bana bi akıl verin ne olur ..

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
Mrb arkadaslar ben 5senelik evliyim ve kv alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz bana yapmadıgı kalmadı yapmayada dvm ediyolar ve elinden bisey yiyemiyorum onunlada bi arada yasamak cok zor benim icin onlardan evime misafir bile cagıramıyorum herkes huyunu bildigi icin biz gelemeyiz o varken siz bize gelin diyo evime kim gelse aramızı bozmaya calısıyolar ve yalanları ortaya cıkıyo sonra
Neyse konuya geleyim ben bu yuzden
tasınmak istiyorum kendi evim su
an ama kiraya cıkmak istiyorum
evimde huzur istiyorum yani
Birde durdugumuz yer sanayi oldugu
icin kendim bi yere cıkamıyorum hep
esimle gidiyorum her yere yani
yasamak cok zor benim icin burda ama durumumuzda malum kirada cok
zorlanıcaz ama evimde huzurum
olucak en azından diyorum
Bebekde dusunuyoruz onun
geleceginide dusunmem lazım kirada
nasıl yaparız ona rahat
bakabilirmiyim bilmiyorum gitmessek
araba alıcaz ve hamileligimde
bebegim oldugunda daha rahat edicez
kafam cok karısık kimseyede bisey
diyemiyorum esim kararı bana
bırakıyo size sormak bi akıl almak
istedim..
Zaman ayırıp okudugunuz icin tesekurler

Son düzenleme:
Kendi evinizi kiraya verip kirayı karşılayabilirsiniz. Yada kendi evinizi satıp daha uygun fiyatlı bir ev Alıp kalanı ile de araba alabilirsiniz. Seçenek çok aslında. Maddi anlamda da sıkışmamış olursunuz böylelikle

Keske oyle bi imkanim olsa ev kv ait ve
gidersek hayatta kiraya verdirmez sattırmazda
onun icin cok zor insan bi tane gelinim var feda olsun der ama nerdee :)

Bebegin hayırlı osun bu arada insallah saglıklı bi sekilde kucagına alırsın Allah banada nasib eder insallah :)

Bebegin hayırlı osun bu arada insallah saglıklı bi sekilde kucagına alırsın Allah banada nasib eder insallah :)

Teşekkür ederim âmin inşallah Allah sizede nasip etsin :) evde Kv bin üstüne ise durumlar Değişiyor tabi

Araba cok ta onemli degil su durumda ben olsam esim de arkamdaysa cikardim baska bir eve
Ama o eve de gelmeyecegi ne malum? Cocuk ta dusunuyormussunuz huzurunuz arabadan onemli gelir. Cok lazim olursa tum taksiler sizin zaten

Canım ben olsam eşim bana destek olduktan sonra kiraya çıkma ihtiyacı bile duymazdım kayın validem yokmuş gibi davranırdım hiç birşeyime karıştıttırmazdım ama eşinizde çok rahatsızsa annesinin tutumundan isteristemez Annesi onuda yeri gelince kırmak istemez ozaman çıkın. kendi evinizide bişey demezlerse kiraya verin huzur paradan çok daha önemli bence

Şuan huzurunuz mutluluğunuz , bebeğinizin geleceğinden arabadan önemli diye düşünüyorum.
Hastaneye yakın bir ev tutarsınız v.s
Maddi imkanınız çok sıkışık değilse uygun bir kiraya çıkarsanız sıkışmazsınız.

Canım inanamıyorum aynı durumdayız peki eşin şuan kendi evinizken kiraya çıkmayı kabul ediyomu benimki etmiyoda ondan sordum

Ben aynı binada ev olduğu halde hem eltim hem kv orada olduğu için kiraya çıktım. Hele eltiyle oturmak kv den daha kötü, mümkün olduğu kadar uzak durmakta fayda var.

Huzurum için gerekirse bazı şeylerden kısarım kiraya çıkarım ben olsam. En az bir vasıtayla gidecek kadar da uzak olsun.

Bu arada kv size evin kirasını yada tapusunu vermemeli bence. Yarın öbür gün başına bir şey gelse onun da güvencesi olmalı. Hastalansa çocukları bakmasa ne yapacak kadın. Maddi gücü, malı olmalı ki ayakta durabilsin. Kimse bakmasa bile kendine bir yardımcı tutabilsin. Ben olsam çok zengin değilsem çocuklarıma ev vermem. Gençler çalışıp yapsın büyükleri nasıl yaptıysa. Ben ölünce nasılsa onlara kalacak. Öyle hazıra konmak olmaz.

Bu işin ayrı bir boyutu tabi... En iyi kv ile bile aynı binada oturmamak gerekir. Kendi annemle bile istemem aslında. Bir sokak aşağıda olsun ama aynı binada olmasın mümkünse. Çok problem çıkıyor. Bugüne kadar memnunum diyen duymadım. Benim kv iyi olduğu halde eltim zor kaçtı aynı binadan. Hep başka bahaneler üretti taşınmak için. Halbuki birlikte oturmak istemiyordu. Çünkü özel hayatın kalmıyor. Her gürültünden, yaptığın her işten haberleri oluyor. Çocuk gibi çarşıya giderken bile haber ver derler. Misafiri gelse yardıma gitmek zorundasın. Senin de işin olamaz o gün. Sana biri gelse çağırmak zorundasın.

Yani bence berbat birşey sürekli bir gözün üzerinde olması. Burnumuzun dibinde ama onu yapmadı bunu etmedi oluyor sürekli. Hele birde çalışmıyorsan yandın. Ama uzak olursan beklenti düşük oluyor. Kesinlikle kiraya çık, küçük olsun huzurlu olsun boşver.

Araba cok ta onemli degil su durumda ben olsam esim de arkamdaysa cikardim baska bir eve
Ama o eve de gelmeyecegi ne malum? Cocuk ta dusunuyormussunuz huzurunuz arabadan onemli gelir. Cok lazim olursa tum taksiler sizin zaten
Bebegim oldugunda onu da daha rahat yasatmak istiyorum arada kaldım bilmiyorum

Öle bi fırsatın varsa sakın laçırma benim öle bi fırsatım olsa 2 dk durmazdm hiç düşünme çık evine uzağa git canım yaşamayan bilemez huzurun olsunda arabanız olmasın inş. Rabbim banada uzakta bi ev nasip eder :)

Eşin kararı sana bırakıyorsa fırsatı değerlendirip ayrı eve çık derim.İleride fikrini değiştirebilir.
Araba nasılsa alınır,bebek de 1-2 sene ertelenebilir.Bebeğini huzurlu bir ortamda dünyaya getirmen daha mantıklı olur.
Allah büyük,o zamana kadar maddi durumunuz toparlanır inşallah.

O hep benim yanımda cunku biliyo annesininn huyunu grsturmuyo bile onlarla sinir krizi gecirdim kac defa annesi yuzunden su an en kucuk biseyde elim ayagım titriyo
kv kiraya verdirmez ki cnm onları bırakıp gitcez diye
Bi tarafta manevi huzur bi tarafta maddi yonden rahat olcaz bilmiyorum

Cnm keske 5senelik evliyim vanismustum yendim cok sukur erteleyemm artık bebegi cok istiyorum bana iyi gelicek cunku biliyorum Allah'ım nasib eder insallah

Canım inanamıyorum aynı durumdayız peki eşin şuan kendi evinizken kiraya çıkmayı kabul ediyomu benimki etmiyoda ondan sordum
Yanlız degilmisim :) evet kabul ediyo cunku oda sıkıldı iyice artık cokta anlayıslı sanslıyım o yonden sadece maddi yonden gidemedik bi turlu yeni toparlandık 2ay sonra tasınmayı dusunuyoduk ama bebekte olunca nasıl olur diyede dusunmeden edemiyorum burda kalırsak kv yardımcı olcaklar herseye maddi yonden ama manevi yonden hic rahat vermicekler biliyorum evime misafir bile cagıramıyorum kimse gelemiyo ondan napıcm bilmiyorum
Senin icinde uzuldum cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık

Ben evimi bırakıp kiraya gitmezdim

Canım aynen dedigin gibi esimle aksam gezmeye gidelim sokaga cıkar bizi bkler sabahları benle beraber esimi ise gecirir misafirlerimin yanında beni kucuk dusurmek icin ugrasır daha neler neler..
Bu arada durumu iyi kp de yasıyo.esimde tek cocukları.insan cocugu maddi yonden sıkısıksa yardımda etmeli bence cok kısıtlıyolar onu herseyden imkanları olmasa bisey demiycm
yine neyse kendileri bilir ..paraları onların olsun ben huzur istiyorum sadece o da tasınırsam olcak

Ben evimi bırakıp kiraya gitmezdim
Bende istemiyorum da mecbur bırakıyolar cıkyıgım evi kiraya verebilsem hic dusunmeden gificem hersey daha kolay olcak ama yapmazlar ki onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…