bana bakarmisiniz arkadaslarim

çok güzel düşünmüşsün gerçekten, Allah gönlüne göre versin senin de inşallah böyle güzel düşündüğün için, bn de bebeğimi dün kaybettim hayırlısı buymuş demek ki...
adım ELİF bana da dua edersen çok sevinirim inşallah en kısa zamanda bn de iyileşip yeniden aynı duyguları yaşamak istiyorum Allah nasip ederse..
kendine ve bebeğine cok ii bak:)
bu arada aranıza yeni katıldım bu arada, cok sevdim burayı, inşallah güzel dostluklar kurarız hep birlikte,,
sağlıcakla kal....:)

Ozlem hosgeldin aramiza canim.hergece kulaklarin cinlarsa benden bil.dualarim seninle cunku.hayirla saglikla gelsin anneside onu sarsin insallah..

Allah razı olsun canım...

Rabbim bebeğini hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Nur yüzlü, aklı selim, hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah..

Adim gonca..ikinci bebegimi istiyorum ama olmuyor..insallah Allah dualarini kabul eder...sanada hayirli olsun ...Bebegin saglikli ve huzurlu olsun..

Son düzenleme:
Mervem adin bende artik dualarim seninle....

Allah razı olsun canım benim Allah'ım bebek bekleyenlere hayırlısıyla bebeğini nasip etsin doğum için gün sayanlara ise hayırlı doğumlar nasip ederek sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Rabbi'm gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inş.Evlat ateşiyle yanıp tutuşanı gör ya Rabbi'm.

Hosgeldin elif im rabbim en kisa zamnda sagligina kavustursunve hayirla saglikla bir daha anne olmayi nasip etsininsallah.herseyde vardir bi hayir kaybettigine cok uzuldum ama hak ne eylerse guzel eyler vardir bi bildigi.sende dualarimdasin canim.

Aminnnn.gor bak insalah hayirla saglikla sende anne olucan burdan bize kocaman bagirican hamileyim diye.insallahhh

Hosgeldin sema.elbette ki dua ederim ne demek.umutsuzluk yok bak gor hayirlisiyla nasil olucak isim bile aricaz beraber.

Aminnnn.annem hep der sabir acidir ama meyvasi tatlidir diye herkeste bu sabrima kiziyor azicik dis goster diye ama yapamiyorum ben mukafatimi aldim daha da alicam onun icin yapilanlar hic yani bana.simdi kim isterse dua ediyorum edicem de nasip olursa doguma bile kocaman listeyle gidicem...

Cigdem ailemize hos geldin.etmem mi elbette ederim.o bebeklerini atanlar iki cihanda da gun yuzu gormezler ki hele bide su cinsiyet mevzuu yok mu sinir oluyorum.ay ne olucak acaba ben sunu istiyorum ben bunu istiyorum.once saglikli sihatli hayirli olsunda.bana da simdi yapiyorlar. Kizim var diye ay buda erkek olsun niye diyorum kiz olursa sokaga mi aticam evladin kizi erkegi olmaz sagliklisi hayirlisi olur.ne gelirse benim insanolu iste ayarimiz yok.

hosgeldin elif im rabbim en kisa zamnda sagligina kavustursunve hayirla saglikla bir daha anne olmayi nasip etsininsallah.herseyde vardir bi hayir kaybettigine cok uzuldum ama hak ne eylerse guzel eyler vardir bi bildigi.sende dualarimdasin canim.

cok tesekkur ederim allah razı olsun canım.allah sana da kolay dogum nasip etsin insallah.. Dualarını da kabul etsin...

Nasilsiniz canlarim?heraksam kulaklarinizi cinlatiyorum gece 2 ile 3 arasi uyumuyorum dua etmek icin gece daha makbuldur.ben buaralar cok kasik agrisi cekiyorum ya.dr um progestan verdi bir bas donmesi bir uyku kafam kalkmiyor evdekalk gidiyorum diyor.nasil olcak bu is yaaa.mide den de hala diyetteyim ilaclari biraktirdilar oyle bir midem sisiyor ki goren ne kadar kaldi doguma diyor(herkese hamile oldugumu soylemedim de)siz haric:)insallah hayirla atlayim su zamani asersem yiyemiyorum canim kocam bile bisey yedigi zaman balkona cikiyor gorupte isteyeyim diye.rabbim vericek sabrini insallah.

gecmis olsun kardesımm,ınsallah sıkıntılarını atlatırsın en kısa zamanda..:)
bnı de uyku tutmuyo dusuk yaptıgımdan berı,bazen aglayarak uyanıyorum.. yokluguna alısamadım galıba... Allah yardımcımız olsun ınsAllah...

ne güzel ne yüce bir yüreğiniz var gerçekten ailemdeki hamilelerden bile dua istediğim zaman eksikmişim kusurluymusum gibi imalar okadar acıttıki artık kimseyle bir sıkıntımı paylasmamaya karar verdim.Rabbim sana evlatlarına ve eşine hayırlı huzurlu saglıklı ve bereketli ömürler nasip etsin inşallah.bende dualarımda hep burdaki arkadasları aklımdan gecırıyorum ama nickleriyle bir tuhaf oluyor tabi :)ismim gamze buarada benide unutma inşallah sende dualarımdasın bundan sonra inşallah.

Topiğin hayırlı uğurlu olsun Nergis, anne adaylarına müjdeler olsun! (ismim Betül, annem Leyla)
Allah'ım sana ve dileyen, bakabilecek durumda olan herkese sağlıklı, huzurlu gebelikler nasip etsin..
Hepsine sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı başında, yüzü güzel, ömrü uzun ve hayırlı, edepli ve güzel ahlâklı, nurundan nur evlatlar nasip etsin Rabbim.. canımıza canlar katsın inşallah..

cok guzel bir topik yureyimi okuyup sanki bu topik acilmis 1 ay bunnan once namazimnnan sonra yemin etdim Allaha eyer hamile kalirsam topik acicam ve hamile olmuyan arkadaslarima dua yapicam adlarini not edib hattda baska hamillelerden de rica edicekdim bircok kisi dua yapalim diye kismet bu arkadasaymis.. benim icinde dua et kardesim iyi ki acmissin bu topigi elllerine yureyine salik Rabbim o guzel gonlunden kecen her duani kabul etsin Adim Aypara Bahar kizi

canıım benim öncelikle tabii ALLAH ım RABBİM sana rahat bi hamilelik,kolay ve hayırlı bir doğum,sağlıklı,hayırlı,iyi huylu,merhametli,eli ayağı düzgün,vatanına milletine hayırlı olan,ailesine hayırlı bir evlat nasip etsin bende senin gibi 2. çocuk istiyorum inşallah oğluma kardeş adım:müjde ana adım:güler benim içinde dua edersen ALLAH razı olsun canım

Allah razı olsun arkadasım rabbim dualarını kabul etsin yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende 19 şubatta kaybettim bebeğimi. dış gebelik deyip aldılar sapasağlam yavrumu. sonradan öğrendim dış gebelik değilmiş. şimdi 5,5 aylık olacaktım.
benim içinde dua edermisin. anne adı : zülfiye.... benim adım : seval

allah razı olsun canım tekrar tekrar

allah inş sıkıntılarını tez zamnda gidersin canımda hamileliğinin ikinci bebeğine sahp olucak olmanın tadını çıkar inş progeston o dediğin şikayetleri yapıyormuş araştırdığım yerlerde hep bende duydum inş geçer tez zamnda

kardeşim senden ALLAH razı olsun bizim topikte bi arkadaş var mybaby diye o şimdi tatile çıktı onunda 3 senedir çocuğu olmuyo ALLAH rızası için onada dua edermisin adı:mutlu ana adı:fatmana tekrar ALLAH razı olsun canım ALLAH aemnanet ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…