bana bi akıl verin lütfen delircemm

evet üzücü bir durum ama karı kocanın arasına şeytan bile girmez derler.
uzak durun derim, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz, olasılık üzerine yorumlarınız var, şüphelerinizin elle tutulur bir yanı da yok, bekleyin ve gözlemleyin derim.
karışmayın, nihayetinde ağbiniz ne yapacağını bilir.

Siz başka şehirdesiniz ama evin içini baya iyi biliyorsunuz maşallah. Gelin siz ordayken, sizinle vakit geçirmemek için sürekli oraya buraya takılıyor olmasın? :44:

ayrı şehirlerdeyiz ben geçen hafta onlardaydım bir kaç gün kalıp döndüm ve zaman zaman onlarda gelir kalır bende yani kendim şahit oluyorum bu durumlara
ayrıcada ben sizileri çok iyi anlıyorum tabiki insanların aklına önce klasik görümce işte abartıyo gibi şeyler geliyo ama inannın burda gelinimiz diye bahsettiğim insan benim canım evet şu anda çok kızgınım ona çünkü yeğenimi bilinç yada bilinçsiz ihmal ediyo abimi ihmal etmesi hiç önemli değil o karı koca arsında olan bişey der geçerim hatta ben her zamöan her konuda gelinimizden yanayım ama söz konusu 7 yaşında bi çocuk olunca ve bu çocuk bana hala annem hiç okuluma gelmiyo bana hep bağırıyo hala annem niye yemek yapmıyo diye sorunca ben oturup hüngür hüngür ağlıyorum elim kolum bağlı kalıyorum genede bu güne kadar bir kez olsun ağzımı açıp bieşey demedim ama artık yeğenime çok üzülüyorum

neden ağlıyorsun ki anlamadım?

Tamam dışardan bakıldığında kötü bir evlilik ama abin ne diyor bu duruma?
Yani yemek yapmaması evle ilgilenmemesi abini rahatsız etmiyor mu? Belli ki etmiyor..
Bu durumda senin ağlaman biraz anlamsız.
Rahatsız olan adam bunları mutlaka eşine söyler, eşinin düzelmesini sağlar bir şekilde..Bu yaptırır genelde erkekler..

Yengenin telefon internet bağımlılığına gelince, abini aldattığını falan ima ediyorsun sanırım ama olmayabilir..Belki normal bir bağımlılıktır..

Kocadan ilgi göremeyen kadınlar bazen kendilerini başka konulara verir..
Kimi dışarı atar gezer tozar, kimi bütün gün uyur, kimi internete sarar..

Bence yardımcı olmak istiyorsanız abinizle tekrar konuşun..ben çok rahatsız oluyorum abi hep ağlıyorum sen bu durumdan hiç rahatsız olmuyor musun? ne düşünüyorsun? falan deyin bakalım ne diycek?

Alıştım ..derse kendi bilir karışmayın bence.

hangi samimiyete dayanarak samimiyetsiz tatlım canımlarla bana hitap ettiğini anlayamamakla birlikte başka sehirde yaşayan ailenin her bir şeyini biliyorsun ilginç bir şekilde.belki abin çok kötü sevişiyordur olamaz mı ha?

hadi bunu da bilebilcek misin ?

sen dış kapının mandalı modunda ne kadar bilebilirsin? abin pörfekt oldu bir an, gelinde abini aldatan vicdansız?
gerçi çocuğu ihmal etme konusunu bilemem ama telefon bilgisayar yüzünden günah alma modun kötü

garipsin yani...sende biraz mantıklı ol sonra belki feminizm falan sökersin tatlım canım

Son düzenleme:
hadi babası geç geliyor yemekte ne yediğini görmüyor

çocuğun düğüm olmuş saçını da mı görmüyor

sen izmirdesin o mersinde evlerine kamera mı koydun da

en ince ayrıntısına da kadar anlatıyorsun :26:

Yahu arkadaşım,

çocugu aç bırakıyor diyip duruyorsun,
ama bak dışardan söyleyip yedirmiş.

Sonuçta o çocugun midesine bir şeyler girmiş mi? Girmiş...

Niye çocuk aç diyip duruyorsun?

Hem farklı şehirlerdesiniz, nasıl bu kadar detaylı biliyorsun?

Ayrıca kimsenin hayatına müdahale edemezsiniz.
Herkes kendi vicdanından sorumludur...

işte bunu diyorum..
bunları görmüyor mu abiniz?
neden sessiz kalıyor bu duruma?
ilginç..

bi de halasına annem şöyle yapmıyo,böyle bağırıyor diyen bir çocuk babasına da anlatmaz mı bunları acaba?

belki de çocuk hariç herkes hayatından memnundur..ama çocuğa gerçekten yazık ya.

ya benim oturup ağlamamın tek sebebi yeğenimdir ama haklısınız bende karışmanın doğru olmıycağı düşünüyorum ama bir yanımda diyorki abinin haberi yok bu çocuğun böyle hamburger dışında bişey yemediğinden sürekli bağırıp çağırıp çocukla ilgilenmediğinden o yüzden diyorum abime hafiften bi çıtlatsam mı ama işte o zamanda gelin kötü duruma düşcek abim çok sinirli bir adam kıyameti koparır ee bir yanımda geline acıyo ya işte hani derler ya iki ucu boklu değnek misali yani

İyi de siz farklı şehirlerdeyken bu kadar haberdarsanız olaylardan,
emin olun abiniz de farkındadır...

bizim de demek istediğimiz abinin bu durumdan nasıl haberi olmaz..?
Aynı evde değiller mi bunlar?
hiç mi biraraya gelmiyorlar..
haftasonu abim ailesiyle gezer tozar ilgilidir diyorsun..
çocuk hiç mi bahsetmiyor bunlardan, abin hiçmi sormuyor..hanım yemek yapmamışsın ne yediniz bugün siz çocuk ne yedi...??? falan filan diye..

yani öyle bir anlatıyorsun ki sanki abin ayrı evde , yengenle çocuk ayrı evdeler..

ee bunlardan gerçekten abinin haberi yoksa dediğin gibi abin ilgili falan değil, ilgisizin önde gideni..

Bence aç abine telefon sen nasıl bu kadar rahatsın bu çocuk aç vs vs haberin yok mu?? de...
Ağlamakla vakit kaybetme..

Son düzenleme:
10Yıldır bu kadın hiç mi aş yapmamış
Yoksa siz mi abartmışsınız acaba :26:

Arasıra dışardan söylüyor olabilir.
O çocuk bi şekilde doyuyor mu doyuyor.
Hep aç kalacak değil ya.
Ana sorumsuzsa baba nerede.
İlla görüyor görmez mi hiç.

Artı bu çocuk size söylüyor ya bunları babayada anlatır mutlaka.
Hem çocuklar daha ispiyoncudur hemen anlatıvetir duramazlar.
Baba biliyor ama susuyordur.

Zatı düşüncem karışmamanızdan yana.
Bırakın sorunları varsa kendileri halletsin halletmiyolarsa böyle mutlular demektir.

haklısınız ben aslında abimle konuştum eve çok geç gelme biraz daha ilgilen evde olmaya çalış dedim ama abimde diyoki elimden gelen bişey yokki diyo çalışma saatlerim bu para kazanmak için mecburum diyo geliri çok iyi allaha şükür ve oda diyoki ben sonuçta karım ve kızım için çalışıyorum onlar iyi şartlarda yaşasın diye hem hafta içi yoksamda geç geliyosamda hafta sonları hep beraberiz diyo ne diyim böyle diyince onada bişey diyemiyorum ki, bende bu sefer yengemle konuştum dedeim bak on senelik evlisin daha bir yemek masanda yemek yememişsiniz bir hafta sonu hazırla şöyle güzel sofraları dedim al kocanı karşına oturun yemek yiyin diyorum bir kez olsun kalk bi tatlı yap diyorum giyin süslen püslen git ofisine diyorum tamam yapıcam diyo ama sonra gene tık yok

inan bak ben o alışılmış görümcelerden değilim nolur yanlış anlamasın beni burdaki arkadaşlar kaç defa kendi kocamı bırakıp onların yanına gittim kalmaya ve orda kaldığım sürece yengeme dedim çık gez ben bütün temizliğini yaptım gidip evine yeni eşyalar aldım belki dedim değişiklik iyi gelir ona alış veriş yaptım iç giyimine kadar her şeyi aldım ki kendizinde para var bilmez öyle şeyle çok sevindi tamma dedi değişcem dedi
ama gel görki en son gene gittim işte bi kaç önce gene aynı tas aynı hamam

her yazında abim çok sinirlidir diyorsun
benim bildiğim sinirli adamlar

herşeyi dört dörtlük isterler onlar pek hata kabul etmez
en ufak birşey de kavga kıyamet olur

ve bu eşle yaşayan insanlar eli mahkum kendine çekidüzen verir yani benim etrafımda ki sinirli insanlar bu şekilde
bu durumda 2 şey çıkıyor ortaya ya ortada hiç bi sorun yok abinin sesi çıkmadığına göre

yada abinde dedidiğin gibi mükemmel bi koca değil
çocuğun ne yemek yediğini dahi bilmeyen , düğüm olmuş saçlarını görmeyen baba mı olur

Diyelim ki gelin çok uyanık, çocuğu normalde aç bırakıyor, dışardan söylüyor yemek sürekli, abiniz eve gelince de " kızımla başbaşa dışarda yedik" tarzı yalanlarla kıvırıyor, ama çocuk 7 yaşında, emin olun ki bir adam eşinin yalancı olup olmadığını 7 8 yılda hayli hayli anlar...
benim bir arkadaşımın nişanlısı nişanı atmıştı son anda, kız sürekli yalan söylüyordu ona, huylu huyundan vazgeçmez, nişanlısı hatta bir gün benim yanımda Ayşe bak yine yalan söylüyorsan bozuşuruz demişti..O derece:) Ama sonra herhalde böyle gitmez dedi nişanı attı..

Diyeceğim o ki, abiniz hayli hayli farkındadır eşinin kim olduğunun, yani dağınık bir kadınsa, çocuğa bakmıyorsa, bunun farkındadır. Evliler onlar sonuçta.

Değilseeee, işte o zaman suç gelinde değil, bunu göremeyen abinizdedir, demek ki abiniz evine iyi bakmıyor, benim yuvam gözü ile bakmıyor ki göremiyor.

Diğer yandan, 7 yaşındaki çocuk , çocuk sonuçta, mutlaka ağzından kaçırır, babasına söyler bir takım hoşnutsuzlukları varsa..

bi de halasına annem şöyle yapmıyo,böyle bağırıyor diyen bir çocuk babasına da anlatmaz mı bunları acaba?

belki de çocuk hariç herkes hayatından memnundur..ama çocuğa gerçekten yazık ya.

ya işte gülüm benim o ya inan ki babası arıyo mesela iş yerinden diyo kızım napıyosun hiç babacım annem le yemek yiyos diyo ben yoğurt yedim baba diyo ya ben zaten buna deli oluyorum 7 yaşında bir çocuk annesi azar işitmesin diye resmen annesini korumaya çalışıyo gel de oturup ağlama çocuk okuldan gelince hemen ödevini yapmaya çalışıyo kendi başına sonra annesine acıktım bile demiyo ben bilerek karışmıyorum gittiğim gözlemliyorum bakıyorum gidiyo dolabı açıyo önünde duruyo sonra bakıyo tezgaha tencere varsa hemen içine bakıyo yemek görünce annem yemek yapmış diye gülüyo ya

işte canım benim benimde kafam bu noktoda karışıyo acaba diyorum abim farkındada işine mi geliyo uğraşmak mı istemiyo ben ne yapabilirim ki diyorum bir yandanda yeğenime üzülüyorum bilmiyorum sizin yeğeniniz varmı ama benim içim gidiyo abim gidiyo kıza adidastan eşortmen alıyo her renk var nerdeyse ama bi gör kız dışarı oynama çıkırkan sanki sokak çocuğu gibi üstü başı pis saçları dağınık zaten abim geldiğinde yatmış oluyo kız abim nerdeyse hafta içi çocuğunu görmüyo bile aslında hata ikisindede var ama ben görümcelikmi yapıyorum bilmiyorum her ne olursa olsun belki abimle benim bilmediğim çok büyük sorunları olsa bile bir kadın çocuğunu bu kadar ihmal etmemeli ya

valla canım benim bizim gelin aldatuıyomu bilmiyorum ama bu nasıl bir zihniyet anlayamadım senin kocan kötü sevişse gidip aldatcan yani sen iyisin ya bu kafayla

Doğrudur inanırım . Var öyle insan musveddeleri . Ben de şahit oldum maalesef .
her halukarda belli oluyor ama bayan kısmı daha çok anlıyor.
Çocuğunun giyimi kuşamı beslenmesi kendi hal ve hareketleri ele veriyor.bazı yanlış işlerinden peşinden gittiğini..
Erkek kısmı geç uyanıyor uyanıpda görmemezlikden gelenlerde olabiliyor oda o yolun yolcusuysa tabii.

tuhaf bi durum. siz abinize değil de gelininize deyin, bak bu böyle olmaz, abime söyleyeceğim diyin. abiniz de rahat ama ya, 7 yaşındaki çocuun lafına inanılır mı, bi evde yemek pişmiyosa belli olur yani, kahvaltı da mı yapmıyo bu adam evde, hiç mi bişi görmedi, tatile de mi gitmiyolar, bayramda seyranda da mı evde oturmuyo bi gün olsun bu adam. herkes salmış kendini oh valla. gerçi en azından aç kalmıyo çocuk, dışarıdan ısmarlıyolar.
telefonla gizli konuşma işi hiç hoş diil, umarım bişi yoktur. boşansalar daha da mı mutlu olcak bu çocuk, hiç ollmazsa anası babası yanında. o nedenle bu mevzuyu açmayın abinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…