benim eşim erken kalkmaya alışkın bi insan değil... işini değiştirdi normalde 8 yada 8.30 gibi uyanır işine giderdi . şimdi 6.30 gibi kalkıp yola çıkıyor. nişanlıyken bambaşka bi insandı sohbet etmekten benimle vakit geçirmekten hoşlanırdı.şimdi geldi mi ya tv kumandasını eline alıp ona dalıyor . yada direk bilgisayarı açıp haber okuyo. artık sitem bile etmiyorum evde kendi kendime yaşıyor gibiyim . öyle durduk yere öpmeleri sarılmaları filan yok
Klasik erkek. Karnını doyur, eline kumandayı ver, tamam. Aynı şeyleri yaşadım. Flört döneminde hiç elini bırakmayan, sarılmaya doymayan adamlar evlenince nasıl oluyor bilmiyorum ilgisizleşiyor. Büyü bozuluyor sanki. Nasıl olsa elimin altında diye mi yoksa elde edince değerimiz mi düşüyor anlamıyorum. Sonra da bekle ki bir yudum sevgi, şefkat görmek için gelsin sana sarılsın. Giderek insanın psikolojisi bozulur. Acaba bende mi bir tuhaflık var diye düşünür durursun. Psikoloğa da gitmezler. Çünkü sorunun kendilerinde olduğunu düşünmezler. Erkeklik gururlarına da yediremezler zaten doktora gitmeyi. Konuşmaya çalışırsın, olmaz. Öyle bir an gelir ki ben mi sapığım, ben de mi bir tuhaflık var diye düşünürsün. Sebebini sorarsın: "yorgunum" derler. Nedense hiç de yorgunlukları bitmez.
Çok yeni evlisiniz. Şu an onun sana doyamayacağı an. Aklıma kötü şeyler sokmak istemiyorum ama başka biri mi var diye de düşünmek de istemiyorum.
Üzgünüm sana yardım etmeyi çok isterdim ama kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi. Ben aldatıldığım için bizde öyle idi. Yani ihtiyaçlarını dışarda görüyormuş zaten. Şu an boşanma aşamasındayız. Gerçi biz de başka başka problemler de vardı. Umarım düzelir. Allah yardımcın olsun.
bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin
az evvel konuşacak oldum tekrar yaklaştım filan ... istemedi yorgunum uyumak istiyorum sabah erken işe gideceğim dedi lütfen beni anla dedive uyudu arkadaşlar ben burda iki gözü iki çeşme oturuyorum onun umurunda bile değilim ...
iyi geceler canım,konu geçmişine baktım da....
bısey takıldı aklıma,özel olmasın özelıne gırmek ıstemem ama eşinde ilk ini senınle yaşadıgını düşündünmü hiç ?yada bunu sözlu sana söyledi mi?
evet canım oda bende ilk birlikteliğimizi beraber yaşadık[/QUOT
ben sebebının bu oldugunu düşünüyorum
aklıma başka bırı olması ıhtimalı gelmedı
çünkü benım eşimdeinancı geregı aaynı konumdaydı
sizin gıbıydıydık yanı,ben başlatıyordum çoğu kez
ama hıc 2 ay kadar uzamadı(alışma dönemını rahat atlatmıştık)
alısmaya çalışıyorlar,evlılıkte cınsellık farklı bır nokta,bekarlık zamanları gıbı değil
sıkılarak yazıyorum ama bıraz gözetım altına al derım,bekarlık gunlerındekı gıbımı yaşıyor bazı şeylerini
farkettırmeden takıbe al,bizim eşimle farklı sorunlarımız anlaşmazlıklarımız var ben canım sıkkın oldugundan,bı sure ısteyemedım yapamadım(o çok arzulasa bıle)
o zamanlarımızda bıle bekarlık zamanına gerı donmedı,bekledı....kusura bakma çok özelımızı yazıyoruz ama kadınız sonucta,oyuzden fıkrımı yazmak ıstedım,sıkıntınızın sebebı buda olabbılır? eşime yetmıyorum,gerektıgı gıbı yetemıyorum ? sorularıda olabılır senınle paylaşmaktan utanabılır
bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin
Canım zor bi durum ama bunu yaşamadığınız için ayrılmayı bile düşünüyorsan sn sevginden şüphe ederm bn.ee boşanınc ane olacak seks yapabileceğin biriyle mi evleniceksn hemen?bu kdr mı önemli
Canım zor bi durum ama bunu yaşamadığınız için ayrılmayı bile düşünüyorsan sn sevginden şüphe ederm bn.ee boşanınc ane olacak seks yapabileceğin biriyle mi evleniceksn hemen?bu kdr mı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?