- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi perimasali8
-
şeker yermisin? neden üstüne alındın?Bu kadar boy kompleksin olduğunu bilmiyordum. Belli etme istersen hazımsızlığını
tamam canım çekilebirisinBu kadar boy kompleksin olduğunu bilmiyordum. Belli etme istersen hazımsızlığını
kompleksimi tavan yaptırdın ya ağlamak istiyorum!Ver ver aşağıda havalar nasıl ? Burdan pek gorunmuyosunuzda.....
Ben size demedim niye alındınız ki? Arkadaşlar arasında onlar bana at gibi der ben de onlara bodur tavuk. Biz gülüp eğleniriz. Ben genel yorum yapmadım. Arkadaşlar arası yapılan şakadan dem vurdum. Sizin yaranız varsa da beni ilgilendirmez.
niye alindiniz bu kadar, hanfendi doğru demiş. resmen Uzunlar güzel de Kısalar bodur tavuk gibi demişsiniz....Haddini bil. Edepsizlik nedir bilirim. Edebinle konuş.
Bana hitaben yaxıyorsun cvp veriyorum. Ne komiksiniz ya. Genele yaz o zaman.şeker yermisin? neden üstüne alındın?
Ben güzel değil kısayım cuteKızlar kavga etmeyin hepimiz güzeliz.
seni mi altınladım şeker konusunda? yüksekten net görünmüyo herhalde.Bana hitaben yaxıyorsun cvp veriyorum. Ne komiksiniz ya. Genele yaz o zaman.
Neyse bu kadar yeter size. İşim gücüm var
en güzeli sensin be cuteKızlar kavga etmeyin hepimiz güzeliz.
en güzeli ve uzunuen güzeli sensin be cute
at gibisien güzeli ve uzunu
Kısrak kısrakat gibisi
yok yokk
Misal : Ay ne iri kızz at gibi ona koca da bulunmaz
ben de bir an tereddüt ettim o kısmı okurken :)iri diyeceğime iyi demişim
ben de bir an tereddüt ettim o kısmı okurken :)
sonra da mevzu çıktı sustum
kısa da değilim uzun da değilim tarafta tutamadım
mevzularda neden çıkar anlamamkompleks kötü meret 1,63 boyum var tay gibi hatunum büyüyünce kısrak olacağım zaman zaman bodur bile sayılabilir
mevzularda neden çıkar anlamamkompleks kötü meret 1,63 boyum var tay gibi hatunum büyüyünce kısrak olacağım zaman zaman bodur bile sayılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?