Bana bi akıl veriiiinnnnnnn!

elifelifce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
52
2
86
Balıkesir
Arkadaşlar neredeyse 3,5 snedir bir ilişkim var ailelerimzile tanıştık ciddi düşünüyoruz yalnız sık sık tartışmaya başladık ve tartışırken erkek arkadaşım ağzına geleni söylüyor yok istemiyorum seni bilmem ne sonra konuşup barışıyoruz sinrle söyledim diyor güzel şeyler yapıp gönlümü alıyor ama artık çok dokundu süreki tartışıp 2 gün görüşmüyoruz sonra yine barışıyoruz, şimdi yine tartıştık arama dedi bende tamam dedim bitti dedim nasılsa ararsın 2-3 sonra dedi ama bu sefer aramıcam bitmesini de istemiyorum sizce nasıl bir yöntem izleyeyim 1 hafta sonra o arar diye düşünüyorum ama tabi inat kısmıda var işin aramayadabilir..

balık baştan kokar cnm

hayatını neden harap edesinki ...şimdiden böyle ağzına geleni sayıp sonra istemiyorum seni diyosa way haline

yolun başındasın iyi düşün derim cnm

ciddi düşünüyorsanız bi adım atın.yoksa aılelerle tanısmanın bi anlamı yok.ki siz hala kavga ediyosunuz ayrılıyosunuz kendinize guvenmıyosanız tanısmasaydınız keske ailelerle

tartışma esnasında eline diline hakim olamıyorsa en iyisi psikolojik destek alması..
basit konular üzerinde sert sözler sarf ediyorsa ciddi bi konu hakkında tartıştıgınızda şiddete yönelmeyeceği ne malum?
bence bu konuyu halletmeden bi adım ilerisini düşünmemelisin.

aslında bakarsan herkesin bahanesi bu "sinirliydim ne söylediğimin farkında değildim" her seferinde bu şekilde üstesinden geliyorsa sen üzülmeye devam edeceksin. bi de adam çözmüş seni 2-3 gün sonra yine ararsın demiş onu şaşırt, üzüldüğünü anlamasını sağla nasıl mı? nasıl olacağını biliyorsun zaten 2-3 gün değil o arayana kadar arama

sevgilin birazcık bana benziyor galiba çünkü bende sinirlenince kırıcı şeyler söyleyebiliyorum :(
ama çoğu zaman arama derim hep ben ararım çünkü çok kırdığımı bilirim onuu
sen bekle arar senii
şöylede birşey var ben o alttan aldığı için söylüyorum belki yada o kadar çıkış yapıyorum
sen biraz alttan almazsan o da cesaret edemez aramamaya
sen ararsın diye bakıyordur belkiii

bende aramamayı düşünüyorum zaten baya süründürücem bu sefer. ya nişan yapıcaz ama bazı sıkıntılardan dolayı erteliyoruz. birde ayrı şehirlerdeyiz öyle ilerletiyoruz kaç senedir.. zor oluyor o yüzden görüşemiyoruz konuşamıyoruz bazen tartışıyoruz sonrasında da :(

Sevgilin her zaman böyle miydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu ?
Eğer son zamanlarda böyle olduysa psikolojisini etkileyen olaylar var mı bir düşün bakalım.
Son zamanlarda gerçekten çok stres altındayım, çok yorulmama neden olan olaylar oldu, erkek arkadaşımı çok sevmeme rağmen bu süreç içinde ben de bu tarz sözler sarf ettim ( normalde çok kızarım ama elimde olmadan yapıyordum.) Bu süreçte onun anlayışlı davranışları, sürekli yanımda olması daha da bağladı beni ona ve sonunda yardım almaya, ilaç kullanmaya başladım. Çok daha iyiyim artık ve öyle şeyler söylemiyorum hiç bir şekilde.

konuyu açanlar arayı düzeltince bir daha buraya uğramıyorlar sanırım..neyse olurda girersen foruma bence bu çocuğu acilen terk etmelisin..böyle birini tanıdığım için konuşuyorum çünkü..düzelicek diye asla ümitlenme..başı buysa,sonu ne olur allah bilir.

İlk zamanlar kesinlikle böyle değildi.. benimde onun sabrını zorlayacak davranışlarım oldu. Ama yinede bu tavırlarını haketmiyorum şuan görüşmüyoruz bikaç gün aradı özür bile dilemedi bende hiç yumuşamadım şimdi dun ayrılalım dedik aramıyoruz dunden beri. oda aramıyor. aslında o kdr iyi biriki çoğu erkekten çok farklı ne istesem yaptı bugüne kdr tek problem bu davranışları. bende hemen yumuşadığım için anlamıyor ama bu sefer öyle olmadı! kararlıyım..

"SAYGI" kavramı en az "güven" kadar önemlidir. eğer her kızdığınızda sizi incitmek pahasına kötü şeyler söylüyorsa bence bir kere daha düşünün. Daha evlenmeden sizi kendi malı olarak görmeye başlamış olabilir.

ya evet barıştık aramadım 1 hafta oda aramadı sonra aradı özür diledi kabul etti sonrasında da her gece uyku arasında arayıp pişman oldugunu söyleyip güzel şeyler söyledi bende seviyorum ama bi daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum:S

Nedense içimizde biseyler kararsiz oluyor ya, boyle olur mu olmaz mi gibisinden... tam tastamam evet bu O , esim olacak kisi diye emin olmuyoruz ya....
iste boyle olunca, hayirsiz mi acaba diye dusunmeye basliyorum ben mesela ?? sizede boyle oluyo mu ? dogru mu sizce bu dusuncem...:44:

Ne bilim elifelifce, bilemeyiz nasil biri oldugunu sevgilinin, belki gerçekten sinirden soyledi, belki cani baska biseye sIkkIndi ve sana patladi..... AMA "zaten 2-3 gunde ararsin" demesi hiç hos degil ! seni cepte biliyo.... hiç bi caba sarfetmeme gerek yok ! bu kiz beni zaten cok seviyor diye dusunuyor..... bence biraz kaybetme korkusu ver ona... ne bilim cik arkdaslarinla gez, biseyler yap.. bilemiyorum

Back
X