bana "at gibisin" dedi.

Bayaa iltifat etmiş sana arkadaşın :) Niye yanlış anlaşıldıki onu anlamadım?

o laftan sonra daha bir dik dursaydın ,güzel bir laf etmiş ,benim ablamada öyle derler ,sıkıntı yapma,

at gibisin demenin nesi kötü anlamadım zaten arkadaşınız önden evet güzelsin demiş yani iltifat manasında söylemiş onu ben hiç kötüye yormazdım ohoo biz arkadaşlar arasında neler diyorsuz gülüyoruz yahuu.

şu anda beni tek anlayan sen oldun ben öyle hissettim en azından.ya kıskanıyor ya gerçekten çok iriyim.çünkü ara ara der bana.ne kadar irisin sen yaa der.

Valla insanların algilari bir tuhaf olmuş
Bana birisi at gibisin dese Hönk böyle olurum
İlle benzetme yapacaksa Kuğu gibisin desin:)

Bana birisi at gibisin dese bunu iltifat olarak kabul etmem, at gibi diye fazla iri yarı, erkeksi kadınlara deniyor ya neresi iltifat bunun? Ha birde söylemeden söylemeye fark var, "at gibi maaşallah boylu poslu" denmesi farklı, direk "at gibisin" denmesi farklı.
Konu sahibi, bence arkadaşınız ya kıskandığından ya da sizi gerçekten beğenmediğinden böyle bir ifade kullanmış sanırım, iki türlü de iltifat değil bence bu...

nasil soyledigine ve kimin soyledigine bagli bana kalirsa..yani alindiysan soyleme sekli bozuktur ya da tolere edemeyecegin biri soylemistir.

Ne var ki benim eski sevgilim de at gibisin kısrağım falan derdi doğrusu hiç alınmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…