- 16 Mayıs 2015
- 209
- 61
- 98
- Konu Sahibi mirkaramir
-
Ben tek gelmesine bile razıyımAilesiyle gelmeli cok sacma sonucta 2 gun evde nisanlin daha simdiden aileni saydirmazsan sonra cok basil agrir..
Nişanlımada söyledim ailesine de hala bakarız olabilir olmayabilir net bir cevap ok ben napcamAdetlere gore kiz tarafina bayramda gidilir annemlerde bekliyor diye nisanlina soyle belki bilmiyodur hemde seni ozledim de
Anliyorum sni ailen ne diyo?Ben tek gelmesine bile razıyım
Aslında gelmeler, lazım diyorlar ancak benim üzüldüğümün farkındalar ve pek bi ey demiyorlar o yüzdenAnliyorum sni ailen ne diyo?
sordum babam çalışabilir diyor. tamama akşam gelip dönün diyorum ya da sen gel diyorum ona bile net cevap yokBelki ailesi müsait değildir? Hiç sordun mu neden gelmiyorsunuz ailenle birlikte diye?
Ailesinin işi varsa belki zorlayamaz onları ama en azından kendi çıkıp gelsin.Haklısın ben olsam bende üzülürdüm,hiç özlemiyor mu seni? Öyle de bakalım sen,hadi bayramı geçtim beni özlemiyor musun sen,madem 3 ve 4.gün çalışacaksın,ilk gün fırsatın var neden gelmiyorsun de.sordum babam çalışabilir diyor. tamama akşam gelip dönün diyorum ya da sen gel diyorum ona bile net cevap yok
ben elalem ne der diye bir şey demedim ki kırklarelinde oturuyorlar arabalar var ve mesafe 3 saatAy insaf ya adamlar aynı sehirde gelmeye üşenmiyorlar ya. Istanbul Kırıkkale arası kaç saatlik yol Bayram günü insanlara eziyet etmeye hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Şimdi nişanlım yok Bayram gelmiyor diyorsunuz evlenince ailem uzakta Bayramdan tat almıyorum dersiniz. Insanoğlu nankör. Hi sevmiyorum elâlem ne der olayını. Elâlem için adama o yolu çektir peh
oyle bir durum yok olsa inanın gelin demezdim kaçgündür hepsini söyledim ama yok hala yokEger maddi bi sikintilari yoksa, hastalik yoksa veya cok onemli bi sebebi.. gelmeleri lazim. Adettir bu. Ayiptir cunku. Nisanliniza bunu belirtin. Aileniz de bekliyormus.
seni sevdiğimi özlediğimi bilmiyor musun diyor o bana küsüyor tavır yapıyorAilesinin işi varsa belki zorlayamaz onları ama en azından kendi çıkıp gelsin.Haklısın ben olsam bende üzülürdüm,hiç özlemiyor mu seni? Öyle de bakalım sen,hadi bayramı geçtim beni özlemiyor musun sen,madem 3 ve 4.gün çalışacaksın,ilk gün fırsatın var neden gelmiyorsun de.
Ben Kırıkkale okudum o yüzden bu kadar sinirlendimben elalem ne der diye bir şey demedim ki kırklarelinde oturuyorlar arabalar var ve mesafe 3 saat
Küsüp tavır yapması gereken o değil sensin aslında.3 ve 4.gün çalışacak demişsin,bu durumda bayramın 1. ve 2. günü müsait demek ki.2 gün boş zamanı varken neden gelmiyor.Bildiğim kadarıyla 2 yada 3 saatlik bir yol var aranızda,yani uzak değil o kadar.Bence gelmezse tavrını koymalısın.seni sevdiğimi özlediğimi bilmiyor musun diyor o bana küsüyor tavır yapıyor
O zaman tavir yapmalisin bence. Kiz tarafisiniz siz. Simdiden boyle yaparlarsa ilerirde hic saylamazlar ne sizi ne de ailenizi. Ama evlendikten sonra her hafta beklerler sizi.oyle bir durum yok olsa inanın gelin demezdim kaçgündür hepsini söyledim ama yok hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?