Ozlem hosgeldin aramiza canim.hergece kulaklarin cinlarsa benden bil.dualarim seninle cunku.hayirla saglikla gelsin anneside onu sarsin insallah..
Mervem adin bende artik dualarim seninle....
çok güzel düşünmüşsün gerçekten, Allah gönlüne göre versin senin de inşallah böyle güzel düşündüğün için, bn de bebeğimi dün kaybettim hayırlısı buymuş demek ki...
adım ELİF bana da dua edersen çok sevinirim inşallah en kısa zamanda bn de iyileşip yeniden aynı duyguları yaşamak istiyorum Allah nasip ederse..
kendine ve bebeğine cok ii bak:)
bu arada aranıza yeni katıldım bu arada, cok sevdim burayı, inşallah güzel dostluklar kurarız hep birlikte,,
sağlıcakla kal....:)
Allah razı olsun canım benim Allah'ım bebek bekleyenlere hayırlısıyla bebeğini nasip etsin doğum için gün sayanlara ise hayırlı doğumlar nasip ederek sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Rabbi'm gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inş.Evlat ateşiyle yanıp tutuşanı gör ya Rabbi'm.
bizim içinde dua edermisin, ismim sema, 2008 yılında evlendik, hep bebek sahibi olmak istedik, olmayınca olmuyor
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin, seninde evlatların sağlıkla büyüsün inşaallah
böyle bişeye öncülük etmiş olman ne güzel, Allah razı olsun senden
inş canım inş
ne kadar zor zamanlar geçirmişsin ama rabbim mükafatını vermiş ikinci kez inş kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip eder her nimetin bi külfeti oluyo işte ee bizim istediğimiz nimette nimetlerin en büyüğü olunca külfette fazla oluyo inş daha büyük zorluklar göstermesin rabbim kimseye
Adim gonca..ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor..insallah Allah dualarini kabul eder...sanada hayirli olsun ...Bebegin saglikli ve huzurlu olsun..
Allah senden razı olsun canım benim , benim içinde dua eder misin? 2 yıllık evliyim Pko hastalığı var bende de
ocak ayında hamile kaldım Rabbimin bir mucizesi hiç inanamadım hamileydim ama değil gibiydim hissedemedim bir türlü
içimde bebeğimi 8 haftalıkken birden kalbi durdu ve kürtaj oldum mart ayında ve şimdi yeniden istiyoruz korunmadığımız
halde hala bir şey yok benim içinde dua eder misin çocukları çok seviyorum ve benimde bir bebeğim olsun istiyorum
bizler bu kadar evlat hasreti çekerken, çocuklarını dışarıda bırakan tuvaletlere doğuran kadınlara inat örnek anneler çoğalsın
istiyorum bu arada adım ÇİĞDEM şimdiden Allah senden razı olsun ve kalbine göre versin herşeyi Allah'a emanet ol kardeşim.
hosgeldin elif im rabbim en kisa zamnda sagligina kavustursunve hayirla saglikla bir daha anne olmayi nasip etsininsallah.herseyde vardir bi hayir kaybettigine cok uzuldum ama hak ne eylerse guzel eyler vardir bi bildigi.sende dualarimdasin canim.
Nasilsiniz canlarim?heraksam kulaklarinizi cinlatiyorum gece 2 ile 3 arasi uyumuyorum dua etmek icin gece daha makbuldur.ben buaralar cok kasik agrisi cekiyorum ya.dr um progestan verdi bir bas donmesi bir uyku kafam kalkmiyor evdekalk gidiyorum diyor.nasil olcak bu is yaaa.mide den de hala diyetteyim ilaclari biraktirdilar oyle bir midem sisiyor ki goren ne kadar kaldi doguma diyor(herkese hamile oldugumu soylemedim de)siz haric:)insallah hayirla atlayim su zamani asersem yiyemiyorum canim kocam bile bisey yedigi zaman balkona cikiyor gorupte isteyeyim diye.rabbim vericek sabrini insallah.
allah razı olsun canım tekrar tekrarAminnnn.annem hep der sabir acidir ama meyvasi tatlidir diye herkeste bu sabrima kiziyor azicik dis goster diye ama yapamiyorum ben mukafatimi aldim daha da alicam onun icin yapilanlar hic yani bana.simdi kim isterse dua ediyorum edicem de nasip olursa doguma bile kocaman listeyle gidicem...
Nasilsiniz canlarim?heraksam kulaklarinizi cinlatiyorum gece 2 ile 3 arasi uyumuyorum dua etmek icin gece daha makbuldur.ben buaralar cok kasik agrisi cekiyorum ya.dr um progestan verdi bir bas donmesi bir uyku kafam kalkmiyor evdekalk gidiyorum diyor.nasil olcak bu is yaaa.mide den de hala diyetteyim ilaclari biraktirdilar oyle bir midem sisiyor ki goren ne kadar kaldi doguma diyor(herkese hamile oldugumu soylemedim de)siz haric:)insallah hayirla atlayim su zamani asersem yiyemiyorum canim kocam bile bisey yedigi zaman balkona cikiyor gorupte isteyeyim diye.rabbim vericek sabrini insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?