da kabul edip şikayete başlıyorlar.

Başta sorunun eşinizde olduğunu düşünmüştüm ama sorun sizde sanırım sizi kırmak istemem ama. Ben boşanmış ve çocuklu biriyle evlenmeye cesaret edebilir miydim bilmiyorum ama bence eşiniz çok düzgün bir karakterde. Düşman gibi ayrılmamışlar ki olması gereken bu. Ayıpsız temiz bir ayrılık ve ortada çocuk var. Eğer çocuk varsa eş daima hayatınızda olacak demektir bu. Çocuk olmasaydı da eşinizin eski eşini yolda görüp alması sorun değildi ama çocuğu varken en doğalı bu.

Sanırım bir çok insan gibi evlenince değişir dediniz ama baştan bu durumu bilerek evlenmişsiniz. Eşinizin saklamasına da başta kızmıştım ama sizin tepkinizden dolayı saklamış. Yanlış yoldasınız. Yarın bir gün siz de eski eş olursanız çocuğunuzu alıp sizi atmasını kabul edebilir miydiniz? Asıl eşini almasaydı bu karakterdeki biriyle evli olduğunuz için üzülürdüm ben.

Bu forumda çok kadının sorunu evlenirken kabul ettiği şeyleri sonradan sorun etmesi. Bence bunu yapmayın.

Benim şahsi fikrim.. siz öyle düşünmüyorsanız saygı duyarım tabiki 🌝
Eşinizin eski eşine gurursuz demeyin, insan evladı için düşmanıyla bile aynı arabaya binebilir, sizin de evladınız var, o iyi olsun diye tırnağına zarar gelmesin diye yeri gelir eşinizin eski eşiyle bile bir araya gelirsiniz.

Eşiniz size söylemiyorsa oturun konuşun ama kadına gurursuz demeyin, bu gurursuzluk değildir.

Ben sorunu anlamadim. Adam kizini gormus, yabanci gibi gecip gitse miydi? Tabi ki ben birakirim diyecek, annesine de sen arkadan otobusle gel diyemez heralde. Hastane konusuna girmiyorum bile. Esinizin sizden saklamasi sorun gibi gelebilir, ama sizin boyle seylere takacak profilde oldugunuzu bildiginden soylememistir. Adam hakli bence.

Back
X