- 18 Haziran 2015
- 4.298
- 43.203
- 708
- Konu Sahibi perimasali8
-
BiZDE daha çok kötü anlamda kullanılır
dev gibi, at gibi, aygır gibi vs :) olması gerekenden iri demek için kullanılır yani.... standar dışı
yok yokkolması gerekenden iyi fil yavrusu olarak da tanımlanabilirat değildir o
kısa boyluları az daha aşağılasaydınız. biz de arkadaşlarla aramızda boy muhabbeti yaparız, ama hiç bi arkadaşıma bodur, falan diyip tiye almam gülüncek bişi yok bu durumda. Allah herkese boy pos vermediği gibi herkese edepde vermiyor.Eskiden at gibi kadın dendiğinde iltifat olarak kabul edilirmiş.
Benim boyumda uzun. Arkadaşlarım biraz bodur. At gibisin maaşallah derler. Ve evet kısrak gibiyim, hükümet gibi kadınım derim. Yukardan aşağısı gözükmüyor diye tiye alıyorum kıxları sonra gülüşüyoz.
Takılcak birşey değil. Naparsın Allah herkese boy pos vermiyor sanslıyım de geç
Ben size demedim niye alındınız ki? Arkadaşlar arasında onlar bana at gibi der ben de onlara bodur tavuk. Biz gülüp eğleniriz. Ben genel yorum yapmadım. Arkadaşlar arası yapılan şakadan dem vurdum. Sizin yaranız varsa da beni ilgilendirmez.kısa boyluları az daha aşağılasaydınız. biz de arkadaşlarla aramızda boy muhabbeti yaparız, ama hiç bi arkadaşıma bodur, falan diyip tiye almam gülüncek bişi yok bu durumda. Allah herkese boy pos vermediği gibi herkese edepde vermiyor.
Haddini bil. Edepsizlik nedir bilirim. Edebinle konuş.kısa boyluları az daha aşağılasaydınız. biz de arkadaşlarla aramızda boy muhabbeti yaparız, ama hiç bi arkadaşıma bodur, falan diyip tiye almam gülüncek bişi yok bu durumda. Allah herkese boy pos vermediği gibi herkese edepde vermiyor.
benim yaram yok hanım efendi çok şükür, Allah herkese boy pos vermiyor derken genelleme yaparsanız bende yorum yaparım.Ben size demedim niye alındınız ki? Arkadaşlar arasında onlar bana at gibi der ben de onlara bodur tavuk. Biz gülüp eğleniriz. Ben genel yorum yapmadım. Arkadaşlar arası yapılan şakadan dem vurdum. Sizin yaranız varsa da beni ilgilendirmez.
Eskiden at gibi kadın dendiğinde iltifat olarak kabul edilirmiş.
Benim boyumda uzun. Arkadaşlarım biraz bodur. At gibisin maaşallah derler. Ve evet kısrak gibiyim, hükümet gibi kadınım derim. Yukardan aşağısı gözükmüyor diye tiye alıyorum kıxları sonra gülüşüyoz.
neden üzerinize alındınız? genel konuştum siz gibi. yaranız varsa beni ilgilendirmez.Haddini bil. Edepsizlik nedir bilirim. Edebinle konuş.
Dimi dimi...Bu milletteki konu acılsa da koşa koşa gidip kendimi övsem merakı ne zaman bitecek...
Genel konuştuysan neden bana hitaben yazıp cvp verdin. Kendinle çelişme kardeş.neden üzerinize alındınız? genel konuştum siz gibi. yaranız varsa beni ilgilendirmez.
AY gideyimde yazayım millet boyumun uzun olduğunu anlasın ayolEskiden at gibi kadın dendiğinde iltifat olarak kabul edilirmiş.
Siz bana değil kısa boylulara yazdınız, ben size değil edepsizlere yazdım.Genel konuştuysan neden bana hitaben yazıp cvp verdin. Kendinle çelişme kardeş.
AY gideyimde yazayım millet boyumun uzun olduğunu anlasın ayol
kesme şeker vereyimiiKıssssrakkkk gibisin hukumet gibi garısınnnnBürrrrssttt
Çevir kazı yanmasınSiz bana değil kısa boylulara yazdınız, ben size değil edepsizlere yazdım.
mesajlarımda herhangi bi değişiklik yok döne döne okuyun benceÇevir kazı yanmasın
kesme şeker vereyimii
Bu kadar boy kompleksin olduğunu bilmiyordum. Belli etme istersen hazımsızlığınıkesme şeker vereyimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?