- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
Bugune kadar ne ogrendiysem kk dan ogrendim hemen hemen her konuda.ilk bebegime hamile iken bana dediler ki bebek isteyenlerin isimlerini soyleyip dua edebilir misin diye rabbim son ana kadar sancim oldugunda dahi isimlerinle dua ettim rabbim kabul etmis hamile kalanlar var.ben simdi yine bir mujde aldim ve nasipse 2. Bebegimi kucagima alicam allah imin izni ile.bende bebek olunda zorluklar yasadim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.simdi sizden ricam isimlerinizi bana iletmeniz her duam da isimlerinizle sizlere duaetmek istiyorum sakincasi yoksa tabi.baskasina edilen dua daha cabuk kabul olurmus.isimlerinizi yazarsaniz bende not alip oyle dua edicem.rabbim kabul eyler insallah....
Herkese hayirli kandiller canlarim.misafirim oldugu icin hepinize tek tek cevap veremiyorum ama arada girip isim yazanlarin isimlerini alip cikiyorum.rabbim insallah su mubarek gecede sizlerinde kucagini bos birakmasin hepinizden mujde bekliyorum.allah ima emanet olun...
Uzun zaman oldu yazamadim once kayinvalidemler geldi onlarla kosturmaca sonra gecen hafta cok ama cok siddetli bi kanama hayatimda ilk o kadar kotu oldum birgun once kalp atisini gorduk esimle ertesi gun kanama yine olmadi dedim rabbim mucizesi bebegim duruyordu simdi surekli yatiyorum nerdeyse hic kalkmadan hic birinizin isminide dua sinida unutmadim her aksam editorum rabbim kabul edicek inaniyorum.ve artik mujde istiyorummm.
Uzun zaman oldu yazamadim once kayinvalidemler geldi onlarla kosturmaca sonra gecen hafta cok ama cok siddetli bi kanama hayatimda ilk o kadar kotu oldum birgun once kalp atisini gorduk esimle ertesi gun kanama yine olmadi dedim rabbim mucizesi bebegim duruyordu simdi surekli yatiyorum nerdeyse hic kalkmadan hic birinizin isminide dua sinida unutmadim her aksam editorum rabbim kabul edicek inaniyorum.ve artik mujde istiyorummm.
Bugune kadar ne ogrendiysem kk dan ogrendim hemen hemen her konuda.ilk bebegime hamile iken bana dediler ki bebek isteyenlerin isimlerini soyleyip dua edebilir misin diye rabbim son ana kadar sancim oldugunda dahi isimlerinle dua ettim rabbim kabul etmis hamile kalanlar var.ben simdi yine bir mujde aldim ve nasipse 2. Bebegimi kucagima alicam allah imin izni ile.bende bebek olunda zorluklar yasadim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.simdi sizden ricam isimlerinizi bana iletmeniz her duam da isimlerinizle sizlere duaetmek istiyorum sakincasi yoksa tabi.baskasina edilen dua daha cabuk kabul olurmus.isimlerinizi yazarsaniz bende not alip oyle dua edicem.rabbim kabul eyler insallah....
Ne kadar iyi kalplisin allah senden razı olsun ben hamileyim fakat bebegimin sağlıklı doğması icin bana da dua eder misin.ismim mehtap
Rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip eder insallah yuregin gibi tertemiz hayirli bir evlat nasip eder... Ismim canan biz 14 aydir bebek sahibi olmaya calisiyoruz bu ay asilama yaptiriyoruz p.tesi de asilamam olacak dualarinizla nasip edecek inşallah Rabbim bize de mucizemizi
inanki şu an annem yanımda olmasa ağlayacağım. bu ne güzel bir düşüncedir ya Rabbim :) Rabbim senden de evlatlarından da razı olsun.Sana evlat mutluluğunu yaşatan Rabbime şükürler olsun. inşallah sıkıntısız bi hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. evlatlarından hep yüzünü güldürsün Allah :) sürekli dua edesim var sana şuan :) birbirimizi tanımıyoruz ama birbirini tanımayan insanların birbirlerine olan duaları çok daha makbul olurmuş. çünkü birbirlerinin günahına girmemiş olurlarmış. birbirlerine karşı temiz bir ağızla yapılan duasını Rabbim'de geri çevirmezmiş. ismim hatice. şu mübarek ramazan ayının hürmetine o ihlaslı duana mukabil Rabbim bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.birkaç isim daha yazsam duanda yer verir misin. tuğçem, özlem , aysel. süheyla. benim adımı da unutma ama :)
Hoşgeldin cnm allah yardimcin olsun.gecmis olsun.insallah mutlu bir sonla bebegine kavusursun.insallah dualarinla bizlerde sana mujde verebiliriz.
Ebrucum sagol bitanem gecicek insallah biliyormusun ben asla acaba demedim her duam da hic suphem olmadi acaba olur mu duam kabul diye hicbirsey dede acaba demedim.o yuzdn bir suru mujde alicaz hep beraber burdan...
allah kucağına almayı nasıp etsın ınsallah canm banada dua edermısın adım ŞEYMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?