Bana akıl verir misiniz..

İnsanlara düzgün okuyun falan diyorsunuz da siz yazdığınızı okuyor musunuz. Kadına gurursuz dediniz, arkadan gitsin dediniz, arabaya binmesi saçma dediniz. Şimdi de sorun etmiyorum diyorsunuz.
Arkadan iş çevirme planlı olur. Çocuğu hastaymış adam almış götürmüş, yolda görmüş almış bunların nesi planlı ve arkadan iş çevirme. Yolda görünce kafasını mı çevirmeliydi. Böyle basit şeylere tepki vereceğiniz ve kadın hakkında bu şekilde konuşacağınız ve bunları da kızı duyup üzülmesin diye söylemiyordur.

"Rağmen" denilerek bakılan hiçbir şeye saygı duyulmaz ve ona katlanmak, izin vermek vb. denir. Ayrica hissetmediğiniz şeyleri hissediyormus gibi göstererek hissedemezsiniz :)

Eşiniz bir kez söylemiş ve tepki göstermişsiniz, kendisini yanlış bir şey yapıyormuş gibi savunmaya geçmek istemediği için söylemiyordur. Zaten şüphelenecek bir şey yasasalar kızlarına da paylaşma derler.

Yok canım olurmu öyle hiç.

o an aramalıydı eşi kendisini karıcım yüksek müsadenle eski eşi arabama bindirebilirmiyim? diye

Çocuk ne mutlu olmuş ki anne babasını bir arada gördükçe stori atıyor, yazık yani ona da .
Her çocuğun hakkı anne babasının iki medeni insan gibi onunla zaman geçirmesi.
Eski eşin neyini kıskanıyorsunuz ki, adı üstünde eski yani. Adamın aklı onda kalmış olsa çocuğu da var bin kere barışır evlenirdi

Ben şu detaya takıldım.
Bunları eski eşin hastaneye gidiyoruz tarzı bir paylaşımından arabayı tanımasından çözmüş konu sahibi.

Peki eski eşin paylaşımlarını nasıl görüyorsunuz?
Kadın sizin telefonunuzda ekli mi?

Instagram dan stolk mu yapıp kadına bakıyorsunuz?

Bu bilgiler size ne yolla geliyor?

Yani bir yanda kadının hayatıni didikleme durumunuz da var sanki.
Eğer yanlış anlamadiysam.

Çocuk demekki baya hasta ki kadin dua filan isteyip sosyal mecralarda paylaşım yapmış.

Siz arabanin,haber vermenin peşindesiniz.

Ne demişler ağlarda anam ağlar gerisi yalan ağlar.

Eski eşe dair bir kıskançlık oluşmuş sizde ve kesinlikle yanlış yoldasınız.evde onun oturmasını kıskanmışsıniz ,arabasına binmesini kıskanmışsınız.tabiki Bu insanlar vakit geçirecekler ortada bir çocuk var.bu tür davranışlarınızda ısrar ederseniz kendi kendinizi bitireceksiniz. Boşanmış bir erkekle evlenmenin sonuçlarını baştan düşüneceksiniz.bence anlayışlı olun ve hayatınıza devam edin.

Yalan söylemesini desteklemiyorum ama
babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..
Diyerek aslında aynı arabayla gittiklerini öğrenince kızacağınızı belli etmişsiniz. E hasta bir çocuk varken sen arkadan taksi tut gel diyemeyeceğine göre beraber gitmelerinde bi sorun yok.

Ha derseniz ki hayır ben sadece yalana kızdım. Bu cümlelerinizden çok öyle anlaşılmıyor. Benzerini eşinize de kuruyorsanız o da tedirgin olmuştur laf söz yiyecek diye.

Cocuklar icin mecburen ayni ortama girmek zorundalar. Kose kapmaca oynamalari, aralarinda problem varmis gibi yanyana gelmeme cabalari cocuklarinin gelisimi icin olumsuz seyler. Cocugun okul kaydi, mezuniyeti, hastaliklari vs surekli beraber olacaklar. Bunu engelleyemezsiniz.

Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.

Neden üzüldün tatlım.. ne anladın da yazdın bunları çok merak ediyorum
kızın babası o. senden önce onun babasıydı. madem bunu kabul edemiyorsun evlenmeyecektin. bu kadar basit. onlar evet halen bir aile. kabul etmesen de boşansalar da eşinizin eski karısı eşinizin çocuğunun annesi.

Yolda görünce kapıları kitleyip durun binmeyin izin almam lazım falan demeliydi.
Hülya Avşar’la Kaya Çilingiroğlu boşandığı halde arkadaşlıklarını devam ettirip Hülya Kaya’nın yeni eşinden olan oğlunu görmeye gittiğinde, herkes resmen şok olmuş konu gazete manşetlerine taşınmıştı.

Bir adam ve bir kadın nasıl olur da boşanmalarına rağmen böyle dostça görüşebilirdi:)))

Aslında olması gerekeni yadırgıyoruz, insanlar evlenir anlaşamazsa boşanır, boşandığınızda karı-kocalıktan vazgeçiyorsunuz, ebeveynlikten veya başarabiliyorsanız arkadaşlıktan değil, ki ortak çocuğu olanlar arkadaş kalabilmeli, çocuğunuzun ayrıldılar ama arkadaşlar beni seviyorlar önemsiyorlar duygularını pekiştirmek için kişisel duyguları bırakıp anne baba duygularıyla hareket edilmesi gerekir fakat bizim toplumuzda bu hem kadın ve erkek, hem de aileleri, çevreleri yüzünden pek mümkün olamıyor.

Bizim milletin o seviyeye gelmesi için daha cok var maalesef abla.
Cok büyük bir nefretle de boşanmış olsam çocuğum için bir araya da gelirim her şeyi de yaparım. Ortada çocuk olmasa zaten kimse eski eşin yüzüne meraklı değildir.

eşinize söyleyeceksin tamam eski eşinle çocuğunla hastaneye gideceksen bana söyle demedin mi? adam senin tepki verecegi korkmuş olabilir mi?

Aynen, zaten çocuk yoksa size kimse aman arkadaş olun demiyor fakat çocuğunuz varsa nefret dahi etseniz bir araya gelmek zorundasınız, çocuk okula başlıyor ebeveynlerin katılması gereken toplantılar, aktiviteler oluyor, mezun oluyor mezuniyet töreninde anne babasını görmek istiyor, evlenmek istiyor yine anne baba bir arada olmak zorunda, ayrıca çocuklu insanların düşmanlıkları yine çocukları yıpratıyor.

Kız hastalanmış, ki yani az çok çocuğumuz olmasa bile hepimiz biliriz hastalandıklarında anne babalarını yanlarında isterler, hasta çocuğu arabayla götürürken akıllarındaki tek mesele kızları, aman kim ne der diye düşünemezler.

Eski eşler birbirine çok meraklı olsalardı boşanmazlardı zaten.

abla bizde abimdede eski eşiyle resmen düşman..
çocuk bu yıl okula başlayacak ama babasi olmayacak yegenim 7 yaşında.. ve anne baba asla ama asla görüşmedi..
abim her çocuğu icra yoluyla aliyor hala....
böle düşman olan var işte

Yazık, olan o yavrucağa oluyor.
Çocuklar okula başlayınca okuldaki diğer çocukları anne babasıyla gördüğünde boynu bükülüyor.
Artık boşanmışlar mutlaka ikisinin de hataları vardır, ikisinin de kızgınlık ve kırgınlıkları vardır ama keşke çocuk için bir araya gelmeyi başarabilseler.

ben gerçekten baktım mesela benim eşimle kuzeniyle bi arada olduğu görünce boynu büküktü onu anliyordum.. keşke annemde olsaydi felan düşündü.. bende anlamişim.. gerçekten babaannesi dedesi babasi baksa da annenin yeri de ayri.. anne baba bi arada olan çocuk çok mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…