bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Bu adamın karısı çoluğu çocuğu yok mu yahu bu nasıl bi piskopatlıktır ve nasıl polis görmezden gelir deli oluyorum. Tamam başta hatalısınız ama bedeli de bu kadar olmamalı. Umarım bugünleri atlatırsınız ve gelecekteki ilişkilerinizde daha dikkatli olursunuz..
Çocuğu yok karısı var onuda benim başına bela olduğuma inandirmis kadında şimdi intikam al diyomus. Ben bu dertten bi kurtulsam her adımı düşünürüm artık

Ben hatami anladim ama benim birlikte olduğum adam vazgeçmedi benden hala da vazgecmiyo tek taraflı değil kesinlikle
kusura bakma ama sen çok korkak davranıyosn, adam da seni böyle yukardan atıp tutarak korkuttuğunun afarkında sonuna kadar kullanıyo bu durumu, artık alttan alma, gerekiyosa karısını ara, işyerinde durumu anlatıcağını söyle, tek rezil olan sen olmazsın, bu durumu kullandığı, o fotoları çektiği ve seni tehdit ettiği için asıl rezil olacak olan o, o korkmuyosa sen de korkma, korkunun ecele faydası yok, nolucaksa olucak ama korktukça daha da çıkmaza sokuyosun olayları da, kendini de

Polisten falan korkmuyo git bugün git diyo bnde herseyi yakar her türlü pisliği yaparım diyo ne yapacağımı şaşırdım tehtitlerde boş değil dediğini yapiyo ne yapacağımı şaşırdım
Sen korktugun icin boyle rahat. Biraz cazgir ol ya. Üstune git olayin. Bak benim de bir arkadasim vardi. Takintiliydi ve evli de degildi. Daha tehlikeli. Ben gorusmek istemeyince tehditlere basvurmustu. Ögrenci evimin önune geldi birgun asagi in yoksa mahalleyi ayaga kaldiririm seni mahfederim falan filan. Ben ne yaptim ne istersen onu yap dedim. Hiic sallamadim. Sonra kuyrugunu sıkıstirip cekti gitti bidaha da aramadi.
Sen ne kadar korkarsan o kadar uzerine gelir. Unutma havlayan kopek isirmaz..

ayrıca ama telini, annen de açmasın, gerekiyosa değiştir hatları, biri sana ulaşamsın istiyosan ulaşamaz yani

Sen korktugun icin boyle rahat. Biraz cazgir ol ya. Üstune git olayin. Bak benim de bir arkadasim vardi. Takintiliydi ve evli de degildi. Daha tehlikeli. Ben gorusmek istemeyince tehditlere basvurmustu. Ögrenci evimin önune geldi birgun asagi in yoksa mahalleyi ayaga kaldiririm seni mahfederim falan filan. Ben ne yaptim ne istersen onu yap dedim. Hiic sallamadim. Sonra kuyrugunu sıkıstirip cekti gitti bidaha da aramadi.
Sen ne kadar korkarsan o kadar uzerine gelir. Unutma havlayan kopek isirmaz..
Ailemin fotoğraflari falan ogrenmesinden tüm akrabalarımin duymasından korkuyorum çünkü yapar biliyorum ve günün birinde evlenirsen onuda mahvetcem diyo

Biz ailece engelledik ama tüm akrabalara nasıl engelletelim babaannemlerin adresini bulmuş onlara herseyi anlatıp kalbine indircem diyo
tamam indir de, bekle bakalım indiriyo mu ? boş boş atıyo mu yoksa ? ayrıca babaannene söyle bi manyak var beni tehdit ediyo konuşma açma kapıyı diye, zorla evine mi girecek ? ya da böyle korka korka yaşa ne bileyim

Istedigin haltı ye ne anlatıyosun ahan oradalar anlat de? Ne geçecek geline anlatınca hiç iste korktuğunu bildiği için de bunu kullanıyor al mesajları ver savcılığa gerisiyle hiiic uğraşma ne halt yiyosa yesin sen telefonlarına çıkma

Back
X