kızlar biliyorum hepiniz iyi niyetle bi şekilde yardımcı oluyosunuz çok sağolun
abimin fark etmeme sebebi, gece 1 de evde oluyo çocuk sabah abim uyurken okula gidiyo dolayısıy nerdeyse hafta içi hiç karşılaşmıyolar abim saat sabah 11 de işe gidiyo ve ben onlara gittiğimde evin salonunda yatıyorum ve amerikan mutfak sabah yeğenim giderken dolabı açıyop ve peynir zeytin bişeyler yiyip gidiyo abim duymuyo bile gittiğini ben uyuyo numarası yaptım kaç kez ama gördüm yeğenim dolaptan kendi yiyo bişeyler ve çoğu zaman sadece nutelanın kapağının açıyo kaşıkla yiyip gidiyo ama yengem abim uyanınca kahvaltı yaptık biz onla ama hadi senlede yapıyım diyo hafta sonlarıda benim salak abim bütün hafta içi evde yediler diye alıp bunları dışarı götürüyo gene dışadrad yiyolar
evet abim ilgizismi ilgisiz ne olursa olsun onun uykusundan feragat edip çocuğumu gece göremedim bari sabah göreyim diyip kalması lazım ama işte öküz oda ki kaldıki benim derdim inanın abimle yengem değil isterse yesinler birbirlerin ni babane ama çocuğa yazık
bu durumda ya ben abime telefon açıp bu çocuk bu koşularda olmaz diye anlatmam lazım
yada gidip yengemle son bi kez konuşmam lazım
yada c şıkkı sesimi kesip oturmam lazım
hadiş buyrun bakalım siz olsanınz yeğeniniz bu durumda olsa ne yapasınız karışırmızınız karışmazmısınız
kızlar biliyorum hepiniz iyi niyetle bi şekilde yardımcı oluyosunuz çok sağolun
abimin fark etmeme sebebi, gece 1 de evde oluyo çocuk sabah abim uyurken okula gidiyo dolayısıy nerdeyse hafta içi hiç karşılaşmıyolar abim saat sabah 11 de işe gidiyo ve ben onlara gittiğimde evin salonunda yatıyorum ve amerikan mutfak sabah yeğenim giderken dolabı açıyop ve peynir zeytin bişeyler yiyip gidiyo abim duymuyo bile gittiğini ben uyuyo numarası yaptım kaç kez ama gördüm yeğenim dolaptan kendi yiyo bişeyler ve çoğu zaman sadece nutelanın kapağının açıyo kaşıkla yiyip gidiyo ama yengem abim uyanınca kahvaltı yaptık biz onla ama hadi senlede yapıyım diyo hafta sonlarıda benim salak abim bütün hafta içi evde yediler diye alıp bunları dışarı götürüyo gene dışadrad yiyolar
evet abim ilgizismi ilgisiz ne olursa olsun onun uykusundan feragat edip çocuğumu gece göremedim bari sabah göreyim diyip kalması lazım ama işte öküz oda ki kaldıki benim derdim inanın abimle yengem değil isterse yesinler birbirlerin ni babane ama çocuğa yazık
bu durumda ya ben abime telefon açıp bu çocuk bu koşularda olmaz diye anlatmam lazım
yada gidip yengemle son bi kez konuşmam lazım
yada c şıkkı sesimi kesip oturmam lazım
hadiş buyrun bakalım siz olsanınz yeğeniniz bu durumda olsa ne yapasınız karışırmızınız karışmazmısınız
keşke uyuyor numarası yapmasaydınız da bari siz ordayken doğru düzgün bir kahvaltı yapsaydı çocuk...
bu kadar vicdanlı olan birisi çocuk nutellanın kapağını açarken uyuyor numarası yapamaz...
iyi ki görümcem yok dedim şuan....
arkadasım abinlere uzaktasın peki ama nasıl bu kadar şeyi biliyorsun
yengenin son haftalarda cep teli bilgisayar delisi olduğunu söylüyorsun,abin cok sinirli ama çekingen,abin öküz diyosun,çorba 5 gün içilio, hamburger beslenme cantasına konuluyor, ev toplanmıyor,babası kızını görmüyor, babacım yoğurt yedim diyor, ama yemiyor,çocuğu annesi azarlıyor cocuk korkuyor, yemek yapılmıyor...
en cok koptuğum kısımda kızın saclarının düğüm düğüm olup kuaförde kesilmesi,haftada 1 banyo yapmakla saç o hale gelmez,haftada 1 banyo kirlilik seviyesi ama onun için şöyle 1 ay banyo yapmaması gerekir
sen ya kamera taktın bu eve, ya da yan dairelerinde oturup duvara delik actın pür dikkat evi izliyorsun
niyetiniz hedefini aşmış aile özeldir namahremdim
kimsenin evliliğini burda bu kadar deşifre edip eliştirme hakkınız olmamalı
karı koca arasına şeytan bile girmezmiş
sizden yardım isterlerse karışırsınız
ayrıca statüyle sosyoekonomik durumla konunun alakası yok
sizin yaptığınız gibi birisi benim evliliğimi bu kadar gözetleyip irdelese, kapımdan sokmazdım isterse kendi kardeşim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?