bana bi akıl verin lütfen

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin

Hayırlı geceler.
Bir sorum olacak size;evlenmeden önce cinsel yakınlığınız oldumu eşinizle?

bence eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın!..

Peki gerdek gecesi,daha sonra,yakınlaşmada bir sıkıntı yaşadınızmı?

benim bazı korkularım yüzünden birde düğün sonrası adet olmam dolayısıyla 2 hafta sonra oldu gerdek gecemiz sonrasında da bi sorun olmadı .. anlamadım bende bi anda oldu olan ama lütfen bi fikir verin artık

Sizde söylemişsiniz ya ,cinsellik üzerine kurulmamalı fakat cinsellikte evliliğin temel taşlarından biri
bu durumda yapacağın tek şey acıtasyon ve blöf ,
seni sevip sevmediğini ve isteyip istemediğini anlamanın tek yolu.
Adamı alacaksın karşına ,gayet sakin,gerekirse ağla (biz bunu kolay yaparız ),bak ben seni çok seviyorum,akının hayalinin alamayacağı kadar,fakat anlıyorumki aynı şeyleri sen bana hissetmiyorsun,seni boşyere oyalamak ve önünü kapatmak istemiyorum,gençsin eminim gerçekten sevebileceğin biri çıkar karşına,beni arzulamadığını ,sana çekici gelmediğimi ,hatta beni sevmediğini biliyorum artık,anlıyorum bunu salak değilim,şimdi senin mutluluğun için kendi mutsuzluğumu kabul ederek bitiriyorum bu evliliği.seni ölesiye seviyorum ama karşımda mutsuz bir adam görmek istemiyorum,benimle mutlu değilsin ,yetemedim sana .bu sebeple burada bitsin madem diyorsun ve bir yandan ağlıyorsun
işte şimdi seni gerçekten seviyorsa ,seni kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.sebeplerini soracaktır,neden böyle düşündüğünü soracaktır,işte o zaman anlat,benimle birlikte olmak istemiyorsun işte,herşey apaçık ortada de,bak bakalım sonra neler yapıyor senin için.
Belki türk filmi tadında gelebilir sana ama bu benim 2 arkadaşımda işe yaradı,ayrıca hem yalnız değilsin böyle örnekler var ,hemde üzülme olurmu.gelişmeleri de yaz yine eğer bu dediklerimi yaparsan.

Erkekleri maalesef ki dış faktörler çok etkiliyor.
Mesela işlerinde olan bir takım sıkıntıyı kafasına takıyor olabilir ve bu da sizin yatak odanıza yansıyordur...
Tatlı dille bir kez daha konuşmayı deneyin. Eğer bir çözüm olmazsa sanırım uzmandan yardım almak en mantıklı olanı diye düşünüyorum...

deneyeceğim umarım bi faydası olur çünkü onu kaybetmek istemiyorum onu seviyorum

Canm malesef böyle erkek çok var duydum biliyorum kimisi yeni evliyken günde 5-6 derken kimi erkek yeni evliyken günlerce yakınlaşmayabiliyo eşine bence bu bir sorun bir erkeğin eşini eşi istemden arzulamaması büyük bir sorun hemde. Bunuda sadece psikolog yardımıyla falan aşabilirsiniz sanırım. Erkek istemeyince kadın cilve yapıp erkeği baştan çıkarınca ve bu hep böyle olunca malesef kadınında psikolojisi bozulur ve ben olsam kadınlık gururum kırılırdı..

canım senin bu yazdıklarını sanki bir erkek diyormuş gibi geldi bana cunki erkeklerin hepsi hergün sexsyap yok demez ,kadınlarda maşallah 2 ay yapmasın aklına gelmez :).sen kocanı biraz takibe al derim iki nedeni var ya başkasına gidiyor yada isteksizlik hastalığıvar .

böyle pat diye de başkasına gidiyor denmez ki ama :44: birgün illaki o sana gelecek çok üstüne gitme derim. evde onun ilgisini çekebileceğin şekilde giyinip dolaşırsan harekete geçirebilirsin. ama bu konuda konuşmamanı tavsiye ederim çünkü zaten konuşmussunuz daha önce ve ayrı uyumussunuz sonucunda. sadece onun dikkatini çekmen ve sabırla beklemen gerektiğini düşünüyorum. MutLaka geLecektir...

Bak kardeşim,her şey normalmiş diyorsun daha sonralar. Yahu siz daha yeni evlisiniz. Bu adam tavşan değilki her gece ve gecede bir kaç kes ilişkiye girsin? Rahat bırak adamı kardeşim. Şunu unutmaki,"cicim ayları"kelimesi artık günümüzde "cicim günleri" gibi geçiyor. Nedenmi? Baksana hayatın zorluklarına. Ne sıkıntılar,ne stresler yaşıyoruz? İş yerinde sorunu ola bilir,bir borcu,veyahut bir derdi vardır belki,karısını üzmemek için içine kapanmış ola bilir vs vs...bir de unutmayalım,erkekler kadınlar gibi değiller,orgazm olmayacaklarını bile bile,ilişkiye girmezler. Biz kadınlara ne varki :)) orgazm olmasak ta,bunu partnerimiz anlayamaz. Erkekler için bu durum çok farklı.

yeni evliyim fakat eşimi 5 yıldır tanıyorum 4 yıldırda bırlıkte yasıyoruz.. malesef bu durum gunumuz hastalıgı dıyorum ben..bir çok insan iş stresi, kafa ve beden yorgunluğu vs durumlar malesefki etkiliyor. erkek azgın kurt degıldır her zaman, hemen goster peşinden koşmaz, onlarında kadınlar kadar onuru gururu var. (istisnalar hariç), ve duygularını da kullanabılen bır adam ıcın evet önemli ama hersey değil sex (önce kendini rahatlatacak ki sonra eşinide her türlü mutlu etsin.)Bir baska neden günümüz hastalığı depresyon. Buda çok öenmli bir neden.

evet esımle 4 yıldır aktıf cınsel hayatımız var. bir dönem ikimizinde iş hayatı öyle yogundu ki, eve gelip kendımızı yataga bır atıyorduk, iyi geceler deyip sarılıp uyuyorduk, ve bir baktık ki biz 2 aydır bırlıkte olmuyoruz, bunun ne eşim farkında ne de ben.oyle dalmısız iş hayatına.. eger esım ya da ben daha az yorulmus yada hıc yorulmamıs olsaydık , yorulmayan hemen soylenecektı bana vakıt ayırmıyorsun beni arzulamıyorsun diye.. ama ikimizde aynı sekılde yorulunca ikimizde uzaklasmısız sexten..

sonra olayın farkına vardık, işlerimizi hafiflettik, ekisi gıbı degıl suan calısma sartlarımız, hatta ben ıstıfa ettım.bır tatıl yaptık,konustuk, sarıldık, eglendık, seviştik ve normale donduk..

şimdi yine eskısı gıbıyız, ama o ıkı aya göre karar vermedık buna, farketmesek belkıde 4 ay olacaktı öyle dalmısızkı calısma hırsına oyle kapılmısız ki..

biraz daha bakın eşinize, dinleyin,ASLA SUÇLAMAYIN, eksiklik gibi konusmayın, bi kafasını boşaltsın, söyleyemedıklerı varsa soylesın,dinlensin.....

Ben yorgun oldugunu düşünüyorum beynen ve bedenen..

2 ay bence uzun bir süre.
Belki eşinizin cinsel bir sorunu vardır ve o sorunla yüzleşmemek için uzak duruyordur.
Ya da aşırı yorucu bir işi varsa zaten düşünemez bile, çok yorgun olabilir.
En son ten uyumunuz olmayabilir. Ten uyumu olmayınca cinsellikten zevk almaz insan ve yapmak istemez.

daha yeni evli sayılırsınız.2 ay bana da uzun geldi.eşinizin bir problemi olabilir.nazikçe konuşmaya çalışın ve biraz bekleyin...inşallah düzelir bu bence evlilikte en önemli şeylerden biri...

Yani evliliği bitirmeye neden mi bu bilmiyorum ama hafife alınacakta bir şey değil. İşi çok mu yoğun çok mu yoruluyor, normalde tavrı nasıl size karşı hep yanınızda mı, öper mi sarılır mı bunlar önemli. Konuştuğunuzda ne cevap veriyor. Demek ki bir sorun var ama bu erkeklik anlamında değil çünkü baştan normal bir ilişki zaten yaşanmış o yönde bir sorun yok ama işte bazı erkekler o kadar da düşkün olmuyorlar yapı mı dersin ne dersin bazıları da aşırı düşkün senin isteyebileceğin de akıllarına gelmiyor. Bence yine konuşun kafanızı taktığınızı söyleyin bakalım nasıl olacak.

benim eşim erken kalkmaya alışkın bi insan değil... işini değiştirdi normalde 8 yada 8.30 gibi uyanır işine giderdi . şimdi 6.30 gibi kalkıp yola çıkıyor. nişanlıyken bambaşka bi insandı sohbet etmekten benimle vakit geçirmekten hoşlanırdı.şimdi geldi mi ya tv kumandasını eline alıp ona dalıyor . yada direk bilgisayarı açıp haber okuyo. artık sitem bile etmiyorum evde kendi kendime yaşıyor gibiyim . öyle durduk yere öpmeleri sarılmaları filan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…