bana bakarmisiniz arkadaslarim

bana da dua eder mısınız ismim zelıha.bıde bı arkadas var adı fadıme.ikimiz icin dua eder mısınız

Herkese hayirli kandiller canlarim.misafirim oldugu icin hepinize tek tek cevap veremiyorum ama arada girip isim yazanlarin isimlerini alip cikiyorum.rabbim insallah su mubarek gecede sizlerinde kucagini bos birakmasin hepinizden mujde bekliyorum.allah ima emanet olun...

cnm Allah senden razı olsun, senin yaptığını herkes yapmaz, Allahım dualarını kabul etsin, sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim sana tekrar, sağ salim kavuşun yavrunuza inşallah...

Uzun zaman oldu yazamadim once kayinvalidemler geldi onlarla kosturmaca sonra gecen hafta cok ama cok siddetli bi kanama hayatimda ilk o kadar kotu oldum birgun once kalp atisini gorduk esimle ertesi gun kanama yine olmadi dedim rabbim mucizesi bebegim duruyordu simdi surekli yatiyorum nerdeyse hic kalkmadan hic birinizin isminide dua sinida unutmadim her aksam editorum rabbim kabul edicek inaniyorum.ve artik mujde istiyorummm.

Ne kadar iyi kalplisin allah senden razı olsun ben hamileyim fakat bebegimin sağlıklı doğması icin bana da dua eder misin.ismim mehtap

Hoşgeldin cnm allah yardimcin olsun.gecmis olsun.insallah mutlu bir sonla bebegine kavusursun.insallah dualarinla bizlerde sana mujde verebiliriz.

Canım hayirlisiyla bebeğini kucagina alırsın inşallah yat dinlen bol bol.Ben senden arkadaşım için dua isteyeceğim ben İzmit'teyim o Bursa'da çok nadir gorusebilsekte kalplerimiz bir onunla.Birkac kez aşılama denediler ama olmadı adı BÜŞRA. Dualarina katarsan sevinirim.

inanki şu an annem yanımda olmasa ağlayacağım. bu ne güzel bir düşüncedir ya Rabbim :) Rabbim senden de evlatlarından da razı olsun.Sana evlat mutluluğunu yaşatan Rabbime şükürler olsun. inşallah sıkıntısız bi hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. evlatlarından hep yüzünü güldürsün Allah :) sürekli dua edesim var sana şuan :) birbirimizi tanımıyoruz ama birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan duaları çok daha makbul olurmuş. çünkü birbirlerinin günahına girmemiş olurlarmış. birbirlerine karşı temiz bir ağızla yapılan duasını Rabbim'de geri çevirmezmiş. ismim hatice. şu mübarek ramazan ayının hürmetine o ihlaslı duana mukabil Rabbim bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.birkaç isim daha yazsam duanda yer verir misin. tuğçem, özlem , aysel. süheyla. benim adımı da unutma ama :)

Son düzenleme:

Alh seden razi olsun nekadar guzel bi dsunce ins hayirlisiyla kavusursun bebegne : emir _ bebek: benide duana katamisin ismim. Tugce. Cok tesekkr ederim

1 senedr bebegm olmuyo nolur duanda untma tugce.

Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip eder insallah yuregin gibi tertemiz hayirli bir evlat nasip eder... Ismim canan biz 14 aydir bebek sahibi olmaya calisiyoruz bu ay asilama yaptiriyoruz p.tesi de asilamam olacak dualarinizla nasip edecek inşallah Rabbim bize de mucizemizi

Ne kadar iyi kalplisin allah senden razı olsun ben hamileyim fakat bebegimin sağlıklı doğması icin bana da dua eder misin.ismim mehtap

Elbette ederim nedemek canim.rabbim saglikla kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah...

Canan cim hosgeldin canim.allah gonlune gore versin insallah canim.tabikide dua edicem....

ne kadar iyisin tatlım yaaa.allah seni gibi insanları eksik etmesin

Haticem canim benim.allah bin kere razi olsun guzel kalbinden.dun gece listeyi elime aldim isimleri soyleyip rabbim onlara hasret cektirme kucaklarini bos koyma hayirlisiyla ver dedim 5 dakika ya sadece 5 dakika ne kaybederim ki.rabbim geri cevirmicek ben tum kalbimle inaniyorum.yazdigin tum isimleri aldim artik onlarda sende duamdasiniz.

Hoşgeldin cnm allah yardimcin olsun.gecmis olsun.insallah mutlu bir sonla bebegine kavusursun.insallah dualarinla bizlerde sana mujde verebiliriz.

Ebrucum sagol bitanem gecicek insallah biliyormusun ben asla acaba demedim her duam da hic suphem olmadi acaba olur mu duam kabul diye hicbirsey dede acaba demedim.o yuzdn bir suru mujde alicaz hep beraber burdan...

Ebrucum sagol bitanem gecicek insallah biliyormusun ben asla acaba demedim her duam da hic suphem olmadi acaba olur mu duam kabul diye hicbirsey dede acaba demedim.o yuzdn bir suru mujde alicaz hep beraber burdan...

Senin gibi olabilmeyi cok isterdim canim.hep bir umitsizlik hakim ruhuma insallah dualarinla basarabilirim.

Canim 5yildir çocuğu olmayan arkadaşım teslimeye dua istiyorum ben allah razi olsun. ben daha yeni düşünmeye başladım önce yıllarca ugrasan arkadaşlara dua et sonra bana ben elif :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…