Bana bi akıl verin ...

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi .. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım

1+1 evde araniza girip mi yatcakmis nerde kalicak ?
Valla kocam beni de savunmuyo. Ben kendimi savunuyorum cok kizarsam konusmuyorum ölu taklidi yapıyorum.

Reactions: sel
Kendinizi ezdirmeyin. Sayginizi koruyun yuzgoz olmayin ama hem sizin evinize gelip hem de sizi sinirlendirip uzecekse cevabi hakeder sizde bi annenin evladisiniz susup icinize atmayin. Sabir diliyorum

Bizim kocalarda bizi top diye veriyolar ellerine oynasinlar oynayabildikleri kadar.
Vurucam kirbaci modunda karsi tarafta.
Valla bajtin kocadan hayir yok başınin caresine bakicaksin ah canim kv diyip dürtukleyiverceksin.

Doğu erkekleri ne yazık ki böyle. Saygısızlık asla yapmazlar. Size de yaptırmazlar. O da biliyor ailesinin huyunu eminim buna ama onlarda ataya saygı herşeyden önce gelir. Üstteki arkadaşın dediği gibi saygısızlık yapmadan cevabınızı verin geçin. Kendinizi ezdirmeyin. Zaten uzak şehirlerdesiniz. Diş geçiremediğini anlarsa rahat bırakır diye düşünüyorum. Derler ya (affınıza sığınarak) deli deliyi görünce sopasını saklarmış :)

Esiniz acaba nerde 4/4?! Esini ona kötü davrananlara karsi korumuyorsa diger zamanlarin hicbir kiymeti yok. Bizim orda böyle erkeklere de bir laf vardir ama ban yemiyim simdi. Bence sen kendini koru. Esine karsi da ezik durma. "Annemlere karsi yalnizsin" ne demek?! Allah bilir siz bunun etrafinda pervane dönüyorsunuzdur yine de

Kocan dört dörtlük ama Annemler karşı yalnızsın ben karışmam.

Bu nasıl bi ikilem. Tamam misafir misafirliğini bilsin. Saygı da kusu etmeyin. Ama kendinizi ezdirmeyin.

Aslında tamam annenle gelince ben yokum yalnızsın deyip anasını ve oğlunu bırakıp gitmek varya her neyse

Ikiniz icin de zor bir durum. Esin sana yardimci olamadagi icin eziklik duyuyorsa fazla yuklenme derim. Ama banane naparsan yap havasindaysa onada kizip kusebilirsin biraz.
Aileye de gelince, sende cevabini ver mutlaka ama gulerek arkadaslarin da dedigi gibi.
Sabir diliyorum sana

İşte asıl sorun da bu .. Ben bu zaman â kadar o insanlara sesimi dahi yukseltmedim .. Annesinin karşısında dilin bağlanıyor sanki hiç cevap veremiyorum

Eşimin genel düşüncesi onların çok cahil insanlar olduğu ne derse desin hiç bişeyin düzelmeyip daha kötü olacağı yönünde

Aglamayana meme yok. Kocan seni savunmuyorsa sen kenidini savunacaksin. Gülerek çaktırmadan sen cevap vereceksin. Ayrıca eşinin taraf olmaması gerek tamam ama seni de ezmelerine mutsuz etmelerine bile bile göz yummamasi gerek. eşinden biraz cekinmeliler ki seni uzemesinler. Bu konuyu bir daha konuş eşinle. Mutsuz olmamı bile isteye destekliyorsun susarsarak de. Ha bide yaşaya yaşaya seni sevmeyen insanların konuşmalarını takmamayi öğreneceksin. Onlar konuşunca sinek viziltisi gibi gelecek kulağına yoksa sana zarar ve senden başka kimse sana zarar olan şeyi takmaz.

Ailesi olmadan çok mutluyuz .. Başka kimseye bisey dedirtmez anlamında dedim

Eşin neden senı savunsun senın Agzın dilin aklın yok mu? Kv sana bısey dedıgı zaman susup şimdi kocam verır cevabını dıye beklerseeen ohoooo.

İstediğini soyleyen istemediğini işitir kimse kusura bakmasın

Tehlikeli bi kadın o .. Ben susarken bile ileriye gidebiliyor bide ben konuşsam cevap versem neler olur bilemiyorum

Tehlikeli bi kadın o .. Ben susarken bile ileriye gidebiliyor bide ben konuşsam cevap versem neler olur bilemiyorum

Cevap vermediğin ıcın ileriye gidiyor işte bunu cok ıyı biliyor cubku senı sindirmiş nasıl olsa susacak diyor. At kosturuyor..

1+1 ev sizinle birlikte 7 kişi?
Ben mi yanlış anladım? Fizik kurallarına aykırı nasıl sığacaksınız?
Anlaşamadığınız insnalarla dipdibe 10 gün geçmez.

Cevap vermediğin ıcın ileriye gidiyor işte bunu cok ıyı biliyor cubku senı sindirmiş nasıl olsa susacak diyor. At kosturuyor..
Ne demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??

İşte asıl sorun da bu .. Ben bu zaman â kadar o insanlara sesimi dahi yukseltmedim .. Annesinin karşısında dilin bağlanıyor sanki hiç cevap veremiyorum

O zaman Örnek veriyorum. Neden böyle giyiniyorsun dediğinde kibarca “beğenmedin mi annecim. Aslında benimde dolabımda pek bişey yok kalmadı. Bu aralar maddi durumlar da iyi değil. Hediye edersen sevinirim ama” sana gelen pası al ve geri savur sertçe. Yani bu kadın kıyafetine laf ederse gidip alması gerektiğini bilecek. Ha alırsa alsın. Bir alır iki alır. Nereye kadar alacak. Aldığını üç beş giy kirlensin at sepete. Yemeğini mi beğenmedi “ ya olmamış mı annecim kusura bakma bir süre sen yapsana öğreneyim ben” kitle yemekleri de. Temizliğe mi laf etti “ ne yaparsan sor. Şöyle mi yapayım olmuş mu bi baksana gelip” vs vs yor. Laf ettiği ne varsa ona kitle. Benim arkadaşım böyle kurtuldu. Baktı kadın karşısındaki gelin salak değil baya baya buna iş yüklüyor sustu sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…