- 22 Eylül 2015
- 65
- 2
- 1
- Konu Sahibi herkeshatayapar
-
Ah ne yapacagimi ben bilsem bilmiyorum ki bende kaderime razı olup bekliyorum böyle ve daha babamla yuzlesmedim o zaman ne olacak bakalimpeki sen söyle o zaman ne yapmak lazım ? ne desek korkuyosun çünkü, böyle mi yaşıycaksın hep korkup her dediğine eyvallah çekerek
Bilmiyorum dün konustular babam sehir dışına çıktı yarin sabah gelecek ama anneme yüzünü görmek istemiyorum gelmesin eve falan demis benimle ilgili onada bir sürü küfür edip göndermiş benim bildiğimbaban ne dedi ona ?
valla ailene anlatıcaksın herşeyi bize anlattığın gibi ve arkanda durmalarını isteyeceksin, baban nası biri bilmiyorum, seni kapının önüne mi koyar yoksa kıyameti koparıp gene de evladım mı der, ama ailenin öğrenmesinden korkuyosun, ailen öğrenicek ki seni tehdit edeceği bişey kalmasın, o heriften değil senden suysunlar ve sana sahip çıksınlar, tek yol buAh ne yapacagimi ben bilsem bilmiyorum ki bende kaderime razı olup bekliyorum böyle ve daha babamla yuzlesmedim o zaman ne olacak bakalim
valla ailene anlatıcaksın herşeyi bize anlattığın gibi ve arkanda durmalarını isteyeceksin, baban nası biri bilmiyorum, seni kapının önüne mi koyar yoksa kıyameti koparıp gene de evladım mı der, ama ailenin öğrenmesinden korkuyosun, ailen öğrenicek ki seni tehdit edeceği bişey kalmasın, o heriften değil senden suysunlar ve sana sahip çıksınlar, tek yol bu
Adam tuttur o zaman oyle sey mi olur ya?bu donemde bna yada aileme verecegi zarari engelleyecek bsey yok
Yaptik onlari kaybolmuyo ortadan kanunlarda cok sert degil hic bsey yapmiyolar savci serbest birakiyo ifadealipTehdide boyun eyme arkadaşın davanı aç bal nasıl kayboluyor ortadan.
Ailenede sen anlat beni tehdit ediyor diye.
Size avukat lazım kk değil
Ben olani anlatiyorum tutarsiz olan ne her yaptığıma karsi bir tehtiti var ve bseyden korkmuyo adam söylediklerinizi denedim ve bi çözüm olmadi diyorumAdam tuttur o zaman oyle sey mi olur ya?
O olmaz bu da olmaz, insanlarin adami isinlamasini mi bekliyorsun herseye cvbin var ve cok tutarli cvplar da degil.
Cozum aradigina inanmiyorum. Net
Tam bilmiyorum ne dedigini babam daha eve gelmedi ama anneme ben evliyim bwnimle birlikte oldu benden ayrilip başkalarını buldubeni aldatarak gitti beni hic düşünmedi benim canim yaniyo umrunuzda mi gibi seyler soyledi hp Beni kötüledi hata bizim iliskimizde degil sizin kizinizin yaptiklarinda diyozaten babana anlatmış da ne demiş onu meak ettim, bn evliyim, kızını tehdit ediyorum benle birlikte olması için yoksa fotoları yayarım mı demiş, insan böyle bi durumda ne der yani yüzsüzlüğe bak, kızına söyle aklını başına alsın dediklerimi yapsın mı demiş ??
tamam anlat o zaman ve sonrasını onlara bırak, akrabalrı da boşver, bu da olanların sana cezası maalesef, bi süre evden çıkma, tel kullanmaKiyamet kopar atmazlar evden ama yüzüme de bakmazlar bn aileme anlatsam bile o tüm akrabalarını facebooktan ekleyip resimlerini koyup ne oldugunu anlatcam senin diyo sürekli benimle iletisim icinde olup yalvarcaksin diyo
Hangilerini denedin iyi bi avukatla dava mi actin tehdit msjlarini mi sundun, hadi herseyde gozunu karartti diyelim adam tutup agzini gozunu eline mi verdin, karisina ne derse desin bi de sende ki msjlari vs gosterdin mi.Ben olani anlatiyorum tutarsiz olan ne her yaptığıma karsi bir tehtiti var ve bseyden korkmuyo adam söylediklerinizi denedim ve bi çözüm olmadi diyorum
Evet müstehcen. Ailesiyle arası bozuk kimse ona bulasmak istemiyo kardesleriyle kavga eden biri düğününe bile gelmemis lerSiz de onun annesi babasıyla konuşsanız belki zaptederler. Ne takıntılı adammış yahu. Elindeki fotolar müstehcen mi?
Bu işte tek taraf suçlu olmayabilir ama suçun büyüğü kadında. Bu konuda fesefeye gerek yok, kadın namus kavramını bukadar ayaklar altına almamali. Eşime ne yapardım konusuna gelince bosardim, başka bir tene dokunmuş insanın değeri kalmaz.bu işlerde tek taraf suçlu olmuyo, kadınlara asıp kesiyosunuz da kocanıza ne yapardınız onu merak ettim,, bi de başlarına böyle bişey gelmesinden çok korkuyo burda kullanıcılar, azıcık güveniyosanız eşinize bu kadar sinir yapmazsınız gibime geliyo, şahsınıza değil aslında bu mesaj
Uzun zamandır aramiyodu tekrar arayip mesaj atinca bni arama artık birivar hayatimda dedim doğal olarakBenim anlayamadığım izne gidiyorsun ve hemen birini buluyorsun hatta bunu da bu dengesiz adama söylüyorsun burda mantık hatası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?