kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız
Siz başka şehirdesiniz ama evin içini baya iyi biliyorsunuz maşallah. Gelin siz ordayken, sizinle vakit geçirmemek için sürekli oraya buraya takılıyor olmasın? :44:
abim varken ne bilgisayar açılıyo nede telefonu eline alıyo ama mesela geçen gün abimin şarjı bitikti versene teli bir yeri arıycam dedi yok falan dedi abim epey bi sinirlendi bu ne demek oluyo neden o tel hep çantata noluyo falan dedi ki abim zaten çok ters çok sinirli bi adam birazda ben korktum bişey olcak ben müdahele ettim konu kaynadı gitti ama bir bilse bütün gün internette olduğunu kıyamet kopar ama bende bilemiyorum söylesem mi diye inan arada çocuk ziyan olmasa hiç düşünmem karışmayı ama çocuk resmen aç karnına yatıyo ya düşüne biliyomusun beslenmesine hamburgen koyup yolluyomuş öocuk bana geldi kaldı bir hafta hala diyo ne güzel ev yemeği yedim ya ya şu an varya ağlıyorum sinirimden ya
bak tatlım hemen feministlik yapmanın bir alemi yok tabikide abimle konuştum ayrıcada abime öküz dememim sebebi eviyle ilgilenmemesi değil sadece öyle çiçek almayı hediye almayı bilmez çekingen biridir beceremez işte çok söyledim ama yapamıyorum diyo ama evinin tüm ihtiyaçlarını karısının ve çocuğunun ihtiyaçlarını karşılır hafta içi gece geç saatlere kadar çalışır ama hafta sonu hep eşiyle ve kızıyla dışarıdarır anlatabildim mi canım
ya işte kızlar sorun şu ki abim eve hafta içi çok geç geliyo bu bilgisayar başında vakit geçirdiğinden bütün gün komşuda olduğundan haberi yok, abim sanıyoki kızıyla ilgileniyo yemeğini yediyo falanda hani abim geç geldiği için iki kişilk yemek yiyolar mesela en son şöyle bir olay oldu kız okuldan gelince gene dışardan söyledi gene yemek yok çünkü evde ve abim o gün erken geldi hani ne yediniz dedi ya bugün kızımla dışarda baş başa yemek yedik parka götürdüm ordada çok acıkmıştı diyo yalan halbuki ama ben gene abime bişey demedim
offff bilmiyorum sizce abime desem mi hiç kızla ilgilenmiyo bütün gün dışarda diye ama işte abim çok sinirli bi adam olduğu için korkuyorum söylemeye
bu arda ben izmirde yaşıyorum onlar mersinde oturuyo yani her zaman gitme şansım yok
keşke aynı yerde yaşasak ben yeğenimi aç bırakırmıyım
ya görseniz çocuğun her şeyi var harika bi evleri var çocuğun dolabı kıyafet dolu ama sadece babası olunca giydiriyo onun dışında saçını bile taramıyo ya düşün çocuğun saçının taramamaktan öyle bi düğüm olmuştu artık artık en son gittiğimde alıp kuaföre götürdüm kestirmek zorunda kadım çocuğu haftada bir üşenmezse yıkıyo
ayrı şehirlerdeyiz ben geçen hafta onlardaydım bir kaç gün kalıp döndüm ve zaman zaman onlarda gelir kalır bende yani kendim şahit oluyorum bu durumlara
ayrıcada ben sizileri çok iyi anlıyorum tabiki insanların aklına önce klasik görümce işte abartıyo gibi şeyler geliyo ama inannın burda gelinimiz diye bahsettiğim insan benim canım evet şu anda çok kızgınım ona çünkü yeğenimi bilinç yada bilinçsiz ihmal ediyo abimi ihmal etmesi hiç önemli değil o karı koca arsında olan bişey der geçerim hatta ben her zamöan her konuda gelinimizden yanayım ama söz konusu 7 yaşında bi çocuk olunca ve bu çocuk bana hala annem hiç okuluma gelmiyo bana hep bağırıyo hala annem niye yemek yapmıyo diye sorunca ben oturup hüngür hüngür ağlıyorum elim kolum bağlı kalıyorum genede bu güne kadar bir kez olsun ağzımı açıp bieşey demedim ama artık yeğenime çok üzülüyorum
neden ağlıyorsun ki anlamadım?
Tamam dışardan bakıldığında kötü bir evlilik ama abin ne diyor bu duruma?
Yani yemek yapmaması evle ilgilenmemesi abini rahatsız etmiyor mu? Belli ki etmiyor..
Bu durumda senin ağlaman biraz anlamsız.
Rahatsız olan adam bunları mutlaka eşine söyler, eşinin düzelmesini sağlar bir şekilde..Bu yaptırır genelde erkekler..
Yengenin telefon internet bağımlılığına gelince, abini aldattığını falan ima ediyorsun sanırım ama olmayabilir..Belki normal bir bağımlılıktır..
Kocadan ilgi göremeyen kadınlar bazen kendilerini başka konulara verir..
Kimi dışarı atar gezer tozar, kimi bütün gün uyur, kimi internete sarar..
Bence yardımcı olmak istiyorsanız abinizle tekrar konuşun..ben çok rahatsız oluyorum abi hep ağlıyorum sen bu durumdan hiç rahatsız olmuyor musun? ne düşünüyorsun? falan deyin bakalım ne diycek?
Alıştım ..derse kendi bilir karışmayın bence.
ya benim oturup ağlamamın tek sebebi yeğenimdir ama haklısınız bende karışmanın doğru olmıycağı düşünüyorum ama bir yanımda diyorki abinin haberi yok bu çocuğun böyle hamburger dışında bişey yemediğinden sürekli bağırıp çağırıp çocukla ilgilenmediğinden o yüzden diyorum abime hafiften bi çıtlatsam mı ama işte o zamanda gelin kötü duruma düşcek abim çok sinirli bir adam kıyameti koparır ee bir yanımda geline acıyo ya işte hani derler ya iki ucu boklu değnek misali yani
ya benim oturup ağlamamın tek sebebi yeğenimdir ama haklısınız bende karışmanın doğru olmıycağı düşünüyorum ama bir yanımda diyorki abinin haberi yok bu çocuğun böyle hamburger dışında bişey yemediğinden sürekli bağırıp çağırıp çocukla ilgilenmediğinden o yüzden diyorum abime hafiften bi çıtlatsam mı ama işte o zamanda gelin kötü duruma düşcek abim çok sinirli bir adam kıyameti koparır ee bir yanımda geline acıyo ya işte hani derler ya iki ucu boklu değnek misali yani
Bakın abinizin halinide yengenizin halinide beğenmiyorsunuz, sonuçta bir kadın eşi iyi değilse ne hale gelir ve ondan ne beklenebilir bir düşünün! Ben olsam yengeme sık sık uğrar onunla yapıcı iletişim kurardım ve imkanlarım ölçüsünde yeğenimle ilgilenir onu yalnız bırakmazdım ve tabi abimide bir gün karşıma alır tatlı dille uyarırdım sanırım.
bi de halasına annem şöyle yapmıyo,böyle bağırıyor diyen bir çocuk babasına da anlatmaz mı bunları acaba?
belki de çocuk hariç herkes hayatından memnundur..ama çocuğa gerçekten yazık ya.
Diyelim ki gelin çok uyanık, çocuğu normalde aç bırakıyor, dışardan söylüyor yemek sürekli, abiniz eve gelince de " kızımla başbaşa dışarda yedik" tarzı yalanlarla kıvırıyor, ama çocuk 7 yaşında, emin olun ki bir adam eşinin yalancı olup olmadığını 7 8 yılda hayli hayli anlar...
benim bir arkadaşımın nişanlısı nişanı atmıştı son anda, kız sürekli yalan söylüyordu ona, huylu huyundan vazgeçmez, nişanlısı hatta bir gün benim yanımda Ayşe bak yine yalan söylüyorsan bozuşuruz demişti..O derece:) Ama sonra herhalde böyle gitmez dedi nişanı attı..
Diyeceğim o ki, abiniz hayli hayli farkındadır eşinin kim olduğunun, yani dağınık bir kadınsa, çocuğa bakmıyorsa, bunun farkındadır. Evliler onlar sonuçta.
Değilseeee, işte o zaman suç gelinde değil, bunu göremeyen abinizdedir, demek ki abiniz evine iyi bakmıyor, benim yuvam gözü ile bakmıyor ki göremiyor.
Diğer yandan, 7 yaşındaki çocuk , çocuk sonuçta, mutlaka ağzından kaçırır, babasına söyler bir takım hoşnutsuzlukları varsa..
hangi samimiyete dayanarak samimiyetsiz tatlım canımlarla bana hitap ettiğini anlayamamakla birlikte başka sehirde yaşayan ailenin her bir şeyini biliyorsun ilginç bir şekilde.belki abin çok kötü sevişiyordur olamaz mı ha?
Hadi bunu da bilebilcek misin ?
Sen dış kapının mandalı modunda ne kadar bilebilirsin? Abin pörfekt oldu bir an, gelinde abini aldatan vicdansız?
Gerçi çocuğu ihmal etme konusunu bilemem ama telefon bilgisayar yüzünden günah alma modun kötü
garipsin yani...sende biraz mantıklı ol sonra belki feminizm falan sökersin tatlım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?