bana bi akıl verin lütfen delircemm

aritmetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
278
102
98
İzmir
kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız

kızlar şu anda bi aklım diyoki bas git yanlarında kal şöyle bi 15 20 gün kendine gelsin müdahale et hayatlarına böyle giderse bitecek bu iş
ayrıcada ciddi şüphelerim var zaten
bir aklımda diyoki bırak kendi hayatları olmuyosa ayrılırlar offfff ben ne yapsam ya

olan ne yazık ki çocuklara oluyor çük üzülüyorum yazık değil mi ya o çocuğa birde anne.. cep teli olayında şüpheleriniz var sadece emin değil siniz bu durumda bir şey yapmak doğru olmaz gibi..

abinin öküzlüğü karşısında bunalıma girmiştir

depresyon halleri gibi bu tembellik bence

önce abinle sıkıntısını çözmesi gerek

abin eviyle ilgilenmiyor ama gelin ilgilenmeyince mi yeğenine üzülesin tuttu

madem o kadar düşünüyorsun alın abını karşınıza adam gibi konuşun

neden gelin yani? abim öküzdür diyerek onu güya kollamıyorsun ama geline takılıp kalmışsınız direkt.

10 yılda hiç mi düzelmedi bu abide bu gelin böyle oldu?

ben olsaydım tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derdim..

eğer evlriniz yakınsa çocukla siz ilgilenebilirsiniz elinizdn gldiğince.yengenizle konuşsanız da pek işe yarayacağını sanmıyorum,sonuçta çocuğun annesi o ve halini görüyo olması lazım..

abiniz her ne kadar öküz bile olsa belki konuşulabilen bir insandır.ayrıca o şüpheleri abiniz de fark ediyordur mutlaka.o kadarına karışmayın derim,kabak başınıza patlamasın sonra.

siz bile şüphelennmişsiniz... abiniz şüphelenmiyor mu eşinin bu internet telefon olayından???

Bence hiç karışmayın,
kötü görümce ilan edilirsiniz...

10 yıllık evlilermiş, devam ettiklerine göre birbirlerini bir şekilde tolere edebiliyorlardır...

10 yıldır yengeniz yemek yapmıyor, sofra kurmuyor vs karışmamışsınız,
şimdi hiç karışmayın...

önce gelininiz ile konuşun .. onun tepkisine göre daha sonra abinizle konuşursunuz.. düzelecek gibi birşey varsa büyükler araya girsin bence baktın durum vahim, gelininizden hayır yok gibi bir durum anlarsan yapacak birşey yokk.. en önemlisi çocuk.. olan ona olmasın siz ilgilenin

bak tatlım hemen feministlik yapmanın bir alemi yok tabikide abimle konuştum ayrıcada abime öküz dememim sebebi eviyle ilgilenmemesi değil sadece öyle çiçek almayı hediye almayı bilmez çekingen biridir beceremez işte çok söyledim ama yapamıyorum diyo ama evinin tüm ihtiyaçlarını karısının ve çocuğunun ihtiyaçlarını karşılır hafta içi gece geç saatlere kadar çalışır ama hafta sonu hep eşiyle ve kızıyla dışarıdarır anlatabildim mi canım

sizin karismaniz cok yanlis olur bence..
siz orda kalmaktansa yegeninizin bi sure sizde kalmasini saglayabilirsiniz degisiklik olsun gibisinden. hem onlarin da beraber oturup dusunmesine firsat olur belki..

dışarıdan biri olarak bu kadar yorum yapabiliyorsan aynı şekilde abinde biliyordur eşinin bu tavırlarını

abin birşey demediğine göre demek ki ortada çok büyük bi sorun yok

siz bile şüphelennmişsiniz... abiniz şüphelenmiyor mu eşinin bu internet telefon olayından???

abim varken ne bilgisayar açılıyo nede telefonu eline alıyo ama mesela geçen gün abimin şarjı bitikti versene teli bir yeri arıycam dedi yok falan dedi abim epey bi sinirlendi bu ne demek oluyo neden o tel hep çantata noluyo falan dedi ki abim zaten çok ters çok sinirli bi adam birazda ben korktum bişey olcak ben müdahele ettim konu kaynadı gitti ama bir bilse bütün gün internette olduğunu kıyamet kopar ama bende bilemiyorum söylesem mi diye inan arada çocuk ziyan olmasa hiç düşünmem karışmayı ama çocuk resmen aç karnına yatıyo ya düşüne biliyomusun beslenmesine hamburgen koyup yolluyomuş öocuk bana geldi kaldı bir hafta hala diyo ne güzel ev yemeği yedim ya ya şu an varya ağlıyorum sinirimden ya

abiniz halinden memnun ve bu konuya karışmıyorsa, bence size laf söylemek düşmez.

siz karışmayın,
abiniz konuşsun...
hem 15-20 gün yanlarına gidip gelini adam mı edeceksiniz?

Bence de senin karışman doğru olmaz. Biraz görümcelik hisleriyle abartıyorda olabilirsin fakat şüphe olayıyla ilgili birşey deyemem. Elle tutulur kanıtlar elde edersen, susup susmama kararını sen verirsin.

ya işte kızlar sorun şu ki abim eve hafta içi çok geç geliyo bu bilgisayar başında vakit geçirdiğinden bütün gün komşuda olduğundan haberi yok, abim sanıyoki kızıyla ilgileniyo yemeğini yediyo falanda hani abim geç geldiği için iki kişilk yemek yiyolar mesela en son şöyle bir olay oldu kız okuldan gelince gene dışardan söyledi gene yemek yok çünkü evde ve abim o gün erken geldi hani ne yediniz dedi ya bugün kızımla dışarda baş başa yemek yedik parka götürdüm ordada çok acıkmıştı diyo yalan halbuki ama ben gene abime bişey demedim
offff bilmiyorum sizce abime desem mi hiç kızla ilgilenmiyo bütün gün dışarda diye ama işte abim çok sinirli bi adam olduğu için korkuyorum söylemeye
bu arda ben izmirde yaşıyorum onlar mersinde oturuyo yani her zaman gitme şansım yok
keşke aynı yerde yaşasak ben yeğenimi aç bırakırmıyım
ya görseniz çocuğun her şeyi var harika bi evleri var çocuğun dolabı kıyafet dolu ama sadece babası olunca giydiriyo onun dışında saçını bile taramıyo ya düşün çocuğun saçının taramamaktan öyle bi düğüm olmuştu artık artık en son gittiğimde alıp kuaföre götürdüm kestirmek zorunda kadım çocuğu haftada bir üşenmezse yıkıyo

Bakın abinizin halinide yengenizin halinide beğenmiyorsunuz, sonuçta bir kadın eşi iyi değilse ne hale gelir ve ondan ne beklenebilir bir düşünün! Ben olsam yengeme sık sık uğrar onunla yapıcı iletişim kurardım ve imkanlarım ölçüsünde yeğenimle ilgilenir onu yalnız bırakmazdım ve tabi abimide bir gün karşıma alır tatlı dille uyarırdım sanırım.

ayrı şehirlerdesiniz ve o evde olan biten herşeyden nasıl bu kadar bilgi sahibisiniz peki? yengenizin konuşmalarını bile bire bir yazıyorsunuz.

size aktaran insanlar yalan yanlış anlatıyo olmasın bazı şeyleri?

Siz başka şehirdesiniz ama evin içini baya iyi biliyorsunuz maşallah. Gelin siz ordayken, sizinle vakit geçirmemek için sürekli oraya buraya takılıyor olmasın? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…