bana bi akıl verin

kayra_ecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
18
0
86
İstanbul
merhaba kısaca anlatmakistiyorum ben kayınvalidemin evine gelin geldim 2 yıl oldu birlikte oturuyoruz artık oturmak istemediğimi söyleyince kayınpederim hakaret dolu sözler sarfetti beceriksizliğe varıncaya kadar suçladı bende konuşmuyorum şimdi ev arıyoruz bulunca hemen çıkıcaz ancakkayınpederim dün ameliyat oldu fıtıktan bugün eve geldiler onlar geldiklerinde ben yoktum ben geldiğimdede uyuyorlardı şimdi odamdayım ama gidipte elini öpmek geçmiş olsun demek istemiyorum ne yapmalıyım eşim de ısrarla elini öpmemi geçmiş olsun dememiistiyor geldiğimden beri odamdayım dışarı çıkmadımeşimde çok geç gelecek ne yapayım sizce lütfen yardım edin

Büyüklük sizde kalsın bence elini öpün geçmiş olsun deyin herkes yaptığından utansın sen eşinin yanında yücelirsin ayrıca büyüklerin ahını almak olmaz nihayetinde eşinin sevdiğinin babası

Son düzenleme:
madem ev bakıyosunuz çıkacaksınız zaten eşin senin yanında demektir..sende eşini üzme elini öp,geçmiş olsun deyiver..yüzüne bakmazsın çok kırıldıysan..sonra odana dönersin tekrar...eşinede söylersin babanın elini öptüm diye,en azından eşinle aranızda baba yüzünden tartışma geçmez...ben bu el öpme olayından 2 defa mağdur oldum..sonra oğullarına doldurmak sana karşı kinlendirmek için iyi bir sebep olur olur ellerinde....
ya da en basiti şöyle düşün,insanlık sende kalsın..

insanlık sende kalsın, git geçmiş olsun de.

muhattap olma, sakın laf verme onlarla bir olup.

kendi yaptıklarından utansınlar, eğer utanacak yüzleri varsa.
yoksa da dediğim gibi hiç muhattap olma.

ev de bakıyomuşsunuz zaten
bulunca çıkarsınız.

ne terbiyesizlik.

kayınvalidenle göbeğiniz bir mi kesildi sanki.

canım bencede git elini öp geçmiş olsun de o yaptığından utansın hemde eşinde rica etmiş bööyle bir olayın aranıza girmesine izin verme zaten çıkıcakmışsınızda azcıkdaha sabır...

Geçmiş olsun der,elini öpersiniz.Madem kırgınsınız bundan sonra araya mesafe koyarsınız olur biter.

teşekkür ederim yorumlarınız için. haklısınız özellikle doldurma konusunda üstlerine yoktur. yüzüne bakmadan elini öper çıkarım odadan

teşekkür ederim yorumlarınız için. haklısınız özellikle doldurma konusunda üstlerine yoktur. yüzüne bakmadan elini öper çıkarım odadan

Elini öpme işine ifrit oluyorum ben ne gerek var onca hakaretten sonra...

Büyüklük yapacaksanız;

Geçmiş olsun,nasılsın şimdi vs der odanıza geçersiniz.

Gidip geçmiş olsun demelisin,kayıpederini falan takma canım,istediği kadar hakaret etsin o beceriksiz dedi diye sen beceriksiz olmadınki:)

ohh ne ala ne guzel hem hakaret etsınler hemde el op gecmıs olsun de.valla guzelmıs.yalnız dıkkat edın yaa ben haklıyım nasılda anladı geldı deyıp kayınpederınız yaptıklarına devam etmesın.ıyı nıyetlı davranırken yıpranırsınız daha fazla.gıdın gecmıs olsun deyıp cıkın bence.

eşinle tartışma konusu olmayacaksa gidip sadece geçmiş olsun de insanlık bunu gerektirir ama el öpmek niye onu anlamadım:44:

eşin gelince yap bu el öpme işini. iyilik ya da kötülük, alığın karşılığı görsün eşin. iyi olursa sen eşinn gözünde büyürsün, kötü olursa k.pederin küçülür.

Durum bu boyuttaysa sadece gecmis olsun demen yeterli bence el opmeye gerek yok.
Mesafeli bir tavirla gerekeni yaparsin olur biter.

Geçmiş olsun derken elini öpmen gerekmiyor,

eşin varken gerçekleştir bu görevi

Keşke iki yıl önce yani en başından ayrı eve çıksaydınız da bunlar yaşanmasaydı..

Bende kesin ve net insanları severim, köprüyü geçene kadar ekmek elden su gölden yanımda yaşayıp küt diye gidicez diyen gelin bana da itici gelir doğrusu..

Adamı fıtık eder böyleleri demem gerek kalmamış, fıtıktan hastanelik olmuş zaten kayınpeder..

Hep derim yine diyeceğim, kendi düzenini kuramayan sorumluluk alamayan kişi veya kişiler mümkünse evlenmesin.. Uygun zamanı beklesin diye..

Ama yok bu devirde bile yangından mal kaçırır gibi evlenip, birilerinin evine yerleşiyorlar sonra da yetişin başbaşa kalamıyoruz, kaynanamla yüz göz olduk, ev kalabalık vs. diyorlar.. Pardon da dağdan gelip bağdakini kovmak denir buna..

Boş ver arkadaşım büyüklük senden olsun maden eşinde yanındaymış ayrı ev bakıyormussunuz git geçmiş olsun de elini öpmek istersen öpersin o sana kalmış

aynı evin içinde ameliyattan sonra konuşmaman çok büyük bir ayıp bence. onlar ne kadar da sana göre kötü olsa birinci senden büyük, ikincisi eşinin ailesi. nasıl olsa ayrı eve çıkacaksın ama bunu lafta bırakma..eşin gelince aynı ortamda geçmiş olsun dersen arkadan konuşmalara mahal vermemiş olursun. her şey ortada olur herkesin gözünün önünde.

Gerçi dün akşam yazmışsın ama bende cevaplayım.
elini öpmene gerek yok ama geçmiş olsun diyebilirsin.
önceki açtığın konuyu da okudum.
inşallah ayrı eve çıkarsınız.yalanlarla dolu bir evlilik.

tekrar bu sayfaya dönermisiniz bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum asla tutmayacağım sözü vermem söz verildiysede tutulmasını beklerim iki sene önce ben birlikte oturmak istemiyorum dedim zaten konu sadece 2 aylığına birlikte oturalım kayınpederim gelinle beraber yaşamak istiyor dedi diye zaten memleketlerine yerleşeceklerinden bu süre en fazla altı aydı ve geçmek bilmeyen altı ay oldu size 2 yıl. 2 yıl boyunca sustum evime bir allahın kulu misafir gelmedi evim dediğime bakmayın bu sadece lafın gelişi herkeste bir kaynana vardır bendeki kayınpeder 5 kaynanaya bedel. 2 yılın sonunda annemle babam geldi oda hastaneye yatmak için çıktıkarında 3 gün misafir ettiler babama aba altından sopa göstermiş. aslak gibi yaşamak zaten benim harcım değil ama kandırıldım malesef. lütfen yorum yaparken tek taraflı düşünmeyin madalyonun herzaman 2 yüzü vardır bir yüzüde hep karanlığa bakar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…