Canım benim eşim ölüm olsa bu evden ayrılmaz malesef beni seviyo ama annesinin onsuz yapamıycağını düşünüyo kv o kadar kötü kalpli ki 5 yıldır evliyim aynı binadayız burnumdan getiriyo benimde ailem evime gelemiyo evim ayrı olmasına rağmen sürekli bi sitres içindeyim aynı aptda olduğumuz için dediğim gibi sana tavsiyem uzaklaş ordan çocuk olursa emin ol eşin lararından vazgeçecektir o yüzden bu şansı değerlendir çocuk rızkıyla doğar biraz sıkıntı yaşarsın belki ama sürekli başında herşeyine gelenine gidenine pişirdiğine karışan olmuycak misafirlerini alıcaksın sen gidiceksn istediğini yapıcaksın benim hayalim olduğu için çok içten yazıyorum bunları sana yinede rabbim hayırlısını versin canım banada dua et eşim gerçekleri görsünYanlız degilmisim :) evet kabul ediyo cunku oda sıkıldı iyice artık cokta anlayıslı sanslıyım o yonden sadece maddi yonden gidemedik bi turlu yeni toparlandık 2ay sonra tasınmayı dusunuyoduk ama bebekte olunca nasıl olur diyede dusunmeden edemiyorum burda kalırsak kv yardımcı olcaklar herseye maddi yonden ama manevi yonden hic rahat vermicekler biliyorum evime misafir bile cagıramıyorum kimse gelemiyo ondan napıcm bilmiyorum
Senin icinde uzuldum cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık
Esine goster canım annesinin gercek yuzunu seni nasıl uzdugunu anlat sende insallah kurtulursun sende eslerin anlayısı cok onemli bu konuda yoksa dahda cekilmez olurdu benim icinCanım benim eşim ölüm olsa bu evden ayrılmaz malesef beni seviyo ama annesinin onsuz yapamıycağını düşünüyo kv o kadar kötü kalpli ki 5 yıldır evliyim aynı binadayız burnumdan getiriyo benimde ailem evime gelemiyo evim ayrı olmasına rağmen sürekli bi sitres içindeyim aynı aptda olduğumuz için dediğim gibi sana tavsiyem uzaklaş ordan çocuk olursa emin ol eşin lararından vazgeçecektir o yüzden bu şansı değerlendir çocuk rızkıyla doğar biraz sıkıntı yaşarsın belki ama sürekli başında herşeyine gelenine gidenine pişirdiğine karışan olmuycak misafirlerini alıcaksın sen gidiceksn istediğini yapıcaksın benim hayalim olduğu için çok içten yazıyorum bunları sana yinede rabbim hayırlısını versin canım banada dua et eşim gerçekleri görsün
sonuç ne olursa olsun taşının mutlaka.. beş yılın ziyan olmuş zaten.. öyle insanlar olmaz olsun gerçektenMrb arkadaslar ben 5senelik evliyim ve kv alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz bana yapmadıgı kalmadı yapmayada dvm ediyolar ve elinden bisey yiyemiyorum onunlada bi arada yasamak cok zor benim icin onlardan evime misafir bile cagıramıyorum herkes huyunu bildigi icin biz gelemeyiz o varken siz bize gelin diyo evime kim gelse aramızı bozmaya calısıyolar ve yalanları ortaya cıkıyo sonra
Neyse konuya geleyim ben bu yuzden
tasınmak istiyorum kendi evim su
an ama kiraya cıkmak istiyorum
evimde huzur istiyorum yani
Birde durdugumuz yer sanayi oldugu
icin kendim bi yere cıkamıyorum hep
esimle gidiyorum her yere yani
yasamak cok benim icin burda ama durumumuzda malum kirada cok
zorlanıcaz ama evimde huzurum
olucak en azından diyorum
Bebekde dusunuyoruz onun
geleceginide dusunmem lazım kirada
nasıl yaparız ona rahat
bakabilirmiyim bilmiyorum gitmessek
araba alıcaz ve hamileligimde
bebegim oldugunda daha rahat edicez
kafam cok karısık kimseyede bisey
diyemiyorum esim kararı bana
bırakıyo size sormak bi akıl almak
istedim..
Zaman ayırıp okudugunuz icin tesekurler
Stres sinir hepsi var bende artık herseyiHuzursuzluk stres Allah gostermesin hamileliginizin iyi gecmemesine sebep olur.. ben ilk Bebeğimi stresten kaybettim.. o yüzden iyi düşünün karar verin. . Ciddi şeyler bunlar. . Sizin sağlıklı bir bayan olmanız sağlıklı nesillerin devamını sağlar. .
Evet canım ne olursa olsun önce kendini düşün nerdeyse ben arkandayım diycem şaka bi yana boşver canını sıkmahemen uzaklaş rabbim inş. Gönlüne göre verir kib canımmEsine goster canım annesinin gercek yuzunu seni nasıl uzdugunu anlat sende insallah kurtulursun sende eslerin anlayısı cok onemli bu konuda yoksa dahda cekilmez olurdu benim icin
Tasınmam daha iyi olcak sanırım zaten bastan uzak olsaydık su an bu durumda olmazdık bu kadar kırmazdık birbirimizi sogudum ben iyice artık ısınamamda oda beni sevmiyo aynı sekilde ayrılsam bayram edicek yani :) ben evde yokken evime kadın katmayı bile dusunmus ben gideyim diye boyle birinden uzk olmam en iyisi esimle huzurlu mutlu bi yuvam olsun yeter
Azıcık asım kaygısız basım :)
Gercekten ziyan oldu anlamadım bile nasıl gecti hic bisey ogrenmedim hep sıkıntı huzursuzluksonuç ne olursa olsun taşının mutlaka.. beş yılın ziyan olmuş zaten.. öyle insanlar olmaz olsun gerçekten
taşınmalısın... kv melek bile olsa kv sonuçta illaki ara bozuyor.. tiksinti geldi yeminleGercekten ziyan oldu anlamadım bile nasıl gecti hic bisey ogrenmedim hep sıkıntı huzursuzluk
Bu arada ismimizde aynıymıs kaderimiz gibi :) sende kib dua edicem senin icinde..Evet canım ne olursa olsun önce kendini düşün nerdeyse ben arkandayım diycem şaka bi yana boşver canını sıkmahemen uzaklaş rabbim inş. Gönlüne göre verir kib canımm
Mrb arkadaslar ben 5senelik evliyim ve kv alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz bana yapmadıgı kalmadı yapmayada dvm ediyolar ve elinden bisey yiyemiyorum onunlada bi arada yasamak cok zor benim icin onlardan evime misafir bile cagıramıyorum herkes huyunu bildigi icin biz gelemeyiz o varken siz bize gelin diyo evime kim gelse aramızı bozmaya calısıyolar ve yalanları ortaya cıkıyo sonra
Bebekde dusunuyoruz onun
nasıl yaparız ona rahat
istedim..
Mrb arkadaslar ben 5senelik evliyim ve kv alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz bana yapmadıgı kalmadı yapmayada dvm ediyolar ve elinden bisey yiyemiyorum onunlada bi arada yasamak cok zor benim icin onlardan evime misafir bile cagıramıyorum herkes huyunu bildigi icin biz gelemeyiz o varken siz bize gelin diyo evime kim gelse aramızı bozmaya calısıyolar ve yalanları ortaya cıkıyo sonra
Bebekde dusunuyoruz onun
nasıl yaparız ona rahat
istedim..
Sende aynısın sanırım cnmtaşınmalısın... kv melek bile olsa kv sonuçta illaki ara bozuyor.. tiksinti geldi yeminle
Sadece ikimiz olsak rahat geciniriz ama bebek dusunuyoruz onu rahat yasatmak istiyorum onun acısından nasıl olur bilmiyorum ama herkes tasınmamın daha dogru olacagını soyluyo oyle yapıcm bende arada kalmıstımeşinizin geliri iyiyse borç harçta yoksa kiraya çıktığınızda zorluk çekeceğinizi düşünmüyorm.yani harcamalarınıza da ona göre kısıtlama getirirsiniz en azından huzurunuz olur..
Evet herşeyine karışıyosa tek çaren eşin de destekmiş kiraya gitmek bebeğini orada rahatça büyütmek herkes bir şekilde zorlanıyo zaten hayat geçiminde güzel ayrılın neticede ne olursa olsun oda bir anne allah yardımcınız olsun bebeğinizde hayırlı olsun :)
Sagol cnm henuz hamile degilim Allah'ım
nasib ederse olcak insallah biraz kıscaz artık huzurumuz
icin.knscaz gitmeden ama anlayısla karsılıcaklarını sanmıyorum
Sadece ikimiz olsak rahat geciniriz ama bebek dusunuyoruz onu rahat yasatmak istiyorum onun acısından nasıl olur bilmiyorum ama herkes tasınmamın daha dogru olacagını soyluyo oyle yapıcm bende arada kalmıstım
Cok sagol cnm sende icimi rahatlattın iyi geldiçoğumuz kiradayız bende dahil.herkes zorluk çekiyor ve ona göre hayatımızı yönlendiriyoruz.hayat şartlarına göre yaşıyoruz.bir parça eksik yaşarız ama en azından huzurumuz mutluluğumuz olur.denemekte farda var
insallah zaten oyle cok para harcayan insanlardegiliz Allah sizinde yardımcınız olsuneşiniz çalışıyor ve bir maaşı var değil mi sonuçta.
harcamalarınızı ona göre ayarlarsınız.
huzur maddiyattan önce gelir bence.
gerekirse siz de çalışırsınız.
bizde kv kp yok herşeyimizi kendimiz yaptık ve tek maaşla 5 sene geçindik bu arada bebek tedavilerimizde oldu.
Allah bi yol gösterir elbet korkmayın.
Orta yollu diyelim .denk getirmeye calıscaz artık bi sekilde..geliriniz çok düşük değilse kiraya çıkmak en mantıklısı görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?