Bana akıl verir misiniz?

Aileme falan bir kaç kere anlatırken acaba ben mi hassasiyet gösteriyorum diye düşündüm ama öyle değilmiş, iş arkadaşlarımlar da fark etmiş. Ben sınırlarımı veya tavrımı koyamıyorum mesela mesaim bitiyor ben iş bitmedi diye gitmiyorum yada mesela öğle arasında ne olursa olsun hayır ben yemeğimi dışarda yemeliyim demeliyim galiba bu sınırları net çizmeliyim gibi geliyor benimle böyle azarlayıcı bir tonda konuşmamalı, çünkü o ortalıkta öyle davranınca diğer insanların da saygısı azalıyor bence ve bana bazen yalnız kaldığımızda bana sen de bir yönetici adayısın falan diyor e böyle sürekli karizmamı çizip azarlayıp yöneticilikten bahsetmesi çok absürt ve saçma geliyor

Google a dava açıp kazanan kadının anlattıklarını oku bence. Sınırını net çizmen gerektiğini belki de daha iyi anlarsın üstelik kadın Türk. Koşullar sen susarsan asla düzelmez

Google a dava açıp kazanan kadının anlattıklarını oku bence. Sınırını net çizmen gerektiğini belki de daha iyi anlarsın üstelik kadın Türk. Koşullar sen susarsan asla düzelmez
Evet bende hep huy şudur, aman tadımız kaçmasın modundayımdır da bir kaç kere ben de artık sinirlenip cevap falan verdim üstten konuştum kestirip attım bir şey diyemedi, güler yüz göstermedim falan bu şekilde yapacağım artık ben de, hayır bir de öyle mantıksız ki

Sadece bana yapıyor diyemem yani ama bana ekstra bi yapıyor sabır sınar gibi, bir de işe ilk girdiğimde yok herkes seni sevecek antipatik olma antipatiksin herkesin senisevmesini istiyorum falan dedi, şimdi herkesle iyi güZel hoşum bozarım aranızı diyor şaştım kaldım

Hangi sektör bu ya bana reklam tasarım ajans tayfasının huyları gibi geldi olanlar

Yeni bir iş bulun bu adamla gitmez yani.bu arkadaşın bir üstü kimse ona şikayet edin.arkadaşlarınız şahitlik yapsa daha başka boyutlarada varabilir olay ama onlarda şahitlik yapmaz şimdi sonuçta ekmek parası o yüzden pek yapacak birşey yok ben olsam oradan ayrılmaya bakarım biran önce ve mesaiye falanda kalma lütfen.

İmkan varsa kaydet bu konuşmaları mesai dışında arıyorsa mesaj atıyorsa falan hepsini kaydet ama kimseye gösterme bahsetmede elinde bulunsun anormal geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…