BANA BAYRAM GELMEDİ :(

beni de üzen canımı yakan imkanı fırsatı varken gelmemsi . sizce bayramdan snra bu konuyla ilgili ne demeliyim ona

beni de üzen canımı yakan imkanı fırsatı varken gelmemsi . sizce bayramdan snra bu konuyla ilgili ne demeliyim ona
Gelmezse tavrını koy ve bir süre konuşma,hatasını anlasın.Fırsatın varken gelmedin,ailende sen de beni ve ailemi saymadınız dersin.Bir arkadaş yorumunda çok doğru söylemiş,evlendikten sonra her dakika kendi evlerine bekliyorlar ama gelmeyince tavır yapıyorlar.Dediğim gibi tavrını koy ve aklı başına gelene kadar konuşma onunla,bir daha aynı hareketi yapmaya cesaret edemesin.Sanki 20 saatlik yol.Sabah 9 da çıksa öğlen 12 de sizde olur.Ailenin elini öpse,senle biraz vakit geçirse akşam çıkar tekrar 7 gibi 10 gibi de evinde olur.Zor bir şey değil yani bu.Daha onun can atması lazım gelmek için.

off ya içimde yine bi umut belki gelir diyorum ama gelmezse aynen böyle yapcam.

tanıyamıyorum onu dahaben okurken sevgiliydik o zaman kalkıyordu 12 saat yol geliyordu şimdi bu yaptıgına bak. yeminle sevgiliyken daha mutluydum ben

bizi saymadıkları o kadar konu varki. anlamadım annesi babası bizimkilerden büyük diye mi böyle yapıyorlar
Bence oyle bile olsa kalkip kiz tarafi gitmez ki... madem geleneklerine bu kadar baglilar bunu da bilmeleri lazim... siz nisanliniza tavrinizi koyun bence de. Bu islerin boyle yurumeyecegini bilsin ve sakin ailenizi de sindirtmeyin. Yarin evlenince cok sikinti cekersiniz.

off offf yeminle bilsem her şeyde sorun olacak nişanlanmazdım. nişandan beri hep bi sorun. bazen sinirleniyorum bazen tadımız kaçmasın diye alttan alıyorum Allah sonumuzu hayretsin

Canım ilk nişanlımdan bayramda gelmediği için ayrılmıştım.sonuçta nişanlısın tabiki el öpmeye gelmeli aile büyüklerine beraber gidilmeli,yalnız takılacaksam sen niye varsın o zaman şimdi böyle yaparsan evlenince hiç gidip gelmezdin dedim çıkardım yüzüğü

çok iddialı olmuşsunuz:) peki nişanlınız ne tepki vermişti

çok iddialı olmuşsunuz:) peki nişanlınız ne tepki vermişti
biz ailecek 3.günü onlara gideriz diye konuşmuştuk ben izmirde o manisada oturuyordu 1 saatlik yol enfazla.o gelmeyince babam damada el öptürmeye gideceğiz dedi bu laf çok koydu bana bayramda herkes nişanlımı sordu ne diyeceğimi bilemedim açmadım telefonlarnı beyefendi 3.günü çıktı geldi bunun üzerine yüzüğü aldı gitti

açıkçası hangi iş olursa olsun insanların bayramlaşmak için kısıtlı da olsa bir zamanı olur. ailenizin yapısı nedir bilmiyorum fakat mesela benimkiler öyle aşırı formaliteci değildirler ama damat adayı ve ailesi bayram ziyaretine gelmezse bunu bi yere yazarlar.
siz de bunu yumuşatarak söyleyin, ailelerinin birbirleri hakkındaki izlenimlerinin ilerde evliliği etkileyeceğini, kız ailesinin böyle bir beklentiye girebileceğini söyleyin, bir atla deve değil yani gelip bir bayramlaşıp gidecekler sonuçta... insanlar bunu değer verme/vermeme ekseninde düşünebilirler...

Ana babasiyla bayramlasip anasinida alsin gelsin iste olurmu oyle sey ya ayip...simdi boyle yaparlarsa sonra nasil olur

Ayrildiniz yanı ?
Bayiliyorum sizin gibi kadınlara .

Atla deve degil:) eskiden bayramda nisanliyken geline koç getirirlermisti:) gorenek varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…