Esimlede çok mutlu değilim malesef ailemin evine küs gittiğimde babam sen istedin die küfü etti bana şimdi maddi gücümde yokSiz kötü de davransaniz ailenize degistiremezsiniz sadece kendini tükettiğinizle kalırsınız. Mesafe koyup koymamak size kalmış. Fakat çocuğunuzla ailenizle mutluysaniz önemli olan bu. Cunku asıl çekirdek aile eşiniz ve çocuğunuz. Anne baba kardes bi yere kadar
Ah ah aileniz gibilere Allah kız evlat nasip etmesin erkek evladında hayrını göremesinler diyesim geliyor. En nefret ettiğim şey evlat ayıran insanlar hele ayrım sebebi cinsiyet. Erkek olunca ne oluyor krallık mı bırakıyorlar oğullarına da soyları mı yürürüyecek. Bugün maddi gücünüzün olmamasınında, mutsuz olmanızda sebebi aileniz. Muhatap almayın onları bence gidip gelip görüşmeyin. Hayatınızı mahvetmişler. İşe girip isterseniz eğitiminizi açıktan tamamlayın. Okumanın yaşı yok, sizde henüz genç bir yaştasınız. Hiç bir şey için geç değil.Esimlede çok mutlu değilim malesef ailemin evine küs gittiğimde babam sen istedin die küfü etti bana şimdi maddi gücümde yok
Kızım daha 1 yasinda bakcak kimse yok o yüzden şuan calisamiyorumda güzel yaşlarım heba oldu onlarla bağımı nasıl kesicem peki ariyo mesaj atiyolar yaptıkları hala onlara göre normal biseyAh ah aileniz gibilere Allah kız evlat nasip etmesin erkek evladında hayrını göremesinler diyesim geliyor. En nefret ettiğim şey evlat ayıran insanlar hele ayrım sebebi cinsiyet. Erkek olunca ne oluyor krallık mı bırakıyorlar oğullarına da soyları mı yürürüyecek. Bugün maddi gücünüzün olmamasınında, mutsuz olmanızda sebebi aileniz. Muhatap almayın onları bence gidip gelip görüşmeyin. Hayatınızı mahvetmişler. İşe girip isterseniz eğitiminizi açıktan tamamlayın. Okumanın yaşı yok, sizde henüz genç bir yaştasınız. Hiç bir şey için geç değil.
Eşim sadece baskıcı degil ama oda kavga edince babani aricam die tehdit ediyor beniO anne baba dediğiniz tipler elden ayaktan düşünce bakmamanızı hatta arayıp sormamanızı tavsiye ederim. Oğullarını geçtim gelini bile kayırıyorlar. Düşmanının çocuğuna bile acırsın yazık ne suçu var dersin, bunlar öz çocuklarını köle bellemiş. Onların gittiği yerler belli diyor bir de. Annenlz gibi kadınlardan tiksiniyorum. Gelini bile kızından değerli gören, kocasına ezdiren kadınlar gün yüzü göremesin.
Eşiniz nasıl biri yazmamışsınız, baskıcı mı babanız gibi biri mi?
Yazmışsınız şimdi gördüm, üzüldüm size.
Evet heba olmuş zamanlarınız olabilir ama bütün hayatınızın heba olup olmaması sizin elinizde Marie Rose’un hayatına bir bakın internetten belki size ilham olur bana zamanında olmuştu en bırakmak istediğim zamanda bende yapabilirim dedirtmişti. Aramalarına gelirsek ailenizin iki yüzlü olduğunu en çok gösteren şey madem sizi kızsınız diye evlat saymadılar, onların zihniyetine göre elin evine gittiniz elinsiniz artık ne meşgul ediyorlar ama bunu demek işlerine gelmez onlara yardım edecek insan lazım. Çocuğunuzu bahane edeceksiniz, kendi ev işinizi bahane edeceksiniz varsa kv nizi bahane edeceksiniz benim evim yolum ayrı kendime anca yetiyorum diyeceksiniz. Mesajlara geç döneceksiniz çok işim vardı görmedim diye ki benimde 1 yaşında bebeğim var gerçekten be aramalara be mesajlara zamanında dönebiliyorum. Önceliğiniz kendiniz, kendi aileniz olsun onlar dışarıda kalır zaten.Kızım daha 1 yasinda bakcak kimse yok o yüzden şuan calisamiyorumda güzel yaşlarım heba oldu onlarla bağımı nasıl kesicem peki ariyo mesaj atiyolar yaptıkları hala onlara göre normal bisey
Ailenizi silemez misiniz? Ben coktan gorusmeyi ve konusmayi kesmistim. ama buyuk cikmazda gibi duruyorsunuz. Aile ile baginizi koparirsaniz esinizin davranisi degisir gibi duruyor ve iyi yonde de olmaz gibi.Eşim sadece baskıcı degil ama oda kavga edince babani aricam die tehdit ediyor beni
Malesef cikmazdayim suanAilenizi silemez misiniz? Ben coktan gorusmeyi ve konusmayi kesmistim. ama buyuk cikmazda gibi duruyorsunuz. Aile ile baginizi koparirsaniz esinizin davranisi degisir gibi duruyor ve iyi yonde de olmaz gibi.
Esimlede çok mutlu değilim malesef ailemin evine küs gittiğimde babam sen istedin die küfü etti bana şimdi maddi gücümde yok
oğlunu gelinini ara diyeceksinizKızım daha 1 yasinda bakcak kimse yok o yüzden şuan calisamiyorumda güzel yaşlarım heba oldu onlarla bağımı nasıl kesicem peki ariyo mesaj atiyolar yaptıkları hala onlara göre normal bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?