ben babamı severdım yada severım mı demeliyim.. kucukken babaaa ...babaaa diye aglarmısım mesela..annem dıyor.. :) sonra babamla oyle bir bag varkı aramızda bana kotu bısey olacaksa yada olmussa ilk babam arar.. gercı o zaman tek babam arar demelıyım

sesini duyayım kızım der.. gecmıkste annemi aldattıgında çok kınlenmıstım asırı derece hemde.. annem affettı işte bi şekılde.. bizde yavas yavas sogudu ıçimizde öfke.. zaten allah belasını verıyor sımdı kanser bide seker oldu .. babamda hatalarını bılıyor annenız olmasa bu kadar kahrımı cektı filan dıyor..
gectımız aylarda üstümde nasıl bir rehavet boyle uyudum uyucam ..bir uyku basturdu benı ama nasıl.. bide gunduz uyuyamam yani.. sankı elim kolum kıtlendı kıpırdayamıyorum felc gibi.. o sırada babam aradı nasılsın kızım ,,bende sınırlı sınırlı uyucaktım babaaa nolduuuu... daha dun konusmadık mı falan.. azarladım adamı..babamda uzatıyo lafı boyle havadan sudan benım azarlamalarıma sınırlenmedi bile..aksiliği tuttu yıne bu kızın dıye.. neyse tlfu kapattık uykum acıldı tabıkı dedımki giidp su ıceyım mutfaktan..kış oldugu için kapıları ortmustum (elelktırıklıyle ısınıyoruz) ..kapıyı bi açtım gozgozu görmuyor zifiri bi duman

nefes alamıyorum o derece yogun bi duman..artık el yordamıyla gittim mutfagın kapısını actım ne goreyım tenceredeki pırasa alev almıs yanıyor artık..saga sola tutusmus.. ocagın yanında tüp var patlasa ne olacak.. :18: öksüre öksüre gittim camları actım ilk iş.. sonra tupun vanasını kapattım..bide ısındıgı için iicee ellerim filan hafif yanık oldu..
böyle bi bela atlattım yani... babam olmasa ben uyuyacaktım.. ev yanacak haberım olmayacak ölecektım nihayetınde.. artık kımı sevındırdıysem babamın sayesınde uyandım..su ıcmek aklıma geldide oyle gittim
bu yıl ölümle burun buruna çok geldım.. allahın hakkı 3demısler ama ben kedi gibi 8canlıyım sanırım..

görümcem ölmem için adakta adamıstı ama kacıncı ölümü solladım böylee... sıramı savmak üzereyim..dikkat etmesi lazım ona geri dönmesin.