Salonda yatar çocuklarıyla koyun koyuna1+1 evde araniza girip mi yatcakmis nerde kalicak ?
Valla kocam beni de savunmuyo. Ben kendimi savunuyorum cok kizarsam konusmuyorum ölu taklidi yapıyorum.
İşte asıl sorun da bu .. Ben bu zaman â kadar o insanlara sesimi dahi yukseltmedim .. Annesinin karşısında dilin bağlanıyor sanki hiç cevap veremiyorumDoğu erkekleri ne yazık ki böyle. Saygısızlık asla yapmazlar. Size de yaptırmazlar. O da biliyor ailesinin huyunu eminim buna ama onlarda ataya saygı herşeyden önce gelir. Üstteki arkadaşın dediği gibi saygısızlık yapmadan cevabınızı verin geçin. Kendinizi ezdirmeyin. Zaten uzak şehirlerdesiniz. Diş geçiremediğini anlarsa rahat bırakır diye düşünüyorum. Derler ya (affınıza sığınarak) deli deliyi görünce sopasını saklarmış :)
Eşimin genel düşüncesi onların çok cahil insanlar olduğu ne derse desin hiç bişeyin düzelmeyip daha kötü olacağı yönündeIkiniz icin de zor bir durum. Esin sana yardimci olamadagi icin eziklik duyuyorsa fazla yuklenme derim. Ama banane naparsan yap havasindaysa onada kizip kusebilirsin biraz.
Aileye de gelince, sende cevabini ver mutlaka ama gulerek arkadaslarin da dedigi gibi.
Sabir diliyorum sana
Ailesi olmadan çok mutluyuz .. Başka kimseye bisey dedirtmez anlamında dedimEsiniz acaba nerde 4/4?! Esini ona kötü davrananlara karsi korumuyorsa diger zamanlarin hicbir kiymeti yok. Bizim orda böyle erkeklere de bir laf vardir ama ban yemiyim simdi. Bence sen kendini koru. Esine karsi da ezik durma. "Annemlere karsi yalnizsin" ne demek?! Allah bilir siz bunun etrafinda pervane dönüyorsunuzdur yine de
Tehlikeli bi kadın o .. Ben susarken bile ileriye gidebiliyor bide ben konuşsam cevap versem neler olur bilemiyorumEşin neden senı savunsun senın Agzın dilin aklın yok mu? Kv sana bısey dedıgı zaman susup şimdi kocam verır cevabını dıye beklerseeen ohoooo.
İstediğini soyleyen istemediğini işitir kimse kusura bakmasın
Tehlikeli bi kadın o .. Ben susarken bile ileriye gidebiliyor bide ben konuşsam cevap versem neler olur bilemiyorum
Ne demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??Cevap vermediğin ıcın ileriye gidiyor işte bunu cok ıyı biliyor cubku senı sindirmiş nasıl olsa susacak diyor. At kosturuyor..
İşte asıl sorun da bu .. Ben bu zaman â kadar o insanlara sesimi dahi yukseltmedim .. Annesinin karşısında dilin bağlanıyor sanki hiç cevap veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?