10 gün değil 10 gün sonra gelecek .. Daha fazla kalır .. Cocuklar küçük .. Her sene bi çocuk yaptığı için çocukların yaşı 5 6 7 81+1 ev sizinle birlikte 7 kişi?
Ben mi yanlış anladım? Fizik kurallarına aykırı nasıl sığacaksınız?
Anlaşamadığınız insnalarla dipdibe 10 gün geçmez.
1+1 eve 5 kişiyle gelecek kadar şuursuz demek ki.İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi.. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım
Kuman degilim anne sakin ol deseydinNe demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??
Ne demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??
Kendi çocuklarına bile mesafeli bi kadın o bana asla yanaşmazTatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Benimde kayınvalidem kürt,ailede tek yabancı benim. Kayınvalidem geldiğinde ödüm kopmuştu. Sert mizaçlı,duygularını belli etmeyen,duvar gibi birini düşünün...ayaklarımın bağının çözüldüğünü hatırlıyorum..baktım olacak gibi değil,ben yanaştım. akşamları süt içtiklerini duymuştum,her akşam sütlerini ısıttım onlar istemeden..hatta banyoya gireceği zaman,sırtını keselemeyi teklif ettim,kabul etti oda. 3 gün içinde biz artık kaynana,gelin değil nerdeyse anne kız gibi olduk..
Benim anladığım kadarıyla,kayınvalideler saygıdanda önce biraz pışpışlanmak,şımartılmak istiyolar. Hem 3 günlük dünyada dua almak,hem eşinizin gözünde level atlamak isterseniz,deneyin...hiçbir şey kaybetmez,kazanırsınız hatta..
Ailesi olmadan çok mutluyuz .. Başka kimseye bisey dedirtmez anlamında dedim
Ne demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??
Ha yok ben çirkinleşmek için yapıyorum benim yanımda özgüveniniz düşmesin diye çirkinleşeyim ki size benzeyeyim kendinizi kötü hissetmeyin tüm çabam bunun içinNe demeliyim peki ... Mesela bi örnek vereyim .. Geçen yıl onlara gitmiştik .. Bi maske yaptım.. " oglum tabi birikim yapamaz bu kadar şeylere para harcıyorsunuz maske yapmasan yüzünün halini düşünemiyorum ben yapmadigim halde yüzüm çok güzel diyor " bunu diyen bi kadına nasıl bi cevap verebilirim ki ??
O kadın özgüven ne demek biliyor mu acaba .. Bu şekilde hiç biseyi anlamaz o .. Zaten tuhaf bi konuşmaları var .. Türkçe konuşsa bile kürtçe gibi geliyor banaHa yok ben çirkinleşmek için yapıyorum benim yanımda özgüveniniz düşmesin diye çirkinleşeyim ki size benzeyeyim kendinizi kötü hissetmeyin tüm çabam bunun için
Deseydin
Sen sessiz kaldıkça ensene çok şaplak yersin
Senin de dişin pençelerin var
Göster.
Kendi çocuklarına bile mesafeli bi kadın o bana asla yanaşmaz
İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi.. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım
Benim esim de boyleydi zamanla o kadar sogudum ki sirf bu huyu yuzunden suratuna bakasim bile gelmiyor icim buz gibi oldu simdi arkamda dursa ne ailesk artik bana laf soylemese ne evlilik bitme noktasina gelmis.Bunu basite alma litfen cok onemli bir seh kocan hala seni degil ailesini ailesi olarak goruyor annesine karsi dik dur asla kendini ezdirme hepsi aile olup ustune gelirseler de al bavulunu git cok ciddiyim her gun aglayacagina bir gun aglaİyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi.. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım
Kendi çocuklarına bile mesafeli bi kadın o bana asla yanaşmaz
Onlarda bavul alıp gitmek yoktur ....Benim öyle bi seçeneğim de yok .. zAmanında televizyonda izlediğim töre v.b saçmalıkları bizzat yaşıyorum ... Boşanmak evden gitmek yok onlarda .. Gidersen de bedelini ödersinBenim esim de boyleydi zamanla o kadar sogudum ki sirf bu huyu yuzunden suratuna bakasim bile gelmiyor icim buz gibi oldu simdi arkamda dursa ne ailesk artik bana laf soylemese ne evlilik bitme noktasina gelmis.Bunu basite alma litfen cok onemli bir seh kocan hala seni degil ailesini ailesi olarak goruyor annesine karsi dik dur asla kendini ezdirme hepsi aile olup ustune gelirseler de al bavulunu git cok ciddiyim her gun aglayacagina bir gun agla
Ben aşşşşırı seviyorum kocamın parasını yemeyi de anlar sanırım bunu.O kadın özgüven ne demek biliyor mu acaba .. Bu şekilde hiç biseyi anlamaz o .. Zaten tuhaf bi konuşmaları var .. Türkçe konuşsa bile kürtçe gibi geliyor bana
Eşine dön de ki,karısına laf söyleten erkeği de ben yalnız bırakıp bırakmamayı düşüneyim.Kimseyi çekmek zorunda değilsin.1+1 evine kabul edip bir de terbiyesizliklerine katlanmak zorunda değilsin.İyi günler herkese ... Ben 2 ,5 yıllık evliyim ... Genel anlamda bakarsak mutlu bi evliliğim ... Eşim bana göre bi çok konuda dört dörtlük .. Ama bi konu var ki beni üzüyor ... Ailesi beni en başından beri istemedi .. Saçma sapan bahaneler ürettiler bir kürt gelin istiyoruz falan dediler .. Saçma sapan ayrımlar yaptılar ... Biz yinede evlendik .. Ama onlar hiç bir zaman sevemedi ... Biz istanbulda yaşıyoruz onlar diyarbakırda .. Şimdi büyük bir sorun var .. Annesi 4 kardeşiyle beraber bize gelecek 10 gün sonra .. yaz tatlılı olduğu için baya bi kalacakmış .. Benim evim 1+1 .. Evime beni sevmeyen insanlar gelicek .. Annesi zaten hiç biseyi açık açık demez laf sokar hep .. Daha önce onların yanında 7 ay kaldım yanımda eşim yoktu ... Beni çok üzdüler zamanında .. O evde sevgisizligi derin derin hissettim ... Eşimin bir huyu var ki onlar beni uzdugunde ne bilim laf soktuklarinda beni hiç şekilde savunmaz korumaz ... Hic karışmaz yani .. Dün gece annen gelirse naparsa yapsın yine bisey demezsin dimi dedi .. Annemlere karşı yalnızsın ben yokum dedi.. Üzüldüm ... çok üzüldüm ...Milletin kocası karısına bi laf dedirtmiyor... Ben napıcam şimdi ... Bana bi akıl verin nolur ... Kaynanam klasik bir kaynana işte ... Kıskanç,laf sokan,hiç biseyi beğenmeyen , bi kadın . Yardım edin bana .. Nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?